hrusa1990 Odesláno 19. leden 2012 Odesláno 19. leden 2012 Me to ukazuje okolo 1,2 na neutral ale ten tam nikdy nemam jedine na křižovatce když stojim Citovat
Agrafik Odesláno 19. leden 2012 Odesláno 19. leden 2012 U mě to skáče mezi 0,6-0,9 ,ale u toho trefit, kdy je tam opravdu neutral ??? Citovat
DanculD Odesláno 19. leden 2012 Odesláno 19. leden 2012 Sak tam prskni N. Neboj mozes kludne aj za jazdy. Citovat
jiku2 Odesláno 1. únor 2012 Odesláno 1. únor 2012 Ja jsem mel po prvnich 4 mesicich a najetych 15.000km prumernou spotrebu, dle ukazatele, 6,1l. Pak se mi to samo vynulovalo a od te doby mam prumer 6,7 (asi tak taky 4 mesice) Nemuze to byt filtrem pevnych castic nebo je to v norme? Citovat
Agrafik Odesláno 1. únor 2012 Odesláno 1. únor 2012 Dancul: podle info co mám, je největší chyba dávat za jízdy N .Tos nemyslel vážně, že? A za jízdy tam dát zpátky D ?, ne? Citovat
DanculD Odesláno 1. únor 2012 Odesláno 1. únor 2012 Ved netvrdim, ze to mas takto robit stale. Ale nemusis sa bat, vsetko si prevodovka strazi a kludne mozes vyradit N aj za jazdy, ved nakoniec prevodovka to tak robi skoro stale (vyradzuje). A za jazdy tam mozes dat kludne D-cko. Niekolko-krat vyskusane osobne. Inak, je to napisane aj v manuale od auta, ze sa moze D-cko zaradit aj za jazdy. Treba len pustit plyn, zaradit D-cko a ides dalej. Funguje to uplne hladko. Citovat
Marcel00 Odesláno 23. duben 2012 Odesláno 23. duben 2012 ach v dedine a meste sa neviem dostat pod 6 l heh to preto ze podtacas motor... pouzivas tempomat pri prejazdoch dedinami a pri dorovnavani rychlosti musi vyvinut vacsiu silu a prekonat vacsiu zataz vzhladom na rychlost ktoru mas prave zaradenu. v tvojom pripade 4st. na rychlosti 55km/h co je zalostne malo... na 3st, to bude lepsie... vyskusaj tyzden na trojke a tyzden na 4ke... vynuluj palubak vzdy a porovnaj [upravil dne 23/4/12 14:16 od Marcel00] Citovat
DanculD Odesláno 23. duben 2012 Odesláno 23. duben 2012 Len na 3-jke nemoze jazdit tempomat. Ci je to uz na 407 inak? Citovat
adam.bogocz Odesláno 23. duben 2012 Odesláno 23. duben 2012 nene .. na 3 nejde tempomat... já to řeším na tempomatu 4. stupeň a 61 km/h( na rovince samozřejmě) .. jak mě změří, tak budu mít smůlu :-D [upravil dne 23/4/12 15:44 od adam.bogocz] Citovat
DanculD Odesláno 23. duben 2012 Odesláno 23. duben 2012 Hm, zlaty automat. Musim iba dodrzat minimalnu rychlost 40km/h a zaradena rychlost moze byt akakolvek. Najväcsia prdel je ked dam tempomat a rucne radim 2-3-4-3-2 a ono to stale nechava tempomat zapnuty, len otacky sa menia. Nechapem preco to na manuale takto debilne limituju, ked u ostatnych automobiliek to funguje bez problemov. Citovat
adam.bogocz Odesláno 23. duben 2012 Odesláno 23. duben 2012 taky nechápu jaký ten důvod aktivace až od 4. r. stupně Citovat
Marcel00 Odesláno 23. duben 2012 Odesláno 23. duben 2012 ... Nechapem preco to na manuale takto debilne limituju, ked u ostatnych automobiliek to funguje bez problemov. u ktorych napriklad ? nepoznam auto kde s manualnou prevodovkou funguje tempomat aj na trojke Citovat
pito.za Odesláno 23. duben 2012 Odesláno 23. duben 2012 Napr. na 206-ke ide od trojky a na fabii to zelezi od rychlosti auta a nie od zaradeneho stupna. Citovat
DanculD Odesláno 23. duben 2012 Odesláno 23. duben 2012 A tak isto bez problemov Octavia II (ma ju moja zena), u nej je len podmienka minimalna rychlost 30km/h a kludne moze byt zaradena aj jednotka. Rovnako na Passate, co ma kolega ide tempomat na hociakej rychlosti. A tiez na firemnej Kia Cee\'d ide na hociakej rychlosti. Takze Peugeot to ma naozaj blbo limitovane a nechapem preco. Citovat
Judes Odesláno 23. duben 2012 Odesláno 23. duben 2012 Asi preto že keď jazdíš v meste a každú chvíľku potrebuješ pribrzdiť a rozbehnúť sa tak nemá zmysel zapínať tempomat, aj tak by sa každú chvíľu vypínal (spojkou, brzdou). Motor má ideálne otáčky okolo 2000 a tomu zodpovedá 3 stupeň, zo 4 stupňom sa ráta jazdou mimo mesta, obchvatoch alebo diaľnici kde je už vyššia rýchlosť a plynulejšia jazda, načo je tempomat určený. Citovat
adam.bogocz Odesláno 24. duben 2012 Odesláno 24. duben 2012 A není logické nechat na řidiči kdy si tempomat zapne a kdy ne? To že se tady pobavíme o tom že by např. asi 20% řidičů chtělo zapínat tempomat pod 3. r. stupeň není důvod k tomu aby to omezili na 4. .. neřeknu kdyby to znamenalo nějaké investice ze strany výrobce, ale toto je jen a čistě záležitost software, to auto nemá mechanický zábranu, proč nejet na tempomatu na 3. .. např. navigace je mnohem nebezpečnější když do ni lidi čumí za jízdy, než nebezpečí jízdy s tempomatem na 4. vs 3. r. stupeň... Judes, navíc nikde v manuálu není psané že tempomat je navržený na dálnici, to by tam nedali od 4. r. stupně ale až od 5. :D Citovat
Marcel00 Odesláno 24. duben 2012 Odesláno 24. duben 2012 ...To že se tady pobavíme o tom že by např. asi 20% řidičů chtělo zapínat tempomat... nene tu sa bavme radsej o spotrebe, inak vlakno strati zmysel Citovat
adam.bogocz Odesláno 24. duben 2012 Odesláno 24. duben 2012 jasan tím jsem tu diskusi ani nechtěl začínat Citovat
Judes Odesláno 24. duben 2012 Odesláno 24. duben 2012 Judes, navíc nikde v manuálu není psané že tempomat je navržený na dálnici, to by tam nedali od 4. r. stupně ale až od 5. :D Adam máš pravdu že v manuáli nemáš napísané že sa tempomat používa na diaľnici ale kde ho využiješ viac ako na dlhšie cesty diaľnicou alebo okreskách. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.