Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

neviete mi niekto poradit ako mam upgradnut svoju rt3 stiahol som si soft 6.63 z eurovan2 ale ked som ho vypalil na cd tak mi to neukazalo ziaden subor...je to normalne? skusal som to uz na dvoch cd na dvoch pc a stale to iste...

Odesláno
Původně zaslal: Milhaus65

Je to špatně. Musí být vidět soubory.

Upgrade systemu zásadně jen z lisovaného cd. Je v tom velký rozdíl jak to mechanika čte i mapy.

je mozne zeby mi mapy na rt3 6.6D nesli len kvoli tomu ze som ich vypalil na cd-rw?

Odesláno

Spíše kvůli tomu že máš 6.6D verzi,pokud se nemýlím tak nejnovější mapy na starších verzích nejdou. Zaktualizuj si na nejnovější 6.63 pal to na CD-R a uvidíš..

Odesláno
Původně zaslal: parokp

Upgrade systemu zásadně jen z lisovaného cd. Je v tom velký rozdíl jak to mechanika čte i mapy.

je mozne zeby mi mapy na rt3 6.6D nesli len kvoli tomu ze som ich vypalil na cd-rw?

tým to nebude, súbory musia byť v PC vidno aj na RW-čku, ak ich nevidno, problém je niekde inde. Ja som si na RW napálil MP3-jky a číta ho v pohode

Odesláno
Původně zaslal: patko79

Původně zaslal: parokp

tým to nebude, súbory musia byť v PC vidno aj na RW-čku, ak ich nevidno, problém je niekde inde. Ja som si na RW napálil MP3-jky a číta ho v pohode

dnes som sa pustil do tej instalacie uz sa mi podarilo aj spravit to cd poriadne pri instalacii sa ma to spytalo najprv ci chcem nehat motor zapnuty dal som ano ale potom mi tam naskocilo checking cd a napisalo mi nieco v zmysle ze cd nieje kompletne alebo je poskodene neviete mi poradit co s tym spravit?

Odesláno

Klobouk dolů před Navteqem. Reklamoval jsem před 14 dny chybějící cd v sadě map evropy. Po pár dnech dopisování a týdnu klidu mi dnes Fedex chybějící cd zdarma dovezl. Moc jsem tomu nevěřil.

Odesláno

už tam je danej link,ten se ti nelíbí?Proč?Nebo si za googli,třeba něco najdeš,ale pochybuji, že si někdo koupí mapy za 270eček a potom to někam vystaví,aby si ostatní lidi to tahali. Co by z toho měli? todle je rozhodně o něčem jiným než o filmech či písniček co se dají sehnat. Staré mapy možná seženeš (když navigace nebyla koupil si člověk mapu a měl ji stejně x let,než si koupil novou)

Spíš kontaktuj lidi co je maj jestli ti ,,nepujčej,, založní kopii.

Odesláno

To John_Ice: ver tomu, ze su taki ludia, co uploadnu nove mapy na volne stiahnutie.Inac by som ani ja nemal 3/4 roka komplet Europu 2009/2010. ;) Ani som nemusel dlho hladat. A su uz na stiahnutie cez torrenty aj mapy 2010/2011 :ticho

Odesláno

já tomu věřím, že jsou linky,ale nevěřím,že jsou úplně nové...používal jsem ext.navigaci(igo8) a ikdyž tam psali,že jsou aktualní,tak jsem zjistil že jsou 2roky za navteqem(mapy 2009-2010,ale na CD ti to hazí 2008-09)podle ulice,která byla teprve 2roky postavena,igo8 to nenašlo navteq jo,takže netu tolik nevěřím......

Odesláno

Mapy 2009-2010 popis v RT3 tuším 2008-2009.

Mapy 2010-2011 popis v RT3 2009-2010 2ed.

Na netu se daly minulé mapy určitě stahnout , ale většina těchto dat byla nějakým způsobem vadná.

Něco se tady o tom psalo, chybějící oblasti, nesedící CRC CD atd.

[upravil dne 23/7/10 Milhaus65]

Odesláno

Já nemohu a ani nechci tu psát,najdi si to na netu nebo něco .... prostě se tu někdo ptal na mapy a já je odkázal na někoho kdo je má (záložní kopii)... ;)

Prostě věřím originálu,tod vše.

[upravil dne 23.7.2010 John_Ice]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...