Fanthomicek Odesláno 29. květen 2010 Odesláno 29. květen 2010 Ahoj, sem tu novej a tak vam chci predstavit meho noveho mazlika. Drive sem mel (muj prvni vuz) Renault 19 PHII 54Kw .... sklamal a tak na scenu prichazi Peugeot zatim jsou na nem jenom nake lehke upravy a myslim ze u nich i zustane, jedine co pribude je maly subwoofer do kufru ( ano, jsem hifiprznitel ... dam odkaz na rajce s fotkama,at tu nespamuju http://fanthomicek.rajce.idnes.cz/Peugeot/#album Citovat
paul jane Odesláno 29. květen 2010 Odesláno 29. květen 2010 Mas to pekne to uz jsi takhle koupil predelane nebo jsi to predelaval ? Citovat
wooody Odesláno 29. květen 2010 Odesláno 29. květen 2010 koukám starej model předělanej na novej??? bylo bořený??? jinak pěkně udělaný... Citovat
Fanthomicek Odesláno 29. květen 2010 Autor Odesláno 29. květen 2010 Paul jane: uz sem to takle koupil od pana ja uz jenom chci prestrikat predni mrizku, z nejspis puvodni stribrny se stala zasla oskliva sed, dal jenom poupravit ten sportovni filtr,takle taha horkej vzduch od motoru takze pude trosku jinam ,a takovej ten \"hadr\" nad motor, na fotkach to neni moc videt ale je rostrhanej...takze bud novej nebo uplne pryc wooody: jojo lehkej facelift borenej nebyl, i kdyz par nedokonalosti na nem je Citovat
winco Odesláno 29. květen 2010 Odesláno 29. květen 2010 pekna 406.......ja by som ten hadr dal celkom prič....podla mňa je tam zbitečný Citovat
Pe.Tr Odesláno 29. květen 2010 Odesláno 29. květen 2010 zbytečne to neni . každopadně pokud to neni po bouračcce tak se někdo prohnul při přestrojeni na new model , teda pokud te nekdo netahal za nos a neprodal ti to jako r.v. treba 2000 a vys Citovat
winco Odesláno 29. květen 2010 Odesláno 29. květen 2010 sorry za ale k čomu tam je ta handra na spodku kapoty??? Citovat
Fanthomicek Odesláno 30. květen 2010 Autor Odesláno 30. květen 2010 Pe.Tr: tak sem shanel hadr na peugeot vrakovisti a pan mi odvetil ze na benzin tohle vubec nema,snad ani nezna...tak sem chvili vydesene koukal, otocil sem se a odkracel .... jinak borene to nevypada,skla sou vsechny puvodni a nijak hly to neni,jenom ta plecharina jaksi nesedi winco: jak rekl Pe.Tr ,je to k odhlucneni a zadrzovani tepla Citovat
Radek 306 Odesláno 30. květen 2010 Odesláno 30. květen 2010 kapota muze byt klidne z HDi kde deka je, ze Citovat
Fanthomicek Odesláno 26. červen 2010 Autor Odesláno 26. červen 2010 Ahoj lidi..po mensi odmlce dalsi prispevek:) musim se pochlubit,mam za sebou svoji prvni bouracku. Neni to nic hrozneho, ale zazitek vynikajici primo. Fotky asi reknou vic nez popis(zatim mam jen tri, jesli se mi podari vydolovat foto od pana z pojistovny nevím). od puntiku sem se noril pangejtem vsimnete si srolovanyho narazniku Citovat
309GT Odesláno 26. červen 2010 Odesláno 26. červen 2010 No,snad to bude brzo v pohodě....Chladiče a tak jsou v pohodě?A co se vlastně pokakalo že jsi navštívil škarku? Citovat
winco Odesláno 26. červen 2010 Odesláno 26. červen 2010 typujem že prehnal to s rýchlosťou v zakrute a to ho vynieslo Citovat
Fanthomicek Odesláno 27. červen 2010 Autor Odesláno 27. červen 2010 No spodni pricka je asi tak o 50cm hnuta i ze saharou, ale nic nepopraskalo takze fajne ... no jel sem asik 80 a jak tam neni videt do zatacky tak najednou si to pan sinul po prostredku...trochu sem se ho lek tak sem to strhnul.....akorat pan me nastval ze ujel:( Citovat
Guest Scratch Odesláno 28. červen 2010 Odesláno 28. červen 2010 hmm, to je taky pekny, jinak panoe, ja mam hadr na kapote a to je 2,2 v benzinu a sundal jsem ho, bo jsem neslysel sycet filtr Citovat
Fanthomicek Odesláno 28. červen 2010 Autor Odesláno 28. červen 2010 Jo hadr sem uz utrhal,kapotu umil a dal to neresim...krasne to bruci ..... Kezby , auto mi tyden stalo na dvore, kdyz uz byl cas se na to mrknout tak sem zjistil ze nezmuzu skoro nic, takze auto tada na dilnu,ted schanim naraznik s mlhovkama vrakoviste treste se ..... Citovat
Fanthomicek Odesláno 14. červenec 2010 Autor Odesláno 14. červenec 2010 Tak konecne, skoro po mesici, mam auti zase z5. Normalne takle se mi nestejskalo ani po pritelkyni ..... prihodim par fotek,jenom co dokopu kamarada at mi je konecne posle btw: nevedel by ste nekdo o mlhovkach?? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.