Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim. Na 407ovom vlakne sme preberali hlinikove doplnky a nasiel som typka v Polsku ktory robi pekne veci a predava ich po svete. Par veci som uz objednal sebe aj kolegom z fora. Typek mi poslal cennik veci tak ak by mal niekto zaujem tak to mozem priviezt. (robim v Polsku). cennik by sa mal dat stiahnut tu: http://www.upnito.sk/subor/bdc100dee174ca41f59cf3e7084d0422.html

Dodavam aj par fotiek.

Odesláno
Původně zaslal: GRiMx

a co na 306 ??

To je to minus toho celeho. Uz som sa pytal aj na 306 a 406 lebo sa chlapci zaujimali ale typek to robi len na tie co som napisal vyssie.

Mozno keby bol vacsi zaujem, tak by som ho zlomil :bacha ale naisto to neviem. :myslim

Odesláno

To je to minus toho celeho. Uz som sa pytal aj na 306 a 406 lebo sa chlapci zaujimali ale typek to robi len na tie co som napisal vyssie.

Mozno keby bol vacsi zaujem, tak by som ho zlomil :bacha ale naisto to neviem. :myslim

hmm to je blbééééé :nevim

Odesláno

sobol..........ceny tam má pekne jasne napísane.....v tom dokumente čo si máš stiahnuť máš aj zoznam produktov aj ceny a ma tam pekne veci a nie su ani moc drahe len nemám teraz na ne prachy :(

Odesláno

no nemůžu si pomoct ale po stáhnutí toho balíčku souborů a po otevření mám před sebou složky docProps, word, _rels a xml soubor Content_types.. a ať poklikám na o chci a tak to mozila ani explorer nedokáže přečíst a jen mi vypíše zdrojový kód :myslim:(

Odesláno

ja som to stiahol a stiahol sa mi len wordacky dokument *.doc .... a ten som otvoril a krasne vypisalo ake veci ma v ponuke, su aj pofotene a ku každemu bola cena

Odesláno

Je to vo worde 2007. Je to kvoli tomu ze typek mi to v takom subore poslal tak som to neriesil , len poprekladal do slovenciny nazvy doplnkov. Najlepsie je stiahnut open office, ktory je zadarmo a ten otvara vsetky suboru z microsoft office 97-03 a aj 07 bez problemov. :super

Ked chcete nejake konkretne info alebo ine fotky, staci mi napisat na SZ. :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...