rimmer Odesláno 25. říjen 2004 Odesláno 25. říjen 2004 Napsán autorem cpt. CHIP Boze muj...jak probiha test baterky treba na Bosch testeru Motronicu ? No tak, ze baterka se meri V OKAMZIKU TOCENI STARTEREM. Norma treba pro moje auto je 9,5V - kdyz poklesne baterka pri startovani pod tuto hranici, tak je dejme tomu pred smrti (lepe receno je tam jeste nejaka hranice teploty a bla bla bla) ale rozhodujici je baterka v zatezi, to je snad jasny. Kdyz jsem dal novou, tak mi pri startovani neklesne pod 11,9 Silnejsi baterka nez je dimenzovan altik ma jedinou nevyhodu - nikdy se plne nenabije a pretezuje altik, kterej by se ale v dnesni technicky vyspele dobe nemel nechat A baterka na kterou se nedostava a nenabiji se radne jde rychleji srat, lepe receno ztraci kapacitu. blbost jako prase nabije se vzdycky...jestli je to 30ah nebo 150ah..akorat to bude trvat kapanek dele..ciste teoreticky je mozno polemizovat o tom, ze ma mensi vnitrni odpor, cili by pri nabijeni z alternatoru brala kapanek vice, ale vzhledem k tomu, ze vykony alternatoru se pohybuji mezi 500-1000 W cca, tak nejakych +- 10A pro altik nehraje zadnou roli. Jednoznacne kapacita baterie ma v aute vliv pouze na jedno= jak dlouho bude trvat nez ji vybijes...nic vic...vybit ji muzes startovanim, svicenim be spusteneho motoru apod... ostatni faktory sou tak zadnedbatelne, ze bud nemaji zadny vliv nebo jen min. ... zapomel jsem jeste na jeden faktor...cena Citovat
Garfield Odesláno 25. říjen 2004 Odesláno 25. říjen 2004 Tak, a je to, RIMMER to vystihl asi nejpřesněji, coby odpověď na Bludy Kapitána Čipa :-) A jestli se teď Cpt. Chip ozve, že při krátkých pojížďkách se aku s větší kapacitou nemusí stačit dobít úplně (nemá na to dost času), tak říkám rovnou - jednou za rok před zimou dobít dobíječkou není problém. Je to lepší než v zimě na horách řešit, že aku s kapacitou \"doporučenou\" výrobcem jaksi nestačí... :papa Citovat
graver Odesláno 26. říjen 2004 Autor Odesláno 26. říjen 2004 A pokud najezdím denně tak 30 km, má nějaký smysl baterku vytáhnout a dobít nabíječkou, nebo stačí dobíjení v autě? Citovat
impact Odesláno 26. říjen 2004 Odesláno 26. říjen 2004 Při normálním provozu dobíjení není potřeba. Pouze při častém a rozsáhlém používání elektrických spotřebičů při jízdách po městě a na krátké vzdálenosti, kdy se nestačí dobíjet alternátorem. Pokud jezdíš jenom málo nebo vůbec a chceš baterii udržet pořád plně nabitou, tak se doporučuje vždy po 6 týdnech dobíjet. Citovat
rimmer Odesláno 26. říjen 2004 Odesláno 26. říjen 2004 no treba tak nejak...v zime je to o to horsi, ze se porad ejzdi se svetlama a vyhrivanim skla...a to je velky cucak energie...zkontroluj si jestli ma baterka dost kapaliny, nesmi byt videt elektrody mimo kapalinu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.