Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

406 coupe 2.2HDi_prodáno...P207 nyní

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Grlik

Ne v autě neni vubec koženka, no o bile na kola jsem uvažoval ale byly by pořád špinavé. Jo Hdi má taky bremba no kuži se scháním ale ne černou. No ja se v těch palubkách moc nevyznám auto jsem tak koupil.

čakom: bohužel snižovat se nebude k vuli přijezdu domu mam tam velkej schod, už tedka chytam ale uvažoval jsem o tom

zrovna je v inzerci jedna cervena kuze Amarante s derovanim! z fotek neni patrne v jakem stavu je kriticke misto na ridicove sedacce, ale myslim, ze kombinace Récif/Amarante by byla celkem exkluzivni! :)

Odesláno

ahoj mas pekne auto,ale najviac co ma zaujima ako si urobil tie smerovky na blatniku??? rozmyslam zeby som tiez take urobil,ale tak ze by som ich striekol z transparentnym ciernym sprejom ;)

Odesláno
Původně zaslal: Grlik

čakom: bohužel snižovat se nebude k vuli přijezdu domu mam tam velkej schod, už tedka chytam ale uvažoval jsem o tom

to musíš upravit najezd. už to mam za sebou :D

martis: podle mě jsou už takto koupeny

Odesláno

ta palubka tam skutocne nema byt.po face uz ju nedavali,niektore uz to mali aj pred face.u hdi uz to bolo davno jasne.to je podozrive.nebola menena palubovka po buracke?aj volant tam mas iny.preco asi

Odesláno

No bourane to nebylo, jenom popraskany přední narazník, který je spravený a bylo rozekané právě světlo to je měněné ze staršího modelu. Palubka je měněna ale pouze protože byla dojebana nevim co tam manik před tím dělal. Volant tam byl z nějakého starého auta nevim co se s tim autem dělo předtím.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Ta palubka je fakt divná, ale jedno vím jistě, Tvoje Coupe nemá ani originál brzdy. Já mám 2.2HDi z roku 2003 a Bremba nemá. Pochybuju, že by je tam dávali a pak přestali, byla by to blbost, protože ty kotouče, co tam jsou origo mají problém to auto ubrzdit, takže by těžko šli od desíti k pěti...:-) Jinak kolik jsi za něj dal, jestli se můžu zeptat?

Odesláno

Na 2,2 HDi se Bremba dávaly, sám jsem si všiml že na některých jsou a naopak, ale která HDi coupe je nemají (a je to škoda) to nevím...Tohle je obratem z mobile.de - oboje r.v. rok2001

[upravil dne 4/6/10 rootsky]

Odesláno

Som nezaregistroval vlakno...preto ziadny komentar :D

Bremba sa na coupe davali, pri konci vyroby tak ako aj pre 3,0 V6 ked uz Bremba neboli zacali davat Lucas, kedze vacsina HDI sa lepsie predavala hlavne pri konci vyroby tak vacsina HDI behajucich po svete ma Lucas brzdy ale Bremba nie su vynimkou.

Palubka uz ma byt po face, to co tam je, je zo stareho modelu.

Naraznik sa dlho daval aj po face, ten novy prisiel tusim az 2 roky pred koncom vyroby spolu so striebornou palubkou a dvojfarebnym volantom. ;)

Rebrovanie tiez prislo s faceliftom, len teraz neviem ci bolo iba pre kozu alebo aj latku :myslim

Inak farba pekna :super, cierne kola sa mi pacia ale tu by sadli asi ozaj ine...

Pozrel by som si este to kridlo, som nejak neisty, ci tam sadne ci nie :)

No a samozrejme, skoda motoru :D

[upravil dne 4.6.2010 Y2K]

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Tak už se konečne i chladím naplněna klimatizace uplně jiné auto bych tam seděl v tom autě pořád. Taky jsem si ještě pohrál s designem motoru a konečně jsem si dopřál trochu luxusu v porobě loketní opěrky. Zachvilku pujdu auto umýt a naleštit tak potom ho nafotim. Ještě stále čekam na koberečky.

Odesláno

ahoj som pozeral na tvoje fotky,fakt pekne auticko celkovo 406 coupe sa mi velmi pacia,ale ako si sa mi nepozdava tvoja armaturka!! nieje to nahodou z old modela??? lebo vsetko ine tam mas z noveho modela,ale armaturka ja neviem.

• O 1 měsíc později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...