Guest Scratch Odesláno 25. květen 2010 Odesláno 25. květen 2010 ahoj, v zime bylo vse ok, ale kdyz se oteplilo, tak mi nejak blbnou starty a otacky. jednou nastartuju a vse je ok podruhy nastartuju a otacky vyletnou k 2500, a tam se treba drzi 10 vterin, pak opadnou na 1000, ale spravne by mely na 800. to same kdyz auto obcas vytocim, tak se otacky zacnou zase takhle chovat a po deseti minutach se vse vrati k normalu. Nedokazu si to nijak vysvetlit kdyz mam ty otacky vyssi, tak mi staci jen hazet kvalty a auto si jede samo bez plynu na 2500 otacek, obcas ho musim i brzdit Citovat
martis Odesláno 25. květen 2010 Odesláno 25. květen 2010 ja som mal veeelmi podobny problem,otacky mi tak isto sa spravaly,ked som mal zaradenu rychlost nemusel som ani mat nohu na plyne auto udrziavalo ruchlost,alebo pridavalo,je pravda ze mam trosku iny motor,ale moj problem bol hadici co ide od motora do sacieho potrubia,zle tam tesnila taka hlinikova hadica,a pocul som pri nastartovanom motore,take sicanie,opravil som to tesnenie na hadici a do dnes mam pokoj,dufam ze mas ten isty problem. skus si toto precitat,a je tam aj fotka kde je zakruzovana hadica z cervenou farbou,skus pozriet na to. link [upravil dne 25/5/10 martis] Citovat
Guest Scratch Odesláno 26. květen 2010 Odesláno 26. květen 2010 procetl jsem to a diky za tip. zkusim nechat vycistit klapku a krokac a mrknu na tu hadici, i kdyz nevim kde to vsechno najdu, ale urco to pod kapotou bude Citovat
Ferry Odesláno 26. květen 2010 Odesláno 26. květen 2010 muzem to pichnout nekdy na diag az pojedu kolem tvoji prace a zkusit live provozni hodnoty, co to ukazuje Citovat
Guest Scratch Odesláno 26. květen 2010 Odesláno 26. květen 2010 jo to by bylo dobry, treba dnes jsem tady, ale do konce tydne tu zas nebudu :-) Citovat
Ferry Odesláno 26. květen 2010 Odesláno 26. květen 2010 dneska zrovna jedu MHD, slysel jsem, ze jsou Modrany nejak zasekany, tak leda, ze by ses odpo zastavil na Chodove, pocitam, ze doma budu kolem 5 Citovat
Guest Scratch Odesláno 26. květen 2010 Odesláno 26. květen 2010 to je skoda, ja mam od pul paty zapas, ale az bych jel autem, tak bych se ti vcas ozval :-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.