Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Vypada to jako Corolla, ale fakt bych to moc nechtel :-) Na druhou stranu, nemusi se bat, ze mu to nekdo ukradne, bylo by to fakt nenapadny auto:D I kdyz, kazdej tukanec s tim je pruuusvih.. sice to je asi jen showcar, ale co s tim pak:bojim

Odesláno
Napsán autorem Operator

Hezký, ale chvíli mi trvalo, než jsem poznal, že jde o interiér. Bych se bál, že si omylem sednu třeba na palubku místo na sedačku. :D

Jo, jo poprvé když jsem na to koukal tak jksem hledal kam se sedá:D, Jinak bych to typoval na Hondu Civ. Type R:cool:

Odesláno
Napsán autorem RALLYMAN

zvenku se to dá jinak je to pěkný humus

Je pravda, že zvenku je to vychytaný, ale vevnitř mám radši teplejší barvy a hlavně měkčí materiály... Tohle je jenom tvrdá krusta laminátu... Ale řemeslně je to téměř dokonalý (až na ruční brzdu, třeba) - čili jako showcar je to super, ale pro jezdění jsou ty displeje a rádio ve dveřích, basák, kterej překáží (??) v nastupování (přitom může bejt kdekoliv v tom autě a bude slyšet stejně...) a pak ty budíky, nacpaný do řidičovy brady :D značně nepraktický

Odesláno

Zvenku hezké, zevnitř strašně nepraktické a nepohodlné. O účelnosti budíků do 10 cm od obličeje řidiče by se dalo dlouho diskutovat.

Závěr? Nechtěl bych to.

:bojim

Odesláno

Já nechápu jak to někdo můžete posuzovat z hlediska funkčnosti a praktičnosti to je přece jasný že tohle monstrum není určený pro pepika s tříčlenou rodinou na nedělní výlet na Karlštejn:D , je to jen jako Showcar na Audio výstavy, jako je třeba Sinsheim, a tam se posuzuje hlavně zvukovej projev a ten, si myslím, bude UKRUTNEJ!!!

Odesláno
Napsán autorem Marek206

Já nechápu jak to někdo můžete posuzovat z hlediska funkčnosti a praktičnosti to je přece jasný že tohle monstrum není určený pro pepika s tříčlenou rodinou na nedělní výlet na Karlštejn:D , je to jen jako Showcar na Audio výstavy, jako je třeba Sinsheim, a tam se posuzuje hlavně zvukovej projev a ten, si myslím, bude UKRUTNEJ!!!

Pokud to posuzuji s hlediska Showcar tak je pravda že to je celem povedený tuning, ale zároven na to koukam z té druhé strany a to je krása + použitelnost a v tomto případě je pužitelnost opravdu jen na Showcar. Je spusta pěkně natuněnejch cár a co je důležité hlavně bežně pužitelných ....!!!;)

Odesláno

Prinejmensim je to zajimavy ;) Ale ani trochu me nenapadlo pomyslet na prakticnost hehe vzdyt to da snad zdravej rozum ze je to jen blaznivy napad nejakeho \"podvodniho Startrekmana\" tezce futuristicky smyslejiciho :D A jestli se v tom da i jezdit tak uz i to je dost na takovyhle monstrum :P Kazdopadne se na tom slusne vyradil :D:D

Odesláno

A navíc při plném výkonu basáku se při:

\"T\": Motor jede plným výkonem

\"U\":Zhasla všechna světla, motor jede jen díky setrvačnosti auta, v okolí se zastavily kardiostimulátory

\"C\":Alternátor již utáhne jiskru na svíčkách, motor naskočil, rozsvítila se světla

apropos.. kolik že to může mít příkon?:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...