Radoslav1 Odesláno 25. červen 2010 Odesláno 25. červen 2010 Ahojte, mam ten isty problem. V zime na 15 plech vsetko ok. Teraz v lete Orig Peugeot 16 a uplne nove pneu GY optigrip (robilo to aj minulu sezonu) sa to vybrovanie zase vratilo...a tiez iba pri tej 130 idem menej je vsetko ok..idem 135 tiez vsetko ok...pre istotu ale radsej pomenej...nic mi vsak nebucha a ked napr prechadzam s pruhu do pruhu tak to prestane a po chvylke sa zase vrati...a niekedy to prestane uplne aj pri tych 130. Citovat
Radoslav1 Odesláno 25. červen 2010 Odesláno 25. červen 2010 Původně zaslal: Pažout 307 Máš zkroucený kotouče.Mě to dělá taky. Mal si na mysli ake kotuce? brzdove? nejako sa do toho nevyznam je to na mna moc suciastok Citovat
MilanF1 Odesláno 25. červen 2010 Odesláno 25. červen 2010 Ano, brzdové kotouče, když se přehřejou tak se mohou zkroutit. Citovat
45mina45 Odesláno 1. únor 2016 Odesláno 1. únor 2016 Ahoj , nebucha ti pri zatačani? taky skaredy zvuk zo strany niektoreho kolesa, skus ist cez dajaku nerovnost a pritom zatocit. a ked ti to bude buchat tak je to tycka riadenia. Prosim Vas,ak to je tyčka,da sa to vymenit za den?Aj mne to robi,ked cuvam, a zatocim do prava tak na pravej strane akoby Citovat
pajas502 Odesláno 1. únor 2016 Odesláno 1. únor 2016 Tyčku vyměníš za chvilku, ale pak to chce na geometrii Citovat
45mina45 Odesláno 2. únor 2016 Odesláno 2. únor 2016 Tyčku vyměníš za chvilku, ale pak to chce na geometrii No v tycke to nie je,vyvazili kolesa.A ked idem po rovine 130 tak to nerobi,ak mam mensiu zakrutku alebo prečdbehnem,tak potom zacne sa chviet volant.spomalim pod 130 prestane,idem rovno a klud.Co to bude? Citovat
celda1970 Odesláno 2. únor 2016 Odesláno 2. únor 2016 tipnul bych na silentbloky ramen....na každém rameni jsou dva . Od chvíle co jsem je vyměnil mám od vibrací a chvění klid. Musí se ale vylisovat a nalisovat nové.....nebo někdo radí rovnou nová ramena.... Citovat
45mina45 Odesláno 2. únor 2016 Odesláno 2. únor 2016 tipnul bych na silentbloky ramen....na každém rameni jsou dva . Od chvíle co jsem je vyměnil mám od vibrací a chvění klid. Musí se ale vylisovat a nalisovat nové.....nebo někdo radí rovnou nová ramena.... a tie silentbloky vymeni za den?ideme na slovensko a neviem,ci mozem s tym ist? Citovat
celda1970 Odesláno 2. únor 2016 Odesláno 2. únor 2016 Jasně že s tím můžeš jet.....ty silentbloky jsou gumy v kovovém pouzdru a ty gumy se časem a stářím prostě vymlátí a rameno není tak pevné. Já furt vyvažoval......vyměnil jsem čepy řízení....stabilizační tyčky a furt nic.....tak jsem se naštval a udělal výměnu viz níže a je pokoj.... Já je koupil u Badisáka myslím asi za 800,- všechny čtyři a 800,- práce......ten den bylo hotovo. Ještě si pamatuju že jsem měnil i oba spodní čepy.....ca.350,- taky u badisáka... Citovat
45mina45 Odesláno 2. únor 2016 Odesláno 2. únor 2016 Jasně že s tím můžeš jet.....ty silentbloky jsou gumy v kovovém pouzdru a ty gumy se časem a stářím prostě vymlátí a rameno není tak pevné. Já furt vyvažoval......vyměnil jsem čepy řízení....stabilizační tyčky a furt nic.....tak jsem se naštval a udělal výměnu viz níže a je pokoj.... Já je koupil u Badisáka myslím asi za 800,- všechny čtyři a 800,- práce......ten den bylo hotovo. Ještě si pamatuju že jsem měnil i oba spodní čepy.....ca.350,- taky u badisáka... Velmi pekne dakujem,uz som sa bala,ze je nieco horsie.Lebo dneska som bola dat tiez vyvazit a aj vymenit tycky a robi to.Motor je bombovy,tak musim dat spodok do poriadku.Dakujem za radu,som rada,ze niekto poradi. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.