Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Nevíte nekdo nebo nedelal nekdo pretesneni hlavniho brzdovyho valce jde na to vubec neco sehnat nebo jenom novej brzdovej valec.Ten stojí 2600 tak nevim jestli se vyplatí ho pretesnovat.

Odesláno

nevím,zda existuje repas sada hl. brzd. válce na 407mu, ale za 2600 ho kup nový...,někdy repas sada nepomůže když je vychozený (někdy i vyžraný) vnitřek válce :myslim

• O 3 týdny později...
Odesláno

CHLAPCI TAK JSEM TO UDELAL ALE JEDNA MALA HRUZA PO VYMENE VSECH GUMICEK JESTE HORSI TAKZE TO ZA TO NESTALO MUSEL JSEM KOUPIT CELEJ BRZDOVEJ VALEC A VSE JE OK. CENA 2400, - KC.

Odesláno

Mne na inom aute stačila výmena gumičiek. Ne viem ako v tomto prípade ale u mňa bolo treba nasadiť ich správne otočené. Boli totiž ro robené do konusu a opačne jednoducho prepúšťali.

Odesláno

ano,ty gumky jsou vždycky do konusu a musí se dobře nasadit, na škodovkách atd. nebyl problém,ale brzd. válce na novších autech snad mají plánovanou životnost nebo co :),většinou výměna gumek nepomůže:(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...