lamancha Odesláno 14. říjen 2004 Odesláno 14. říjen 2004 tak jak jsem psal v Servise prasklo mi predni sklo, cca 25cm, asi je zase neco spatneho v tom nasem aute francouzskem... Citovat
pipko Odesláno 15. říjen 2004 Odesláno 15. říjen 2004 samo od seba som zvedavy kolko vycalujes uprimnu sustrast Citovat
lamancha Odesláno 15. říjen 2004 Autor Odesláno 15. říjen 2004 proste si tak jedes v desti a najednou koukas jako debil, ze tam mas prasklinu jak krava, zaplava sprostych slov a nasranost a ... Citovat
destiny Odesláno 15. říjen 2004 Odesláno 15. říjen 2004 Co jsem slyšel, tak má 307 Brake a SW výrobní vadu zadního okna, které má tendenci v určitém náklonu a rychlosti a snad konstelace hvězdy prý explodovat. Je to prý oficielně známé a Peugeot si je toho vědom, takže když přijedete do servisu s vysypaným zadním oknem u SW nebo Brakeu, tak ho bez keců vymění. Nikdo prý neví, čím to je. Asi se nějak zkroutí kastle (při pomalém přejíždění překážky nebo hrbolu) a dojde k tlaku na zadní sklo, které to občas nevydrží a bouchne. O předním okně nikdo nic neříkal. Citovat
Bohumil Odesláno 15. říjen 2004 Odesláno 15. říjen 2004 No a pojištěný skla proti poškození máš? Citovat
lamancha Odesláno 15. říjen 2004 Autor Odesláno 15. říjen 2004 takze je tam, vymena trvala neco pres hodku a zaplatil jsem 75eu, pojistka nepojistka, spoluucast tam je. Jo a jak rikali kluci na servisu, mechanik nasel dobanec po kaminku a bylo vymalovano:P Citovat
Bohumil Odesláno 18. říjen 2004 Odesláno 18. říjen 2004 Já jsem si nechal pojistit všechna okna zvláš?. Je to za litr/rok bez spoluúčasti. Citovat
lamancha Odesláno 28. říjen 2004 Autor Odesláno 28. říjen 2004 jo a jeste k tomu sklu, utrpel jsem nejen financni ztratu, ale i na dusi. Uz nemam na prednim skle LVICKA ale nejaky jiny hnusny emblem, a navic je krapitek jinak tonovane nez ostatni:mad: Citovat
Bohumil Odesláno 28. říjen 2004 Odesláno 28. říjen 2004 To chceš říct, že v autorizovaném servisu ti tam dali nějakou trapnou náhražku?:o:o Citovat
lamancha Odesláno 28. říjen 2004 Autor Odesláno 28. říjen 2004 tady to funguje jinak, byl jsem v autorizovanem servise - ale na skla!!! pojistovna ma uzavrene smlouvy s urcityma opravna a ty to bud respektujes, nebo ne - a cekas x platis vic:cool: Citovat
Kralda Odesláno 1. listopad 2004 Odesláno 1. listopad 2004 Já jsem měl také prasklé přední sklo a v aut. servisu mi dali vybrat. Neorigo ta týden a za levnej peníz, nebo origo se lvíčkem za 3 týdny a dražší. Jelikož to platila pojiš?ovna, tak nebylo co řešit. Citovat
tomask Odesláno 23. duben 2006 Odesláno 23. duben 2006 tak mam take praskle predni sklo...(sutr od kamionu), nastesti to mam pojistene...nevite kolik stoji orig. predni sklo a kolik nejaka kopie??? a dalsi otazka, nevite jak to mam udelat s dalnicni znamkou kdyz ji mam na tom starem skle??? da se to nejak vymenit??? Citovat
bigicek Odesláno 23. duben 2006 Odesláno 23. duben 2006 Tak kdyz to mas pojistene tak si tam nech dat original, stoji podle me tak kolem 10 az 15 tisic, pokud tam mas teda ty automaticke sterace. Jinak znamku by ti meli premenit primo tam, kde ti to budou menit, mne to tak udelali. Citovat
lamancha Odesláno 23. duben 2006 Autor Odesláno 23. duben 2006 jj znamku ti prelepi ale trvej na orig. skle. Mne to bylo tak nejak fuk a ted se mi porad zda ze ma jiny odstin nez ty bocni -- teda nezda - urcite je jine, ale nevim jestli to origo bylo taky jine nebo ne coz me s... Citovat
bigicek Odesláno 23. duben 2006 Odesláno 23. duben 2006 Když už platíš takový peníze za pojistku tak ať plátí....a origoš je origoš.. Citovat
Michal1 Odesláno 24. duben 2006 Odesláno 24. duben 2006 Mám dotaz,existuje i na 307 přední sklo vyhřívané? Citovat
lamancha Odesláno 24. duben 2006 Autor Odesláno 24. duben 2006 ??????????????? tak tohle slysim poprve , ale kdyz muze byt i \"parkovaci assistent\" vpredu, proc ne sklo ? Citovat
bigicek Odesláno 25. duben 2006 Odesláno 25. duben 2006 Jo, taky jsem slysel,ze se delaji predni vyhrivane skla, jsou v tom zalysovane nejake vlakna myslim. Jinak je to ale strasne drahy... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.