MIDI Odesláno 29. květen 2010 Odesláno 29. květen 2010 zdravím tu všechny , prosím potřebuju poradit peugeot 407 hdi se seriově montovaným alarmem při natahnutí na odtahovku spustí alarm (vnitřní prostor nebude narušen ) na auto mám právně podložený nárok ,nejedná se o krádež ,díky za odpověd Citovat
jofo Odesláno 29. květen 2010 Odesláno 29. květen 2010 Nevieme naco sa pytas, alebo co oznamujes. Pytas sa ci sa spusti alarm, alebo nie? Myslim ze nespusti,. Nevidel som otrasove cidlo nikde. Ved sak uvidis ked ho budete na tu odtahovku nakladat. Co majetkove vysporiadanie s manzelkou? Citovat
AnotherOne Odesláno 30. květen 2010 Odesláno 30. květen 2010 Pokiaľ viem origo alarm nemá otrasové a náklonové čidlo, len ultrazvuk. Citovat
MIDI Odesláno 30. květen 2010 Autor Odesláno 30. květen 2010 supr , děkuji ,přesně o to mi šlo zjístit jestli spustí nebo ne nejde o majetkové vyrovnání ale automobil mi připadl jako náhrada za nesplacený dluh ,zajištěno smlouvyma atd ale došlo k tomu že povinná osoba se cuká ho vydat a na zaplacení taky nemá Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.