Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Čau kluci, mám dotaz: Mám 306-ku rallye r.v. 98 dokoupil sem k ní origoš kulatý mlhovky, namontoval je a zapojil dráty, který tam byly už nachystaný. Tet bych potřeboval vědět jak to udělat aby ještě svítily. Na páčce pod volantem mám jen ovládání na zadní mlhovku. Tak mám si sehnat páčku z která má ovládání i na přední mlhovky a bude to fachčit nebo jak? Díky

Odesláno

No a co to připojit na relé té zadní mlhovky? U některých aut se zapínají na 1. polohu přední a na druhou zadní, u jiných obráceně a setkal jsem se i s tím, že to bylo naráz. Nicméně nevím jeslti to není v rozporu s vyhláškou a nebyla tam výjimka zapsaná v TP....

Odesláno

No tak pokud není nikde žádná příprava tak stačí libovolné relé na 12 V, spínat ho budeš z páčky a to bude spínat přes pojistku zadní a přední mlhovky současně, ne?

Odesláno
Původně zaslal: koblih69

No tak pokud není nikde žádná příprava tak stačí libovolné relé na 12 V, spínat ho budeš z páčky a to bude spínat přes pojistku zadní a přední mlhovky současně, ne?

Počkaj, takže stačí mi jen to relátko, nebo to mluvíš o tom případě, že mám i tu páčku?

Odesláno

Pokud připustíme, že se budou zapínat přední i zadní mlhovky zároveň tak vezmeš stávající páčku a na výstup z ní připojíš cívku relé ( druhej kontakt cívky na zem ) do spínacího kontaktu relé dáš před nějaou kabelovou pojistku 12V z baterky a výstup přivedeš na obě přední a jednu zadní mlhovku.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...