Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Prosím o radu: chtěl bych do svého Peugeot 206 umístit display B (hlavně kvůli okamžité spotřebě). Servis mi tvrdí, že musí vyměnit kabeláž a kdoví jestli se podaří přeprogramovat BSI. Je to pravda, nebo je to jen lenost servisu?

A druhá věc: jaký střešní nosič (příčník) si mám koupit? Podélníky už jsou namontované.

Díky za rady :papa

Odesláno

Měli to v servisu napíchnuté na diagnostice? Podle data uvedení do provozu bych předpokládal, že PP bude umět. Pro jistotu dej VIN a případně můžeš přijet na dia a uvidí se.

Odesláno
Původně zaslal: HonzaZ

Měli to v servisu napíchnuté na diagnostice? Podle data uvedení do provozu bych předpokládal, že PP bude umět. Pro jistotu dej VIN a případně můžeš přijet na dia a uvidí se.

Ne, to mi řekli na základě VIN (VF32EKFWA47509641). DIA je diagnostika? Jaká? Díky

Odesláno

Diagnostika jedině Peugeot Planet 2000. Podle VIN zjistí s jakou výbavou bylo auto vyrobeno. Na diagnostice se nechá zjistit, zda je určitá funkce konfigurovatelná, zda to BSI umí.

Odesláno

Diagnostika jedině Peugeot Planet 2000. Podle VIN zjistí s jakou výbavou bylo auto vyrobeno. Na diagnostice se nechá zjistit, zda je určitá funkce konfigurovatelná, zda to BSI umí.

A předpokládám, že ji máš. Kolik by stála diagnostika u tebe a případná výměna displaye za verzi B, včetně nastavení?

Odesláno

Ano, mám ji. Teď jsem koukl do schemat a vzhledem k tomu, že máš multiplex, tak by do displeje mělo vést 5 kablíků. Mělo by to být pro všechny verze displejů. Zobrazuje se ti na displeji rádio?

[upravil dne 19/5/10 HonzaZ]

Odesláno

Ano, mám ji. Teď jsem koukl do schemat a vzhledem k tomu, že máš multiplex, tak by do displeje mělo vést 5 kablíků. Mělo by to být pro všechny verze displejů. Zobrazuje se ti na displeji rádio?

[upravil dne 19/5/10 HonzaZ]

Ano, stanice, a také hlášky o otevřených dveřích

Odesláno

pokud mas displej typu A tak ti to pojede bez problemu, pokud bys mel jen hodiny tak musim menit kabelaz (nebo dotahnout jeden drat z BSI)

po pripojeni displeje typu B, pak jen predelas packu steracu a vse bude fungovat ;-)

Odesláno

Já jsem to dělal asi před 14 dny. Také jsem z toho měl obavy, ale je to jednoduché. Mám roky výroby 2003 a měl jsem tam displej typu A, dvouřádkový. UKazovalo mne to radio, datum, čas, otevřené dveře a podobné hlášení. Sehnal jsem si diplej přes internet. Je internetová stránka jmenuje se Poptávka, tak jsem se zaregistroval a zadal jsem co sháním. Oni rozeslali moji potávku dál a během týdne se mne ozvali dva. Jeden z Brna, chtěl za dipslej 2000 Kč a jeden z Hradce Králové, ten z něj chtěl 1000 Kč. Vzhledem k tomu, že jsem z Trutnova, domluvil jsem se s tím z Hradce, zajel tam, displej nejdříve zkusmo připojil, fungovalo to, tak jsem starý vymontoval, namontoval ten druhý a cestou domu už spokojeně sledoval spotřebu. Zatím jsem neměl upravenou páčku, tak že jsem měl jenom sundanou krytku na páčce a špejlí jsem si přepínal hodnoty. Potom mne jeden elektrikář sehnal krtyku z té pravé páčky, která má ovládat automatická světla. Konec tam pasoval, tak že mne vše funguje. Pokud ti tam vede 5 drátků, mělo by to být bez problémů.

Odesláno

Ještě k tomu palubnímu počítači. Když jsem se bavil s technikem z pežoťáckého servisu, tak mne řekl, abych si spočítal klasicky spotřebu a porovnal ji s tím co mne ukazuje palubní počítač. Pokud by to neukazovalo správně že lze v servisu stáhnout do řídící jednotky nový software. Víte o tom někdo něco ??

Odesláno

Já jsem ten display B normalne namontoval upravil packu dle navodu tady na foru a funguje bez problemu, bez jakehokoliv pouziti diagnostiky. Puvodne tam byl display A, mlhovky mam. Jen hlavne tu packu nerozebirej celou, ale jen ten kloboucek na ni. Me z toho vyzkocil kontakt a daval jsem to dohromady snad pres dve hodiny.

10/2003 1.4HDI

[upravil dne 27/5/10 HAF]

Odesláno
Původně zaslal: HAF

Já jsem ten display B normalne namontoval upravil packu dle navodu tady na foru a funguje bez problemu, bez jakehokoliv pouziti diagnostiky. Puvodne tam byl display A, mlhovky mam. Jen hlavne tu packu nerozebirej celou, ale jen ten kloboucek na ni. Me z toho vyzkocil kontakt a daval jsem to dohromady snad pres dve hodiny.

10/2003 1.4HDI

[upravil dne 27/5/10 HAF]

PP je aktivovany priamo v display, takze ked kupis display z auta ktore malo aktivny PP tak bude fungovat aj tebe bez nutnosti diagnostiky.

[upravil dne 28.5.10 pito.za]

Odesláno

HAF..... tak to jsme dopadli stejně s tou páčkou. Táke jsem rozbral tu část co je pod kloboučkem... na zadní stěrač a zadní ostřikovač a také jsem se pořádně zapotil než jsem to dal správně dohromady:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...