Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tak podle odkazu chce jit do homeplugu... coz te vivaruji nekupuj to..

Proc?

Takza musis to byti na novych rozvodech elektroinstalace, nemate se to rado s prechodovimy odpory.

Musi to cele fungovat na jedne fazi, coz je docela problem pokud je to na baraku do dalsiho... ale budiz..

A za treti to nikdy nebude poradne fiungovat.. mam to odzkousene, dodavatel udava cca 50-70m ale to je jenom sen.... povedlo se nam to rozchodit na par desitek metru a jeste to potom kriplovalo.... Namontoval sem to na prvni HFK a ze zacatku ok.. ale ta propustnost a vse okolo jsou fakt mizerne....

Je lepsi natahnout kabel, pokud je to kousek, popr. udelat poit to poit spoj....

nejlevnejsi spoj by te vysel materialove tak na 2ti.... 2.4GHz apecka s nejakyma PAN10 proti sobe... realna datova propustnost do 10Mbit...

nebo v 5GHz to by vyslo tak na cca 6tis... asi..... a datova propustnost kdybych se snazil tak cca halfduplex 50Mbit...

A treti moznost asi ta nejlevnejsi zmerit si to koupit kabel FTP a natahnou... zakopat... popr. klidne i do mikrotrubicky dat... ale to zas neni tak dulezite... kabel cca 3-5kc metr.. zalzi na kvalite... nakaldy tak 500 heh... maximalne.

Odesláno
Původně zaslal: wooody

zdravim pánové, tedko řeším problém jak natáhnout internet z našeho domku do domku na zahradě a narazil sem na tuto věcičku, co myslíte může to fungovat??

Funguje to ale radšej zvol iné, menej problémové riešenie.

Na určenie vhodnej technológie by bolo treba vedieť vzdialenosti budov a umiestnenia prípojných bodov.

Odesláno

Tieto veci sme predavali od siemensu, a este nam ich dodaval belkin ...

Funguju, ako kde ... Mali sme priprady ked to fungovalo naozaj na slusnu vzdialenost, a mali sme pripady ked to nefungovalo vobec... Ale v skratke, cca u 90 percent zakaznikov to bolo funkcne...

Co sa tyka elektroinstalace, fungovalo to i na uplne stare elektroinstalaci, v tom by som nevidel problem ... Pokial to islo, tak to islo spolahlivo, ziadne pomale prenosy a tak dalej ... Montoval som to u kopi ludi ...

Ideal, co mozes spravit je, kupit to v nejakom vetsim elektre, i ked drahsie, kde je moznost tovar do niekolko dni vratit ... Kup to, doma zapoj, a vyskusaj ... Pokial to pojde, tak to mozes vratit a kupit lacnejsie cez net, a pokial to nepojde, tak to len vratis ...

Je to lahsie riesenie ako tahat kabel ... Asi by som to nezatracoval, a vyskusal ... Ale nekupoval by som to urcite tak, ze sa to neda vratit ...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...