Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Tak to klepej pořádně za Sachs, protože Straki 007 píše,že to odchází dost brzy a popisoval dva případy kdy měnil kolem najetých km. mám pocit 8,5tis a 12tis km., tak doufám, že najedeš alespoň 10x tolik.:roll

Odesláno

Dobře , že to tak dopadlo. Jen jestli ten LUK je opravdu z této fabriky. Před rokem jsem viděl v TV nějaké dokumenty ze zabavených kontejnerů někde v Holandském přistavu z Číny. Léky, hadry a ND na auta. Krásné krabičky BOSCH, SKF atd.

Odesláno

bart.lbc: tak to dúfam ze nie, uvidí sa lebo za rok sa mi nechce meniť znova spojku :/

Balachar: ked myslim komplet celu spojku tak myslim spojkovy set + zotrvacnik :)

stary sa odosiela na reklamaciu uvidi sa no :P

mal som spojku kde bolo MADE IN GERMANY, takze asi tak ti poviem, asi som mal proste smolu, na posrateho aj hajzel spadne :P

• O 4 týdny později...
Odesláno

Ahoj ahoj,

takze reklamaciu mi neuznali. Podla nich bol dovod neprofesionalna montaz. Mechanik namazal lozisko ktore sa zevraj nesmie vobec mazat, (to ktore ma plastovu cast). On to namazal, rozfrkalo vazelinu po celej spojke a preto mi triaslo autom lebo spojka preklzovala. Dovod zniceneho zotrvacnika je asi niekde medzi riadkami, typujem ze to mysleli tak, ze tymi vibraciami sa znicil zotrvak.

takze tak.

Odesláno

Och ci pana, viem ktore ložisko myslíš ... kvoli kusku vazeliny za 2 centy sa doj@bala sada za stovky € :( Tak toto je sila ...

Ako to teraz budeš riešiť? Zbiješ mechanika?

Odesláno

To skôr nie, väčšie vibrácie pri jednohmote sú práve kvôli tej jednohmote, pretože ich od motora prenáša rovno na spojkovú lamelu. Dvojhmota vibrácie motora tlmí a preto to nie je tak cítiť.

Odesláno

vazne rozmyslam nad vymenou prevodovky za automat (v anglicku legalna vec), predpokladam ze ak by bol aj zotrvacnik zle vystredeny a tie vibracie su koli tomu tak po 2000km sa to uz doporiadku neda a vymena spet na dvojhmotu a po roku dvoch dalsia a dalsia dvojhmota sa neoplati

Odesláno

Automat je super :-) ... je to dobra vec.

Neviem ako to mas spravene, ale jednohmota vydrzi do konca zivota a dvojhmota uz tiež dosť a aj tie novšie spojky sú lepšie než tie origo.

Odesláno

Neviem ako to idem riešiť, zjebať ho možem ale už zaleži na nom ako sa ku tomu postavi, som si povedal kym nejde o život nejde o nič lebo by som sa z toho zblaznil ... donesem mu spojku, vyjadrenie reklamacie, fakturu a poprosim ho o peniaze. Pokial odmietne odmietne, nemam ziadny papier o montazi ani nic, ale druha vec, donutim ho bud k prachom alebo aspon k zalohe a ak nebude verit moju vyjadreniu k reklamaciu tak nech si posle spojku do firmy LUk na odborne posudenie, nech si to zacvaka a ak mi da original vyjadrenie ze on chybu nespravil prachy mu vratim ... ale ak proste odmietne ja nemozem co riesit ... takze iba to mozem, uz som sa tym zmieril nejako ... takze tak, napi*u situacia, ale vidite, na posrateho aj hajzel spadne a mam spojku za 800 eur :D vzdy som taku chcel a mam ju konecne :P stavaju sa aj horsie veci no :P

Odesláno

Normálne mi ťa je ľúto ... toto je už príliš :-( Ale jasné, máš pravdu, sú aj horšie veci a ľudia už prišli aj o viac peňazí, proste keď sa to nevyrieši, tak sa to proste nevyrieši a život musí ísť ďalej a prachy si zarobíš inde ...

Držím palce.

Odesláno

Anry a teraz si spatne spomen na to co som ti pisal mesiac dozadu, a ked si nespomenies tak si to nastuduj :)

Nepisal som nahodou ze reklamaciu aj tak neuznaju? :) ( preto som do toho ja osobne nesiel)

A tusim som pisal aj ten vyrok ze pokial nejde o zivot nejde o nic :)

KAzdopadne fajn ze to mas za sebou, ale presne tohto som sa chcel vystrihat, lebo som vedel ze za tym je kopa vybavovania a vysledok neisty a natahovat sa s mechanikom co ma IQ hupacieho kona tiez nie je bohvie co...

Odesláno

JJ písal si to a máš pravdu, no ja to pojdem iba vyskúšať, chcem vedieť aky je. Vieš, ja teoreticky papier mam o tom že to posral, on nema nic a moze si to poslat akurat tak na odborne posudenie.

Ale ide cisto aj tak o to aky je vies. Vyskusat mozem a uvidi sa. Ale moc sa mi za nim ani nechce.

Uz kaslen na toto cele :D

Odesláno

mne sa tiez do toho nechcelo a ked mi povedal pri reklamaci ked som mu bol ukazat ako auto sklbe, tak povedal ze ok vsak to skusme ja ti to urobim prehodime vsetko ale musis si zohnat papier z peugeotu ze ti to robili tam aby to bolo doveryhodne...:) tak si z toho vyber co len chces :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...