Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, mám takovou technickou nepřijemnou závadu a tou je, že mi chybí na motoru štítek s číslem (typem) motoru a nevím jak takovýto štítek vypadá a co obsahuje.

Potřeboval bych poradit s rozměrama a jak by měl takovýto štítek vypadat, abych si ho mohl nechat vyrobit.

Nebo pokud někdo máte doma takovýto štítek z 106 1.4 Sport 1996 dejte vědět. :)

Mám akorát tento obrázek a nevim jestli to je on:

Zdravím, mám takovou technickou nepřijemnou závadu a tou je, že mi chybí na motoru štítek s číslem (typem) motoru a nevím jak takovýto štítek vypadá a co obsahuje.

Potřeboval bych poradit s rozměrama a jak by měl takovýto štítek vypadat, abych si ho mohl nechat vyrobit.

Nebo pokud někdo máte doma takovýto štítek z 106 1.4 Sport 1996 dejte vědět. :)

Mám akorát tento obrázek a nevim jestli to je on:

http://www.eshop-rychle.cz/buchtara/eshop/1-1-Vyrobni-stitky/55-2-PEUGEOT/5/216-Vyrobni-stitek-PEUGEOT-cislo-motoru

Díky petrincak

Díky petrincak

[upravil dne 25/5/10 petrincak]

Odesláno

mam pocit, ze na tehle novejsich motorech je typ a cislo motoru \"vytukano\" primo do bloku, stitky uz se nepouzivaji

melo by to byt v mistech, kde ukazuje sipka

[upravil dne 25/5/10 Ferry]

Odesláno

Díky. :) Ještě se na to podívám, ale na technický mi řekli že mi tam chybí štítek. Jeden štítek tam je a pod nim má prej bejt další, ale ten tam není. Ještě se teda podívám jestli to není vyťukaný, ale koukal sem co to dalo v motoru a nic sem neobjevil.:(

Guest servisman
Odesláno

nevím kde je přesně u 106 ale u 406 to taky není skoro vidět musel jsem to očistit jinak foto před

• O 2 týdny později...
Odesláno

Potřebuješ servisáka, který to zařídí. Zajede (zná se, protože tam denně jezdí) na STK, zeptá se, co bude vyhovovat (tedy zda jen typ motoru a kam ho umístit), pak to pomocí kladívka a razidel vyrazí a šťastně projde STK. Předpokládám, že v TP máš jen typ motoru, číslo tam už není nebo bylo umazáno.

A nějaké flašky alkoholu k tomu.

Guest servisman
Odesláno

není nad tím ještě něco jako u mýho/PSA LFY/ jak je obr třeba PSA KFX to by byl typ motoru pokud ve velkým TP není číslo ale jen typ motoru jako já mám LFY u tebe jen typ KFX

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...