Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

hoj,

zkoušel jste dodělat někdo na 607 rozprašovací ostřikovač čelního okna z jiného auta? Ze 307 a 407 fouká moc nízko na okno i když ček stojí, takže za jízdy nepoužitelné. Origo se dle Pe.tra nedělá (jen se štelovacíma tryskama - nerozprašovací) :myslim

Odesláno

Již se to tu řešilo toto napsal nick Pan_Vetvicka: Takže resumé:

Zakupil sem rozprašovací hlavice z 407 SW mají stejný spodní tvar do kapoty se zacvaknou naprosto stejně. Jediný problém byl skon jsou trošku pod menším úhlem. Vyřešil sem to gumovou podložkou pod celou hlavici kterou jem postupně seříznul a doplnil tak správný úhel. Ostřikují velice dobře celé sklo zatím jsem spokojen. Jo a cena hlavic byla 280 kč originál. Tak kdo chcete vřele doporučuju . Takže asi nějak tak no já se na to taky chystám už asi rok:roll

Odesláno

tak nějak jsem myslel že to dopadne :) jen jsem doufal že tam půjdou nějaký rozprašovače rovnou :roll

jenom ještě tedy doporučím místo ostřiků ze 407sw ostřiky ze 307sw. Mají na rozdíl od těch 407mičkových ten fíforec na hadičku rovně dolů a jdou tudíž do kapoty snáz zacvaknout. stříkají zhruba do stejné výšky jako 407, takže úprava pod ně +/- stejná

[upravil dne 4.6.2010 Blizzard]

• O 1 rok později...
Odesláno

To Charlie 607:

jediny co bylo potreba udelat: vydloubnout je z kapoty jednoho a pichnout je do kapoty druheho auta ;) asi by sli i z jineho auta, ale tyhle jsem mel gratis z bouracky a je to neskutecnej rozdil...

Co si jen matne vzpominam, tak maji jen nepatrne pootoceny ten \"bajonet\" (ty dva male vystupky za ktere to drzi v kapote) ale pri trose snahy je tam bez problemu dostanes, aspon o to vic drzi :) neni potreba nic upravovat a sedi dobre, neplandaj a ani nebylo potreba je nijak stelovat, maji opravdu velkej rozptyl... Tak at dobre poridis a az poridis, tak dej vedet :papa

Odesláno

To mmaalliinnaa:

Hele to by mě zajímalo jak to funguje v praxi...nechceš nám sem loupnout video jak to stříká a fotku té hlavičky třeba ať to můžu testnout asi bych si je sehnal :D No tý nové 607 je ještě nemám :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...