Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

AnotherOne sorry ale pred dvoma rokmi som ešte nebol na nete a nemal ešte tohoto krásavca. Tá nafta je v porovnaní s ČS na okolí lacnejšia o cca. 0,08€ až 0,10€.

Odesláno

Zdravim Pani,

ja tankujem na OMV a zatial najvacsia spokojnost. Tankoval som predtym AGIP, Slovnaft, aj Shell vsetky nafty no najviac sa mi osvedcila Premium diesel z OMV, tankujem to od marca cca a auto taha jak dive. Zrychlenie je perfektne. Inac tato nafta uvadzaju, ze je bezsirna. Myslim, ze to ma nieco do seba. Vo februari som rozobral kovovu trubku od EGR ventilu zasrata jak hovado. Teraz skoro po 3 mesiacoch opat kontrola a trubka zatial uplne cista!!! Ziadne stopy mazutu!!!

Odesláno

Tohle už je ale dávno známá věc,podobnejch článku je plný internet.... :) To že u nás nafta stála,stojí a bude stát za prd se ví a je to prostě tak..... nejlepší tady netankovat vůbec a radši vzít dražší v německu.... :)

• O 4 měsíce později...
Odesláno

ja som tankoval a aj tankujem len shell...pokial sa samozrejme neda na shelke berem aral,alebo inu(nemecko) ale shell skoro vzdy...minule som si dal rozobrat ergcko a mechanik povedal ze je ako novy..bud bol vymeneny alebo je tankujem dobre...neviem ci nie skor to prve:D:D...

Odesláno

Ja tankuji v Rakousku na Shellce,cena za litr je cca 27korun a vim,ze nafta je kvalitni,takze pohodicka,usetrim 4-5korun na litru a mam lepsi naftu,jinak to mam 13 kilometru do Rakouska,takze taky pohoda... :):papa

[upravil dne 26/10/10 od ace11]

Odesláno

tiez tankukjem len v Rakusku. Cena vyhodnejsia a aj keby nebola (co sa zatial nestalo), nafta urcite kvalitnejsia a hlavne bez siry.

Na SKK sa z vonka vozia len premiove paliva, vsetko ostatne je benzin (surovy tovar) zo Slovnaftu a kazda pumpa resp. znacka si dolieva svoje aditiva... Vsetko ostatne je o charaktere cerpaciek. Zial na SKK je to tak ze najviac paliva som natankoval vzdy len na Slovensku (niekedy aj viac ako mam max. objem nadrze). Potvrdene z viacerych zdrojov, takze nestalo sa to len mne.

[upravil dne 1/11/10 00:28 Marcel00]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...