MilanZ Odesláno 27. květen 2010 Odesláno 27. květen 2010 Zdravím mám problem s klimatizaciou po zapnuti klimatizacie nezapne kompresor, nevie niekto poradiť, či aj pri malom množstve chladiva zopne kompresor. Dakujem Citovat
Guest SB Odesláno 27. květen 2010 Odesláno 27. květen 2010 Kompresor zapne len pri správnom tlaku v systéme, musíš systém doplniť Citovat
Koča Odesláno 28. květen 2010 Odesláno 28. květen 2010 Měl jsem ten problém co ty! Stačilo doplnit a vše OK. Doplnění stálo 700kč v Barumu Citovat
winco Odesláno 23. červen 2010 Odesláno 23. červen 2010 mne povedali že klima je v pohode ale kompresor mi nezapína zapína len sem tam, niekedy nezapne niekedy zapne. Na to chladivo som sa pýtal a tam povedali že to je v pohode že ho mám plne. Dnes mi povedali že bdue chyba v regulatore otačok ventilatora \"ježko\". Alebo ked nie v tom tak že chyba neni nikde ale sem tam to ide alebo nejde. Vela mechanikov to už ivdelo a nikto nevie čo s tým. Aj mi to kontrolovali cez diagnostiku ta im žiadnu chybu neukazovala. cele to mali rozobrate a zmontovane spatky a nikde nenašli chybu. Neviete niketo kto mal podobý problem??? Citovat
vojtasUL Odesláno 29. červen 2010 Odesláno 29. červen 2010 dělalo mi to to stejný a stačilo jen doplnit, byl jsem dnes a stálo mě to cca 800 Citovat
Slurp Odesláno 3. červenec 2010 Odesláno 3. červenec 2010 Prosim vás. Kde je nejčastější místo netěsnosti na klimatizaci? Citovat
MilanF1 Odesláno 3. červenec 2010 Odesláno 3. červenec 2010 Vyjma mechanického poškození, častá netěsnost je na kondenzátoru (chladiči). Oprava se nedoporučuje, protože zevnitř vyrezá a netěsnost bude hned vedle. Pokud je tlak OK, může být špatný tlakový spínač. Citovat
parker370 Odesláno 8. červenec 2010 Odesláno 8. červenec 2010 Tak pokud se můžu podělit s mým problémem klimatizace, tak u mě je to tak, že se klimatizace naplní, první týden funguje bez chyby v druhém týdnu je slyšet s pod palubovky takové zvláštní syčení a třetí týden stále syčí i když spíná tak už skoro nechladí. Byl jsem s tím v servise a chybí tam vždy polovina chladiva. Už to měli v servisu, oddělaný přední nárazník vše prohlédli přes ultrafialové světlo a žádný únik nezjistili. Nový chladič klimy nechtějí hned dávat, když přesně neví zda to může být ním a také stojí 6.200,- bez DPH. Říkali, že jedna z možností je to nechat očichat nějakou čichačkou, kterou zrovna nevlastní. Prý to i můžou být řídké hadice. Neměl jste někdo taky takový problém? A to zvlaštní syčení, může být jen z toho důvodu, že je tam toho chladiva málo, nebo je problém pod tou palubovkou? Je to 3,5 roku staré auto a nečekal jsem, že s tímto budou takové problémy. A příští týden s tím vyráží do Chorvatska. Citovat
jozefsv Odesláno 8. červenec 2010 Odesláno 8. červenec 2010 vymenil som chladic a to sycanie sa mi prejavovalo postupne az klima prestala chladit lebo bolo v systeme malo chladiva.unik bol na spoji z chladica na hadicu,doteraz som to rozobral asi uz 4 krat momentalne a idem to asi dat zavarit bo uz nemam nervy na debilne spoje bez skrutiek.ani v peugeote v nr nevedia opravit taky spoj:blicismajlik Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.