Teriiik Odesláno 25. květen 2010 Odesláno 25. květen 2010 Čauky lidičky, doufám, že nezakládám nové téma, ale nemůžu tady ten problém nikde najít.. Včera jsem s Pažoutkem normálně jako každej den jela něco přes 100 kilásků, všechno oki a ráno vlezu do auta, odemknu imob. a kára si ani neškytla.. Startér se vůbec ani nepokoušel o činnost.. Myslím, že baterkou to asi nebude, všechno na baterku normálně funguje.. Navíc svítí kontrolka té diagnostiky, či co to je s tím K-čkem.. Tak jen doufám, že to nebude podělaná řídící jednotka.. I když teda samotnej startér taky není zrovna levná sranda, je to pořád lepší než ta ŘJ.. Už jsem musela vyměnit komplet vejfuk, jsou udělaný nový rozvody, vyměněný všecky filtry, olej, svíčky, taky těsnění pod hlavou a šecko s tím spojený, takže nejde o zanedbanou péči.. No prostě je to na ... Nacpala jsem do toho už 20 tisíc, je to tak dva měsíce, co proběhla tahle zásadnější oprava a nerada bych pokračovala tou samou cestou.. Poraďtě prosím, čím to teda může být, jestli si mám jít rovnou házet mašli kvůli budoucí investici.. Díky mooooc Citovat
Ferry Odesláno 25. květen 2010 Odesláno 25. květen 2010 uhliky ve starteru za 400kc, zkus poklepat starter napr. klicem na kola, lehce ale durazne, jestli pak bude mit snahu tocit, je to jasne Citovat
filas1 Odesláno 25. květen 2010 Odesláno 25. květen 2010 Jasně, to vypadá na nějaký problém ve startéru, pokud se neotočí nebo v něm ani necvakne. Citovat
Teriiik Odesláno 25. květen 2010 Autor Odesláno 25. květen 2010 Právě vůbec nic to nedělalo.. Ani cvaknutí, ani žádnej jinej zvuk.. Prostě totální ticho.. Akorát se mi dřív stávalo, že mi po nastartování, když se nepřidal prvních pár vteřin trochu víc plyn, aby se to chvíli drželo na 1500-2000 otáčkách, tak to chcíplo, ale po druhým nastartování už to bylo v poho.. Původně to mechanik přisuzoval tomu těsnění pod hlavou a těm ostatním neduhům, ale jak je vidět, to asi zrovna nebylo to správný. A ještě jedna věc, co by to mohlo být, když jsem se rozjížděla, tak jakoby ze spodku se ozvalo takový loupnutí a auto se trochu jakoby \"přizvedlo\", nebo nevim, jak to nazvat.. Ručkou ne, tu jsem už měla dávno dole.. Jestli třeba ještě náprava nebo nějaká manžeta prasklá nebo tak.. Ale donedávna to právě nedělalo, tak už nevim.. Dík za poradu.. Citovat
filas1 Odesláno 25. květen 2010 Odesláno 25. květen 2010 Jako první ať se ti někdo podívá na ten startér, jestli do něj jde vůbec napětí při startování. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.