Parc Odesláno 18. listopad 2012 Odesláno 18. listopad 2012 nechcem zakladat nove vlakno a tak pridavam svoju otazku sem... nakoniec aj ked som myslel ze nie, ale nakoniec predsa len budem musiet na mojej 407 menit spojku nakolko ta moja pri prudkom pridani plynu smyka.. Ovsem aby toho nebolo malo zamyslam sa nad tym, ze motor je cipnuty a tak spojka je predsa len namahana viac nez seria. Auto si planujem nechat min 4-5 rokov ratam najazd cca 200tis km a rad by som aby som spojku znovu menit nemusel. Ma to sancu seriova spojka vydrzat, alebo sa poohliadnut po niecom inom? cca 1/3 tych km bude v mestskom rezime teda caste radenie a rozbehy. Citovat
patko79 Odesláno 19. listopad 2012 Odesláno 19. listopad 2012 Mno ja jazdím čipnutou 407 štyri roky. Najazdil som na nej 50 tisíc km, väčšinou mesto. Predchádzajúci majiteľ ju čipol pri 35 tisíc a najazdil s ňou 70 tisíc. Takže aktuálne mám najazdených cca120 tisíc s čipom a spojka je zatiaľ OK. Ak chceš ale jazdiť štýlom brzda - plyn, tak to sa musíš asi len u veštice opýtať, či to spojka so zotrvákom zvládne. Citovat
Parc Odesláno 19. listopad 2012 Odesláno 19. listopad 2012 patko79: dik za info, ono samozrejme zalezi na style jazdy aj na tom o kolko to je vlastne cipovane (bohuzial tieto udaje v mojom pripade papierovo neviem daval som na pocit co sa mi uz pacilo a slo sa hore udajne o cca 20% s vykonom a krutak 25?) ak by sa tu mihol straki mozno mi povie co tam vlastne nasypal ... z jazdy brzda/plyn som uz hadam vyrastol ale samozrejme vylucit to neviem... obcas sa clovek ponahla pisal som skor koli tomu ze viem ze spojka u tychto aut bola trochu slabe miesto tak reku ci to niekto neriesil Citovat
Laďa Odesláno 20. listopad 2012 Odesláno 20. listopad 2012 Ta spojka Ti nemusí vydržet těch 200 000 km ani bez čipu. Citovat
Laďa Odesláno 20. listopad 2012 Odesláno 20. listopad 2012 Však hoši ze Slovenska zde máte nabídku Citovat
Parc Odesláno 20. listopad 2012 Odesláno 20. listopad 2012 Lada: viem ze nemusi vydrzat ani polku z toho samozrejme vsetko zalezi aj na sposobe jazdy a prevadzky auta, pisal som len predstavu ktoru mam a zaujimali ma nazory ci skusenosti tu pritomnych pripadne ak niekto riesil nieco ine tak co a preco... a vdaka za tip na tu sadu predavajucemu som napisal Citovat
mirexx Odesláno 8. únor 2013 Odesláno 8. únor 2013 Zdarec hosi, jake mate zkusenosti z vyrobcama dilu? Sli byste do LUKU nebo jen VALEO? Citovat
Guest Jirka12 Odesláno 8. únor 2013 Odesláno 8. únor 2013 Já bych tu předchozí otázku doplnil: LUK, Valeo nebo Sachs? a je třeba mít setrvák a spojku od stejného výrobce nebo to lze v pohodě kombinovat? díky Citovat
ruda33 Odesláno 10. únor 2013 Odesláno 10. únor 2013 Chtěl bych se zeptat, kolik stojí nová spojka + setrvačník, dneska jsem byl v Domanskym a docela raketa, cca 30 000 kč... Dá se ta oprava udělat levněji? Citovat
radimrepka Odesláno 10. únor 2013 Odesláno 10. únor 2013 30000 kč je moc, ptal jsem se v peugeotu na výměnu spojky se setrvačníkem, cena do po slevě na stáří auta byla kolem 20000 kč spojka 8000kč setrvačník 14000kč práce 5000kč sleva 30 procent na díly Citovat
mirexx Odesláno 10. únor 2013 Odesláno 10. únor 2013 A nevis jaky davaj v peugotu znacky nahradnich dilu? Citovat
radimrepka Odesláno 10. únor 2013 Odesláno 10. únor 2013 tak to nevím, předpokládám, že origoš Citovat
mirexx Odesláno 10. únor 2013 Odesláno 10. únor 2013 A origos je jaka znacka? [upravil dne 18/2/13 21:13 od mirexx] Citovat
mirexx Odesláno 18. únor 2013 Odesláno 18. únor 2013 Prave premyslim jestli koupit spojkovou sadu za 4045 Kč a setrvak za 5054 Kč oboje od LuKu. Jestli to neco vydrzi nebo se vyplati si priplatit (sachs nebo valeo) a popripade za co cena/kvalita [upravil dne 18/2/13 21:16 od mirexx] Citovat
Guest Jirka12 Odesláno 19. únor 2013 Odesláno 19. únor 2013 no originál tuším tu někdo psal že je valeo, jinak jsem v časopise autosport tuning a dokonce i někde na netu na fórech narazil na pozitivní reference spojek sachs, že prý snad mají v základu výkonovou rezervu cca 20% (cenově vychází sachs téměř stejně jako Luk) a ještě by měly mít mechanismus xtend ,což je nějaký vyrovnávání polohy při opotřebení,ale jestli je to vše pravda a jak to funguje,to už ti nepovím , ale protože mě to taky čeká,tak u mně je zatím favorit sachs, škoda že nedělá na 2.0hdi i setrvačník (zatím jsem ho tedy nikde nenašel) Citovat
mirexx Odesláno 24. březen 2013 Odesláno 24. březen 2013 Taky sem premyšlel nad sachs, ale problem byl že sem nesehnal dvouhnotu. Mechanik mi řekl ze spojka sachs a setrval luk pujde skombynovat ale ze to nedoporucuje. Takze oboje luk Citovat
zanulinek Odesláno 24. březen 2013 Odesláno 24. březen 2013 JÁ Měnila na 307sw 2.0hdi a dávala jsem teda jendohmotu se spojkou a vyšel mě materiál i s prací na 8tis. a dvouhmota by byla o cca 3tis. dražší. Je asi lepší si sehnat matroš zvlášt přes servis mě řekli, že nejnižší cena by byla za jednohmotu vč.práce kolem cca 16tis. Citovat
mirexx Odesláno 24. březen 2013 Odesláno 24. březen 2013 To si tam mysto vdouhmoty hodil jedno? Co vlastnosti a chovani spojky a prevodovky? Citovat
Guest Jirka12 Odesláno 24. březen 2013 Odesláno 24. březen 2013 Taky sem premyšlel nad sachs, ale problem byl že sem nesehnal dvouhnotu. Mechanik mi řekl ze spojka sachs a setrval luk pujde skombynovat ale ze to nedoporucuje. Takze oboje luk ...a pročpak že to nedoporučuje??? já zrovna tuto kombinaci mám v plánu... Citovat
mirexx Odesláno 24. březen 2013 Odesláno 24. březen 2013 Jina firma jiny tolerance jiny normy... Rikal ze to na sebe bude pasovat a ze to z 99,9% pojede bez problemu ale nedoporucuje to... Ja sem se otom bavil s mechanikem ale to ze to nedoporucuji mu rekly u firmy kde obednava dily. Oboje jak luk tak sachs maj na sklade a sachs je oneco drasi tak kvuli jejich zisku by mu to asi nerikali... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.