kampere Odesláno 7. červen 2010 Odesláno 7. červen 2010 Dobrý den, potřeboval bych poradit.Včera se mi podařila zlomit tato věcička na obrázku.Potřeboval bych vědět,k čemu to slouží.Ze spodu je připojen nějaký el.konektor.Zalepil bych to zpátky,ale ztratil jsem pružinku ,která v tom byla. Na autě jsem nic nepocítil,všechno funguje,ale pro jistotu,než seženu náhradní. Omlouvám se za foto,foceno kamerou. Děkuji za případné odpovědi. Auto: Peugeot 306 1.9d 47kw 1994 Citovat
Guest minimaxa Odesláno 7. červen 2010 Odesláno 7. červen 2010 to je naprosto jasný. je to \"kurvítko\" Citovat
kampere Odesláno 7. červen 2010 Autor Odesláno 7. červen 2010 Chápu to tak,že je to zbytečná věc,která se může akorát pokazit a nic se neděje,nebo je \"kurvítko\" přímo název pro tuto součástku,ale pořád nevím funkci. [upravil dne 7/6/10 kampere] Citovat
koblih69 Odesláno 7. červen 2010 Odesláno 7. červen 2010 Já tenhle motor neznám, ale není to solenoidový ventil nějakého podtlaku? Citovat
HonzaZ Odesláno 7. červen 2010 Odesláno 7. červen 2010 Vypadá to jako ta 10 na obrázku. Je to elmag. ventil obj. č. 162189. Otázka je, zda je to ještě dodatelné. Asi nejspíš vrakoviště. [upravil dne 7/6/10 HonzaZ] Citovat
Benžík Odesláno 7. červen 2010 Odesláno 7. červen 2010 Neni to na egr ventil? V tom případě to nepotřebuješ, dost lidí to odpojuje a egr ventil zaslepuje. Citovat
kampere Odesláno 7. červen 2010 Autor Odesláno 7. červen 2010 Tak ta 10 na tom obrázku ,to je přesně ono.Zítra pojedu kolem peugeotu,tak se zkusim poptat,jinak asi ten vrakáč.EGR to není,ten je už pryč.Na obrázku je to číslo 5. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.