varic Odesláno 28. květen 2010 Odesláno 28. květen 2010 Příští rok mi vyprší \"životnost\" airbagů - 10 let. Řešil jste to někdo ? Nebo je ta lhůta prostě jenom obrana výrobce? Citovat
ozzy56 Odesláno 28. květen 2010 Odesláno 28. květen 2010 ještě jsem neslyšel o výměně bagů z důvodů ,,prošlé\'\' životnosti Citovat
Ferry Odesláno 28. květen 2010 Odesláno 28. květen 2010 myslim, ze airbagy a jejich zivotnost neresi nikdo. osobne mam treba pyropasy taky puvodni z 11/95, airbag ridice jsem si dal z 97 jen protoze mel oproti memu staremu stribrneho lvicka uprostred a airbag spolujezdce mam 2001 pac puvodne v palubce nebyl vubec a dodelaval jsem ho Nektera zvlastni sorta lidi ( shodou okolnosti obcas delaji v autobazarech ) pak airbagy resi vymenou za maly odpor, ktery oblbne RJ airbagu aby neblikala, pripadne vytahnou zarovicku kontrolky Citovat
ozzy56 Odesláno 28. květen 2010 Odesláno 28. květen 2010 jinak si myslím,že je tou lhůtou v rozvinutých ekonomikách nepřímo myšlena i max. životnost celého auta--v těchto zemích má málokdo totéž auto déle... Citovat
Ferry Odesláno 28. květen 2010 Odesláno 28. květen 2010 jj stejne je to s dozivotni naplni oleje v prevodovce dozivotni se mysli tak 5let a max 200tis km Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.