Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím mám problem s klimatizaciou po zapnuti klimatizacie nezapne kompresor, nevie niekto poradiť, či aj pri malom množstve chladiva zopne kompresor. Dakujem

• O 4 týdny později...
Odesláno

mne povedali že klima je v pohode ale kompresor mi nezapína :( zapína len sem tam, niekedy nezapne niekedy zapne. Na to chladivo som sa pýtal a tam povedali že to je v pohode že ho mám plne. Dnes mi povedali že bdue chyba v regulatore otačok ventilatora \"ježko\". Alebo ked nie v tom tak že chyba neni nikde ale sem tam to ide alebo nejde. Vela mechanikov to už ivdelo a nikto nevie čo s tým. Aj mi to kontrolovali cez diagnostiku ta im žiadnu chybu neukazovala. cele to mali rozobrate a zmontovane spatky a nikde nenašli chybu. Neviete niketo kto mal podobý problem???

Odesláno

Vyjma mechanického poškození, častá netěsnost je na kondenzátoru (chladiči). Oprava se nedoporučuje, protože zevnitř vyrezá a netěsnost bude hned vedle. Pokud je tlak OK, může být špatný tlakový spínač.

Odesláno

Tak pokud se můžu podělit s mým problémem klimatizace, tak u mě je to tak, že se klimatizace naplní, první týden funguje bez chyby v druhém týdnu je slyšet s pod palubovky takové zvláštní syčení a třetí týden stále syčí i když spíná tak už skoro nechladí.:fnuk

Byl jsem s tím v servise a chybí tam vždy polovina chladiva. Už to měli v servisu, oddělaný přední nárazník vše prohlédli přes ultrafialové světlo a žádný únik nezjistili. Nový chladič klimy nechtějí hned dávat, když přesně neví zda to může být ním a také stojí 6.200,- bez DPH.

Říkali, že jedna z možností je to nechat očichat nějakou čichačkou, kterou zrovna nevlastní.

Prý to i můžou být řídké hadice.

Neměl jste někdo taky takový problém?

A to zvlaštní syčení, může být jen z toho důvodu, že je tam toho chladiva málo, nebo je problém pod tou palubovkou?

Je to 3,5 roku staré auto a nečekal jsem, že s tímto budou takové problémy.

A příští týden s tím vyráží do Chorvatska.

Odesláno

vymenil som chladic a to sycanie sa mi prejavovalo postupne az klima prestala chladit lebo bolo v systeme malo chladiva.unik bol na spoji z chladica na hadicu,doteraz som to rozobral asi uz 4 krat momentalne a idem to asi dat zavarit bo uz nemam nervy na debilne spoje bez skrutiek.ani v peugeote v nr nevedia opravit taky spoj:blicismajlik

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...