Blizzard Odesláno 2. červen 2010 Odesláno 2. červen 2010 hoj, zkoušel jste dodělat někdo na 607 rozprašovací ostřikovač čelního okna z jiného auta? Ze 307 a 407 fouká moc nízko na okno i když ček stojí, takže za jízdy nepoužitelné. Origo se dle Pe.tra nedělá (jen se štelovacíma tryskama - nerozprašovací) Citovat
techynal Odesláno 2. červen 2010 Odesláno 2. červen 2010 A nemas moznost nastavit si ostriekovat, ze ked tam vopchas klikcek alebo ihlu, tak to das kusok vyssie? Citovat
dzana.m Odesláno 2. červen 2010 Odesláno 2. červen 2010 přesne tak jehlou nastavýš víšku stříkaní ja už sem to delal a deto sice trochu stuha ale nastavýš to:) Citovat
jofo Odesláno 2. červen 2010 Odesláno 2. červen 2010 Nastavit to ide, ale to rozprasovanie ma cosikaj do seba. Mnesia spotreba vody a voda naprasena na cele okno a nie len na jedno miesto. Citovat
Blizzard Odesláno 3. červen 2010 Autor Odesláno 3. červen 2010 já vím že se ty se čtyřma tryskama dají štelovat. jen bych je rád vyměníl za rozprašovací (ale bohužel neštelovací) z jiného modelu pugu Citovat
PecaTu Odesláno 3. červen 2010 Odesláno 3. červen 2010 Již se to tu řešilo toto napsal nick Pan_Vetvicka: Takže resumé: Zakupil sem rozprašovací hlavice z 407 SW mají stejný spodní tvar do kapoty se zacvaknou naprosto stejně. Jediný problém byl skon jsou trošku pod menším úhlem. Vyřešil sem to gumovou podložkou pod celou hlavici kterou jem postupně seříznul a doplnil tak správný úhel. Ostřikují velice dobře celé sklo zatím jsem spokojen. Jo a cena hlavic byla 280 kč originál. Tak kdo chcete vřele doporučuju . Takže asi nějak tak no já se na to taky chystám už asi rok:roll Citovat
Blizzard Odesláno 4. červen 2010 Autor Odesláno 4. červen 2010 tak nějak jsem myslel že to dopadne jen jsem doufal že tam půjdou nějaký rozprašovače rovnou jenom ještě tedy doporučím místo ostřiků ze 407sw ostřiky ze 307sw. Mají na rozdíl od těch 407mičkových ten fíforec na hadičku rovně dolů a jdou tudíž do kapoty snáz zacvaknout. stříkají zhruba do stejné výšky jako 407, takže úprava pod ně +/- stejná [upravil dne 4.6.2010 Blizzard] Citovat
mmaalliinnaa Odesláno 30. listopad 2011 Odesláno 30. listopad 2011 ja mam vyzkousene z volva xc 90 a prsi z nich krasne pres cely sklo Citovat
Bamatala Odesláno 30. listopad 2011 Odesláno 30. listopad 2011 ja som dal z 307 spravil gumene podlozky a krasne to rozprasuje Citovat
Charlie 607 Odesláno 30. listopad 2011 Odesláno 30. listopad 2011 Z toho Volva tam jdou bez úprav? Citovat
mmaalliinnaa Odesláno 1. prosinec 2011 Odesláno 1. prosinec 2011 To Charlie 607: jediny co bylo potreba udelat: vydloubnout je z kapoty jednoho a pichnout je do kapoty druheho auta asi by sli i z jineho auta, ale tyhle jsem mel gratis z bouracky a je to neskutecnej rozdil... Co si jen matne vzpominam, tak maji jen nepatrne pootoceny ten \"bajonet\" (ty dva male vystupky za ktere to drzi v kapote) ale pri trose snahy je tam bez problemu dostanes, aspon o to vic drzi neni potreba nic upravovat a sedi dobre, neplandaj a ani nebylo potreba je nijak stelovat, maji opravdu velkej rozptyl... Tak at dobre poridis a az poridis, tak dej vedet Citovat
Pan_Vetvicka Odesláno 2. prosinec 2011 Odesláno 2. prosinec 2011 To mmaalliinnaa: Hele to by mě zajímalo jak to funguje v praxi...nechceš nám sem loupnout video jak to stříká a fotku té hlavičky třeba ať to můžu testnout asi bych si je sehnal No tý nové 607 je ještě nemám Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.