Majk17 Odesláno 19. květen 2010 Odesláno 19. květen 2010 Prosím o radu: chtěl bych do svého Peugeot 206 umístit display B (hlavně kvůli okamžité spotřebě). Servis mi tvrdí, že musí vyměnit kabeláž a kdoví jestli se podaří přeprogramovat BSI. Je to pravda, nebo je to jen lenost servisu? A druhá věc: jaký střešní nosič (příčník) si mám koupit? Podélníky už jsou namontované. Díky za rady Citovat
HonzaZ Odesláno 19. květen 2010 Odesláno 19. květen 2010 Měli to v servisu napíchnuté na diagnostice? Podle data uvedení do provozu bych předpokládal, že PP bude umět. Pro jistotu dej VIN a případně můžeš přijet na dia a uvidí se. Citovat
bajza206 SW Odesláno 19. květen 2010 Odesláno 19. květen 2010 Takový téma tady ještě nebylo to sou mi novinky v levo nahoře je tlačítko HLEDEJ:blablabla Citovat
Majk17 Odesláno 19. květen 2010 Autor Odesláno 19. květen 2010 To jsem samozřejmě udělal, ale tohle mi řekli v servisu dle mého VIN, takže zjišťuji praktické zkušenosti. Citovat
Majk17 Odesláno 19. květen 2010 Autor Odesláno 19. květen 2010 Původně zaslal: HonzaZ Měli to v servisu napíchnuté na diagnostice? Podle data uvedení do provozu bych předpokládal, že PP bude umět. Pro jistotu dej VIN a případně můžeš přijet na dia a uvidí se. Ne, to mi řekli na základě VIN (VF32EKFWA47509641). DIA je diagnostika? Jaká? Díky Citovat
HonzaZ Odesláno 19. květen 2010 Odesláno 19. květen 2010 Diagnostika jedině Peugeot Planet 2000. Podle VIN zjistí s jakou výbavou bylo auto vyrobeno. Na diagnostice se nechá zjistit, zda je určitá funkce konfigurovatelná, zda to BSI umí. Citovat
Majk17 Odesláno 19. květen 2010 Autor Odesláno 19. květen 2010 Původně zaslal: HonzaZ Diagnostika jedině Peugeot Planet 2000. Podle VIN zjistí s jakou výbavou bylo auto vyrobeno. Na diagnostice se nechá zjistit, zda je určitá funkce konfigurovatelná, zda to BSI umí. A předpokládám, že ji máš. Kolik by stála diagnostika u tebe a případná výměna displaye za verzi B, včetně nastavení? Citovat
HonzaZ Odesláno 19. květen 2010 Odesláno 19. květen 2010 Ano, mám ji. Teď jsem koukl do schemat a vzhledem k tomu, že máš multiplex, tak by do displeje mělo vést 5 kablíků. Mělo by to být pro všechny verze displejů. Zobrazuje se ti na displeji rádio? [upravil dne 19/5/10 HonzaZ] Citovat
Majk17 Odesláno 19. květen 2010 Autor Odesláno 19. květen 2010 Původně zaslal: HonzaZ Ano, mám ji. Teď jsem koukl do schemat a vzhledem k tomu, že máš multiplex, tak by do displeje mělo vést 5 kablíků. Mělo by to být pro všechny verze displejů. Zobrazuje se ti na displeji rádio? [upravil dne 19/5/10 HonzaZ] Ano, stanice, a také hlášky o otevřených dveřích Citovat
HonzaZ Odesláno 19. květen 2010 Odesláno 19. květen 2010 Tak to by nejspíše mělo jít. Po napíchnutí na dia budeme chytřejší. Citovat
ajsik Odesláno 19. květen 2010 Odesláno 19. květen 2010 pokud mas displej typu A tak ti to pojede bez problemu, pokud bys mel jen hodiny tak musim menit kabelaz (nebo dotahnout jeden drat z BSI) po pripojeni displeje typu B, pak jen predelas packu steracu a vse bude fungovat ;-) Citovat
Standa11 Odesláno 20. květen 2010 Odesláno 20. květen 2010 Já jsem to dělal asi před 14 dny. Také jsem z toho měl obavy, ale je to jednoduché. Mám roky výroby 2003 a měl jsem tam displej typu A, dvouřádkový. UKazovalo mne to radio, datum, čas, otevřené dveře a podobné hlášení. Sehnal jsem si diplej přes internet. Je internetová stránka jmenuje se Poptávka, tak jsem se zaregistroval a zadal jsem co sháním. Oni rozeslali moji potávku dál a během týdne se mne ozvali dva. Jeden z Brna, chtěl za dipslej 2000 Kč a jeden z Hradce Králové, ten z něj chtěl 1000 Kč. Vzhledem k tomu, že jsem z Trutnova, domluvil jsem se s tím z Hradce, zajel tam, displej nejdříve zkusmo připojil, fungovalo to, tak jsem starý vymontoval, namontoval ten druhý a cestou domu už spokojeně sledoval spotřebu. Zatím jsem neměl upravenou páčku, tak že jsem měl jenom sundanou krytku na páčce a špejlí jsem si přepínal hodnoty. Potom mne jeden elektrikář sehnal krtyku z té pravé páčky, která má ovládat automatická světla. Konec tam pasoval, tak že mne vše funguje. Pokud ti tam vede 5 drátků, mělo by to být bez problémů. Citovat
Majk17 Odesláno 20. květen 2010 Autor Odesláno 20. květen 2010 A jak je to s čidlem venkovní teploty? To tam je z výroby, nebo se musí domontovat? Citovat
HonzaZ Odesláno 20. květen 2010 Odesláno 20. květen 2010 Čidlo nemáš, musí se domontovat. Nevím jak to bude s kabeláží, protože to zrcátko máš manuální a bez vyhřívání. Citovat
Standa11 Odesláno 22. květen 2010 Odesláno 22. květen 2010 Ještě k tomu palubnímu počítači. Když jsem se bavil s technikem z pežoťáckého servisu, tak mne řekl, abych si spočítal klasicky spotřebu a porovnal ji s tím co mne ukazuje palubní počítač. Pokud by to neukazovalo správně že lze v servisu stáhnout do řídící jednotky nový software. Víte o tom někdo něco ?? Citovat
HAF Odesláno 27. květen 2010 Odesláno 27. květen 2010 Já jsem ten display B normalne namontoval upravil packu dle navodu tady na foru a funguje bez problemu, bez jakehokoliv pouziti diagnostiky. Puvodne tam byl display A, mlhovky mam. Jen hlavne tu packu nerozebirej celou, ale jen ten kloboucek na ni. Me z toho vyzkocil kontakt a daval jsem to dohromady snad pres dve hodiny. 10/2003 1.4HDI [upravil dne 27/5/10 HAF] Citovat
pito.za Odesláno 28. květen 2010 Odesláno 28. květen 2010 Původně zaslal: HAF Já jsem ten display B normalne namontoval upravil packu dle navodu tady na foru a funguje bez problemu, bez jakehokoliv pouziti diagnostiky. Puvodne tam byl display A, mlhovky mam. Jen hlavne tu packu nerozebirej celou, ale jen ten kloboucek na ni. Me z toho vyzkocil kontakt a daval jsem to dohromady snad pres dve hodiny. 10/2003 1.4HDI [upravil dne 27/5/10 HAF] PP je aktivovany priamo v display, takze ked kupis display z auta ktore malo aktivny PP tak bude fungovat aj tebe bez nutnosti diagnostiky. [upravil dne 28.5.10 pito.za] Citovat
Standa11 Odesláno 28. květen 2010 Odesláno 28. květen 2010 HAF..... tak to jsme dopadli stejně s tou páčkou. Táke jsem rozbral tu část co je pod kloboučkem... na zadní stěrač a zadní ostřikovač a také jsem se pořádně zapotil než jsem to dal správně dohromady:myslim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.