marda77 Odesláno 22. květen 2010 Odesláno 22. květen 2010 ahojte, dnes som siel vysavat a ked som dal prec gumeny koberec u spolujazdca tak som kukal jak blbec....zem bola uplne mokra, ale nie ako ked sa tam len nieco vyleje ale uplne tam presakuje ta voda....neviete cim to moze byt? naokolo neni nic mokre, len ta podlaha, ci tam nemoze od motora nieco niest ale zo spodku auta......ja fakt neviem, popripade ako sa da vybrat a kuknut pod ten koberec? diky Citovat
AnotherOne Odesláno 22. květen 2010 Odesláno 22. květen 2010 Je to buď z radiátora v kabíne (pozri do vyrovnávacej nadobky chladiacej kvapaliny či neubúda) alebo z výparníka klímy - mohla vypadnúť hadička čo odvádza skondenzovanú vodu pod auto. Citovat
HonzaZ Odesláno 22. květen 2010 Odesláno 22. květen 2010 Anebo máš netěsnou izolaci ve dveřích pod tapecírunky. Citovat
marda77 Odesláno 23. květen 2010 Autor Odesláno 23. květen 2010 diky za tipy.......no ta izolacia je podla mna dobra....skor nieco ako spominal anotherone....tu hadicku mozem niekde skontrolovat, kde sa nachadza??? ci radsej servis? Citovat
kovma Odesláno 23. květen 2010 Odesláno 23. květen 2010 Zdravím přátelé, a co ucpané odtokové kanálky?Kde vůbec jsou?u mého bývalého pashika to byl vždy jednný důvod,ptoč bylo v autě mokro.Následující procedůra už je Vám asi jasná :-). Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.