serzo33 Odesláno 6. červen 2010 Odesláno 6. červen 2010 Zdravim,mam otazku,neviete kadial by my mohla natiect voda pod koberec,ale iba na soferovej strane???Na vrchu mam gumenu rohoz ta je sucha a pod nou hotova potopa,cez dvere som sledoval, nic okolo tesniacej gumy tiez nic, gumeny koberec je zvrchu suchy,mal som tam vodu aj ked auto stalo na dvore,kukol som aj gumenu zaslepku zvonku na prahu,nic nevytieklo,napadama jedine poza palubovku?? okolo okna??Upchaty nejaky odvodnovaci kanalik???Klimu nemam.Vody mohlo byt cez 2L.Konecne neprsi. Citovat
kodajz Odesláno 9. červen 2010 Odesláno 9. červen 2010 taky budu jen teoretizovat, neměl jsem to ještě rozebrané. Mohlo by to být přes tu palubku jak říkáš a nebo, neteče ti radiator? Nebo napojení hadic do radiatoru? Koukni jestli se ti neztrácí voda v nádobce pokud to teče hodně. Brácha má ještě Jumpy a kape mu z radiatoru skoro na nohu co má na plynu :-) [upravil dne 9/6/10 kodajz] Citovat
grog Odesláno 11. červen 2010 Odesláno 11. červen 2010 Sem měl podobný problém a byla to netěsnost kolem antény.Stačilo tu gumu podmáznout silikonem a bylo po problému. Citovat
Fusion Odesláno 12. červen 2010 Odesláno 12. červen 2010 To já taky ale všiml sem si toho protože ve stropním světle byl rybník. Anténu sem taky zasilikonoval. Citovat
serzo33 Odesláno 20. červen 2010 Autor Odesláno 20. červen 2010 Tak,dieru som konecne odhalil,zhodil som v predu vsetky plasty,zateka mi v hornom rohu celneho skla, steka po drazke okolo tesnenia dveri,popod plasty a rovno pod koberec.,Pockam kym to vyschne a pokusim sa to nejak zalepit. Citovat
serzo33 Odesláno 21. leden 2011 Autor Odesláno 21. leden 2011 Nasiel som miesto skadial voda vyteka,ale este stale som nezistil kadial sa do vnutra dostane.Pockam do jari a budem hladat dieru niekde na streche:myslim Citovat
Trenkel Odesláno 4. červen 2013 Odesláno 4. červen 2013 Netěsnost u antény je problém všech Partnerů, u čtyř Partnerů sem to těsnil tím, že sjem tam dal kus uřezaného gumového plátku a od té doby je klid Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.