oudry Odesláno 5. červen 2010 Odesláno 5. červen 2010 Zdravim, nevim jetli jste to tu někdo řešil nebo ne ale už 2x se mi objevila tato hláška: airbag(s) or pretensioner seat belt(s) vždy když jsem nechal auto dlouho na sluníčku. Mezi budíky se mi objevil panáček s airbagem (viz. foto) Nesetkal jste se někdo s tímto problémem nebo nevíte někdo co s tím? Peugeot 407 2.0HDI Předem děkuji za rady [upravil dne 5/6/10 oudry] Citovat
jofo Odesláno 5. červen 2010 Odesláno 5. červen 2010 To vyzera ako zly kontakt airbagu. Tie konektory su pod sedacku. Treba to skontrolovat, ale iba pri vytiahnutom kluci zo zapalovania a najlepsie aj odpojenej baterii. Teplom sa ten plast na konektore moze trosku roztahovat a tym moze sposobyt zly kontakt. Citovat
AnotherOne Odesláno 5. červen 2010 Odesláno 5. červen 2010 Tak pod sedačkou mu to teplo asi vadiť až tak nebude. Skôr to bude z palubky alebo volantu. Citovat
oudry Odesláno 5. červen 2010 Autor Odesláno 5. červen 2010 a dokážu nějak zkontrolovat ty konektory ve volantu a v palubce aniž bych rozebral půlku auta? Citovat
AnotherOne Odesláno 5. červen 2010 Odesláno 5. červen 2010 Radšej skús najskôr diagnostiku aby si vedel presne ktorý. Alebo skontroluj tie pod sedačkou, mohli sa uvoľniť aj sadaním. Citovat
shwaara Odesláno 5. červen 2010 Odesláno 5. červen 2010 No tak mě zlobil kontakt pod sedačkou spolujezdce, když se s ní posouvalo. A že je to pod sedačkou jsem zjistil tak, že jsem tam prostě hrábl, pohladil pár drátků a kontrolka se rozsvítila Ale to bylo ještě u Sonaty... Citovat
oudry Odesláno 5. červen 2010 Autor Odesláno 5. červen 2010 děkuji za rady hned zítra vyzkouším. Ten konektor pod sedačkou můžu zkoušet se zapnutym motorem, nebo bych měl radši odpojit baterku aby mi náhodou nevybouch airbag? Citovat
jofo Odesláno 5. červen 2010 Odesláno 5. červen 2010 Mozes aj s motorom a potom nam povedz ze aka rana to bola. Radsej kluce von a ja aj baterku odpajam po jednej skusenosti ked mi slahol do xichtu. Citovat
jofo Odesláno 5. červen 2010 Odesláno 5. červen 2010 Ked to budes odpajat tak ten konektor ide dost tazko rozpojit. Len aby si vedel. Malaby tam byt taka cervena plastova somarina, tu nevytahuj ta s rozpojenim nema nic spolocne. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.