SisakT Odesláno 5. červenec 2013 Odesláno 5. červenec 2013 Vynikajuci navod už niekoho co sa do toho pusti....najde sa niekto? Citovat
lavka3 Odesláno 20. červenec 2013 Odesláno 20. červenec 2013 Zdravím, včera jsem se marně pokoušel o výměnu páček na svém Peugeot 307 1.4 HDI rok 3/2002. Po úplném rozebrání COM jednotky a ve snaze vyměnit páčky jsem přišel na to, že mám úplně jinou páčku, než co tam je .. tuhle mám koupenou: ale v autě je s trochu jiným mechanismem a obyčejnými dráty pro připojení, né plochým kabelem. Následně tedy po zpětném složení mi neustále svítí kontrolka Airbagů Nevíte někdo, čím by to mohlo být způsobeno? Vše jsem prováděl s maximální opatrností a po celou dobu manipulace byla odpojena baterka. Citovat
Pavel Ry Odesláno 23. červenec 2013 Odesláno 23. červenec 2013 Koukni se na malé pružinky v tišťáku,cca 2mm průměr, já jsem je musel natáhnout o cca 2mm a bacha ať ti nevystřelí. Dají se v klidu vyndat,natáhnot a vrátit.Druhá je houkačka. Citovat
HonzaZ Odesláno 23. červenec 2013 Odesláno 23. červenec 2013 Hlavně jestli jsi neotáčel středem. Citovat
lavka3 Odesláno 23. červenec 2013 Odesláno 23. červenec 2013 Jak to myslíš, neotáčel středem? Citovat
koblih69 Odesláno 23. červenec 2013 Odesláno 23. červenec 2013 Středovým kroužkem ve kterém je pásek k airbagu Citovat
lavka3 Odesláno 23. červenec 2013 Odesláno 23. červenec 2013 Nevím co přesně myslíš, ale když vytáhnu airbag, mám k němu dva dráty (zelený a modrý) + uzemnění. Myslíš takové kolečko pod volantem, ve kterém je stočený bílý dvoumetrový plochý vodič? Citovat
lavka3 Odesláno 23. červenec 2013 Odesláno 23. červenec 2013 Co by to mohlo způsobit, nebo proč neotáčel a vzhledem k jaké části? Citovat
koblih69 Odesláno 23. červenec 2013 Odesláno 23. červenec 2013 Pokud to pootočíš tak se to při plném rejdu napne a poškodí. Citovat
lavka3 Odesláno 23. červenec 2013 Odesláno 23. červenec 2013 To nebude ta závada. Hned po sestavení zpět aniž bych točil volantem jsem to otestoval a chyba byla na světě.. Citovat
lavka3 Odesláno 23. červenec 2013 Odesláno 23. červenec 2013 Po celou dobu montáže, ještě před rozděláním volantu a až jsem ho měl zpět složený, opět jsem ji zapojil. Citovat
HonzaZ Odesláno 23. červenec 2013 Odesláno 23. červenec 2013 Pokud jsi měl venku ten plochý vodič, tak jsi potom nastavil střední polohu? Pokud ne, tak už máš nejspíš přerušený ten plochý vodič. Klakson ti funguje? Citovat
koblih69 Odesláno 23. červenec 2013 Odesláno 23. červenec 2013 Tak bohužel jedině diag. Zkusil jsi 5x nastartovat? Citovat
scorp99 Odesláno 10. listopad 2013 Odesláno 10. listopad 2013 Pawllik nemozes obnovit odkaz na navod, par obrazkov tu je poskodenych resp. ich nevidim.... Vdaka Citovat
Guest rozechonza Odesláno 2. prosinec 2013 Odesláno 2. prosinec 2013 Ahoj. Chci se pustit do opravy těch páček. Ale mám jiný problém a potřeboval bych poradit( 307 SW 2,0HDI 79kw). Popíšu to, nejdříve vybavení auta ve vztahu k páčkám: ESP, el. servo, Automatické rozsvícení světel vypínatelné tlačítkem na páčkách, ovládání rádia, dešťový senzor, zadní stěrač, palubní pc, airbagy. Problém: 1) tužšší ovládání páčky směrovek... to opravím, problém je tu perfektně popsán :-). 2) to horší... nejde mi ovládat palubní PC :-( jaksi nefunguje to tlačítko... nepřepíná to display je na něm jen datum, čas, teplota, funkce rádia.. počítám že palubní pc to má, ten display je č/b grafický. teď přijde ta moje otázka, ten microspínač co je v té páčce, přepokládám že odešel... protože stěrače včetně zadního fungují.. jak je zapojenej? Na foto návodu jde vidět že je tam pidi konektor z páčky do desky s drátky, tak mne zajímá na jakých pinech, připadně barvách je zapojený ten microspínač. Nové páčky stojí 19500.- :-( mám debilní typ ZL. Můžete mi moc prosím poradit, chtěl bych si udělat ovládání palubního pc klidně jinde (vyvedl bych si dráty mimo lucasy) a dal bych tam microspínač, těch 19500.- se mi fakt dávat nechce. VIN: VF33HRHSB82439717 [upravil dne 2/12/13 14:22 od rozechonza] Citovat
Zemla703 Odesláno 12. prosinec 2013 Odesláno 12. prosinec 2013 Dobrý den tak dnes sem si opravil na mem 307 páčky do blinkru sem dal špičku ze stěračů a na stěrače použil opotrebenou z blinkru ale natavil sem konec plastu a přidal trochu materiálu a vytvaroval špičku takže i stěrače fungují jako nové.Děkuji za vlákno moc mi pomohlo. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.