Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

menim zarovky ve predu tak jednou do 2-3 mesicu, porad praskaj a nevim proc a jak jsem zjistil tak to je problem hodne peugeotu. Jinak vlakno ma vzdy naskvarenou kulicku,takze to neni otresem,ale proudem,ale proc? nejaky tip proti tomu?

Odesláno

Používat kvalitní žárovky případně si připlatit za žárovky s prodlouženou životnosti.

Já to řeším denním svícením - světla jsou napájená přes diodu a úbytek napětí mi zajišťuje životnost se kterou jsem bohatě spokojený.

Odesláno

použivam osramky minulej rok v dubnu jsem vymenil komplet všechny H7 a někdy v březnu mi jedna odešla. zbytek sviti dal.

co tam maš za žarovky? na H7 se daji koupit odporový draty.

Odesláno

jj mam tam H7cku, jako prave drahy zarovky kupovat nechci,pac jsemkoupil jednou a bylo to k prdu a dnes jsem mluvil s dvouma chlapama,jeden 306 a druhej 405 a oba stejnej problem. uz me to nebavi porad kupovat zarovky. ten odporovej drat je co?

Odesláno

je to kus dratu a na nem jsou konektory. z jedne strany co se zapoji do patice na aute a z druhe strany je patice co se zapoji na žarovku.

večer můžu hodit fotku

[upravil dne 3.6.2010 čakom]

Odesláno

kup si v Baumax žárovku H7 za 49 očí (v akci) a nema problema:Dznačkové žárovky svítily jen cca 3-4 měsíce...

aspon já už nic jiného nekupuju a tyto žárovky mi opravdu nepraskají,nevím čím to je,ale se žárovkama mám pokoj

[upravil dne 3/6/10 ozzy56]

Odesláno

hm,ale koukam,ze je to proste peugeoti problem.. do baumaxu zajdu, potrebuju nahradni aspon dve.

jinak cakome budes hodnej,kdyz udelas foto.

Odesláno

Odporový kabel cca 117kč kus ve škodovce.... Funguje to i na fabie,takže v pohodě,ale mně třaba nikdy na 406 ani na 306 nějak nepraskaly.... Dávám Phillips Blue vision ty mají vyžší svítivost,ale kratší životnost a ten rok+ to tam vždycky vydrželo.....

Odesláno

a to mam jit teda se zeptat kam? tam kde prodavaj skodovky? jako za tu cenu jestli ty zarovky nebudou praskat,tak do toho jdu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...