acatt Odesláno 15. říjen 2004 Odesláno 15. říjen 2004 čo na to hovorite??? [Editován dne 18/10/04 acatt] Citovat
Tazman Odesláno 15. říjen 2004 Odesláno 15. říjen 2004 Pěkní nástřik, ale zbytek hodně zplívá, a už to hraničí s extrémem. Jinak to ujde. Někdy méně je lépe!!! Citovat
Operator Odesláno 15. říjen 2004 Odesláno 15. říjen 2004 Hezký, ale chvíli mi trvalo, než jsem poznal, že jde o interiér. Bych se bál, že si omylem sednu třeba na palubku místo na sedačku. Citovat
voštík Odesláno 15. říjen 2004 Odesláno 15. říjen 2004 akorat by me zajimalo, co je to za karu Pripada mi to jako nejaky Žaponec, asi toyota, ale nejak se mi tomu nechce verit. Citovat
Fx Odesláno 15. říjen 2004 Odesláno 15. říjen 2004 Vypada to jako Corolla, ale fakt bych to moc nechtel :-) Na druhou stranu, nemusi se bat, ze mu to nekdo ukradne, bylo by to fakt nenapadny auto:D I kdyz, kazdej tukanec s tim je pruuusvih.. sice to je asi jen showcar, ale co s tim pak:bojim Citovat
John Odesláno 15. říjen 2004 Odesláno 15. říjen 2004 Jestli mě očí neklamou tak je to Honda Civic. :D Citovat
Marek206 Odesláno 15. říjen 2004 Odesláno 15. říjen 2004 Taky bych to viděl na R type. Podle mě je to vrchol řemeslné dokonalosti. Ne užitné ale designové. Pastva pro oči:o Citovat
Butch Odesláno 16. říjen 2004 Odesláno 16. říjen 2004 já zasae nerad leštím kastli, tak tak ten můj vozík vypadá, ale na přibližování to nemá vliv a zjara pravidelně prší tak co. Citovat
Tazman Odesláno 18. říjen 2004 Odesláno 18. říjen 2004 Napsán autorem Operator Hezký, ale chvíli mi trvalo, než jsem poznal, že jde o interiér. Bych se bál, že si omylem sednu třeba na palubku místo na sedačku. Jo, jo poprvé když jsem na to koukal tak jksem hledal kam se sedá, Jinak bych to typoval na Hondu Civ. Type R:cool: Citovat
RALLYMAN Odesláno 19. říjen 2004 Odesláno 19. říjen 2004 zvenku se to dá jinak je to pěkný humus Citovat
Luger Odesláno 19. říjen 2004 Odesláno 19. říjen 2004 Napsán autorem RALLYMAN zvenku se to dá jinak je to pěkný humus Je pravda, že zvenku je to vychytaný, ale vevnitř mám radši teplejší barvy a hlavně měkčí materiály... Tohle je jenom tvrdá krusta laminátu... Ale řemeslně je to téměř dokonalý (až na ruční brzdu, třeba) - čili jako showcar je to super, ale pro jezdění jsou ty displeje a rádio ve dveřích, basák, kterej překáží (??) v nastupování (přitom může bejt kdekoliv v tom autě a bude slyšet stejně...) a pak ty budíky, nacpaný do řidičovy brady značně nepraktický Citovat
Gotrek Odesláno 19. říjen 2004 Odesláno 19. říjen 2004 Zvenku hezké, zevnitř strašně nepraktické a nepohodlné. O účelnosti budíků do 10 cm od obličeje řidiče by se dalo dlouho diskutovat. Závěr? Nechtěl bych to. Citovat
Marek206 Odesláno 19. říjen 2004 Odesláno 19. říjen 2004 Já nechápu jak to někdo můžete posuzovat z hlediska funkčnosti a praktičnosti to je přece jasný že tohle monstrum není určený pro pepika s tříčlenou rodinou na nedělní výlet na Karlštejn:D , je to jen jako Showcar na Audio výstavy, jako je třeba Sinsheim, a tam se posuzuje hlavně zvukovej projev a ten, si myslím, bude UKRUTNEJ!!! Citovat
Tazman Odesláno 19. říjen 2004 Odesláno 19. říjen 2004 Napsán autorem Marek206 Já nechápu jak to někdo můžete posuzovat z hlediska funkčnosti a praktičnosti to je přece jasný že tohle monstrum není určený pro pepika s tříčlenou rodinou na nedělní výlet na Karlštejn:D , je to jen jako Showcar na Audio výstavy, jako je třeba Sinsheim, a tam se posuzuje hlavně zvukovej projev a ten, si myslím, bude UKRUTNEJ!!! Pokud to posuzuji s hlediska Showcar tak je pravda že to je celem povedený tuning, ale zároven na to koukam z té druhé strany a to je krása + použitelnost a v tomto případě je pužitelnost opravdu jen na Showcar. Je spusta pěkně natuněnejch cár a co je důležité hlavně bežně pužitelných ....!!! Citovat
AKCZ Odesláno 19. říjen 2004 Odesláno 19. říjen 2004 Prinejmensim je to zajimavy Ale ani trochu me nenapadlo pomyslet na prakticnost hehe vzdyt to da snad zdravej rozum ze je to jen blaznivy napad nejakeho \"podvodniho Startrekmana\" tezce futuristicky smyslejiciho A jestli se v tom da i jezdit tak uz i to je dost na takovyhle monstrum Kazdopadne se na tom slusne vyradil :D Citovat
Luger Odesláno 20. říjen 2004 Odesláno 20. říjen 2004 A navíc při plném výkonu basáku se při: \"T\": Motor jede plným výkonem \"U\":Zhasla všechna světla, motor jede jen díky setrvačnosti auta, v okolí se zastavily kardiostimulátory \"C\":Alternátor již utáhne jiskru na svíčkách, motor naskočil, rozsvítila se světla apropos.. kolik že to může mít příkon? Citovat
Marek206 Odesláno 21. říjen 2004 Odesláno 21. říjen 2004 S napájením bych neviděl pproblém. Už jsem viděl auto se třema hodně výkonejma alternátorama , cca 10 kapacitory po 2faradech a je to v pohodě Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.