francis Odesláno 23. květen 2010 Odesláno 23. květen 2010 Ahoj,nemáte někdo přehled o cenách ND na startér Valeo? Potřeboval bych cívku. 10 x nastartuji a pak 5 x se ozve jen cvaknutí. Četl jsem tady hodně, ale každý měl jiný problém.Chtěl bych zkusit nejdřív vyměnit cívku,ale nevím cenu. Dík. Citovat
Stepkao Odesláno 23. květen 2010 Odesláno 23. květen 2010 Ahoj, na autokelly mají pouze Hellu za 10 - 12 tis. Citovat
francis Odesláno 23. květen 2010 Autor Odesláno 23. květen 2010 Původně zaslal: Stepkao Ahoj, na autokelly mají pouze Hellu za 10 - 12 tis. Já má startér dobrý,jen cívka. Citovat
francis Odesláno 23. květen 2010 Autor Odesláno 23. květen 2010 Prosím, poradí mi někdo? Dík. Citovat
Stepkao Odesláno 23. květen 2010 Odesláno 23. květen 2010 Kterej díl z obrázku? 5? [upravil dne 23.5.10 Stepkao] Citovat
pastorek Odesláno 23. květen 2010 Odesláno 23. květen 2010 Píše cievku, tak by to malo byť č.1 Tak ako sa porucha prejavuje to môže byť cievka, úhlíky alebo rotor. Každopádne by bolo vhodné najprv zistiť presnú poruchu než skusmo kupovať diely. Citovat
Stepkao Odesláno 23. květen 2010 Odesláno 23. květen 2010 Řekl bych že 1 je jenom spínač, ale nejsem velkej odborník na elektro... Citovat
Stepkao Odesláno 23. květen 2010 Odesláno 23. květen 2010 OK, takže maximální cena by měla být 106 EUR. Záleží na servisu... Citovat
denoo Odesláno 23. květen 2010 Odesláno 23. květen 2010 ja som mal ten problem asi pred pol rokom, 5 krat cvaklo, a 5 krat nastartovalo, dla som do miestneho servisu alternatory startery, dali von stary dali novy asi repasovany, a stalo to par korun, odvtedy uz je pokoj, neviem ci to stalo 30-40 euro, ale mam servis kde robia startery dost lacno, a to si ho sam vybral aaj nahodil druhy. V starom bol olej daky vselijaky, asi ked z turba vytiekol majitelovi predomnou, tak sa dostal aj do statera, inak neviem ako sa tam mohol dostat olej Citovat
denoo Odesláno 23. květen 2010 Odesláno 23. květen 2010 robia to u nas blizkej dedine ak by si bol niekde od zlina mas to tu za par korun Citovat
francis Odesláno 24. květen 2010 Autor Odesláno 24. květen 2010 Ahoj, děkuji Vám všem za zájem. Dnes jsem rozebral startér, vyčistil komutátor, uhlíky a rozebral cívku. V cívce byl napálený měděný můstek, tak jsem ho otočil a zatím motor naskočil při každém otočení klíčku. Kdo má stejný problém, tak věřte, že z 99% to dělá cívka. S trochou šikovnosti se nechá rozpertlovat, odletovat konce cívky a rozebrat. Kdo se chce do toho pustit, tak držím palce a jde to. Investice nulová, jen tři hodinky práce. Citovat
patko79 Odesláno 25. květen 2010 Odesláno 25. květen 2010 Původně zaslal: francis Ahoj, děkuji Vám všem za zájem. Dnes jsem rozebral startér, vyčistil komutátor, uhlíky a rozebral cívku. V cívce byl napálený měděný můstek, tak jsem ho otočil a zatím motor naskočil při každém otočení klíčku. Kdo má stejný problém, tak věřte, že z 99% to dělá cívka. S trochou šikovnosti se nechá rozpertlovat, odletovat konce cívky a rozebrat. Kdo se chce do toho pustit, tak držím palce a jde to. Investice nulová, jen tři hodinky práce. škoda, že si to nenafotil:papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.