Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim,mam otazku,neviete kadial by my mohla natiect voda pod koberec,ale iba na soferovej strane???Na vrchu mam gumenu rohoz ta je sucha a pod nou hotova potopa,cez dvere som sledoval, nic okolo tesniacej gumy tiez nic, gumeny koberec je zvrchu suchy,mal som tam vodu aj ked auto stalo na dvore,kukol som aj gumenu zaslepku zvonku na prahu,nic nevytieklo,napadama jedine poza palubovku?? okolo okna??Upchaty nejaky odvodnovaci kanalik???Klimu nemam.Vody mohlo byt cez 2L.Konecne neprsi.

Odesláno

taky budu jen teoretizovat, neměl jsem to ještě rozebrané. Mohlo by to být přes tu palubku jak říkáš a nebo, neteče ti radiator? Nebo napojení hadic do radiatoru? Koukni jestli se ti neztrácí voda v nádobce pokud to teče hodně. Brácha má ještě Jumpy a kape mu z radiatoru skoro na nohu co má na plynu :-)

[upravil dne 9/6/10 kodajz]

Odesláno

Tak,dieru som konecne odhalil,zhodil som v predu vsetky plasty,zateka mi v hornom rohu celneho skla, steka po drazke okolo tesnenia dveri,popod plasty a rovno pod koberec.:potlesk,Pockam kym to vyschne a pokusim sa to nejak zalepit.

• O 6 měsíců později...
  • O 4 týdny později...
Odesláno

Nasiel som miesto skadial voda vyteka,ale este stale som nezistil kadial sa do vnutra dostane.Pockam do jari a budem hladat dieru niekde na streche:myslim

• O 2 roky později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...