mad205rallye Odesláno 1. červen 2010 Odesláno 1. červen 2010 Čau kluci, mám dotaz: Mám 306-ku rallye r.v. 98 dokoupil sem k ní origoš kulatý mlhovky, namontoval je a zapojil dráty, který tam byly už nachystaný. Tet bych potřeboval vědět jak to udělat aby ještě svítily. Na páčce pod volantem mám jen ovládání na zadní mlhovku. Tak mám si sehnat páčku z která má ovládání i na přední mlhovky a bude to fachčit nebo jak? Díky Citovat
Qcko Odesláno 1. červen 2010 Odesláno 1. červen 2010 Musis vymenit packu pod volantom a pridat rele, ak sa nemylim:papa Citovat
koblih69 Odesláno 1. červen 2010 Odesláno 1. červen 2010 No a co to připojit na relé té zadní mlhovky? U některých aut se zapínají na 1. polohu přední a na druhou zadní, u jiných obráceně a setkal jsem se i s tím, že to bylo naráz. Nicméně nevím jeslti to není v rozporu s vyhláškou a nebyla tam výjimka zapsaná v TP.... Citovat
wooody Odesláno 1. červen 2010 Odesláno 1. červen 2010 to by mě taky zajímalo..... jak je to s tim relé, páčku už mám Citovat
vavoj Odesláno 1. červen 2010 Odesláno 1. červen 2010 na přední mlhovky je relé a na zadní mlhovky relé neni Citovat
koblih69 Odesláno 1. červen 2010 Odesláno 1. červen 2010 No tak pokud není nikde žádná příprava tak stačí libovolné relé na 12 V, spínat ho budeš z páčky a to bude spínat přes pojistku zadní a přední mlhovky současně, ne? Citovat
mad205rallye Odesláno 2. červen 2010 Autor Odesláno 2. červen 2010 Původně zaslal: koblih69 No tak pokud není nikde žádná příprava tak stačí libovolné relé na 12 V, spínat ho budeš z páčky a to bude spínat přes pojistku zadní a přední mlhovky současně, ne? Počkaj, takže stačí mi jen to relátko, nebo to mluvíš o tom případě, že mám i tu páčku? Citovat
koblih69 Odesláno 2. červen 2010 Odesláno 2. červen 2010 Pokud připustíme, že se budou zapínat přední i zadní mlhovky zároveň tak vezmeš stávající páčku a na výstup z ní připojíš cívku relé ( druhej kontakt cívky na zem ) do spínacího kontaktu relé dáš před nějaou kabelovou pojistku 12V z baterky a výstup přivedeš na obě přední a jednu zadní mlhovku. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.