Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Co jsem slyšel, tak má 307 Brake a SW výrobní vadu zadního okna, které má tendenci v určitém náklonu a rychlosti a snad konstelace hvězdy prý explodovat. Je to prý oficielně známé a Peugeot si je toho vědom, takže když přijedete do servisu s vysypaným zadním oknem u SW nebo Brakeu, tak ho bez keců vymění. Nikdo prý neví, čím to je. Asi se nějak zkroutí kastle (při pomalém přejíždění překážky nebo hrbolu) a dojde k tlaku na zadní sklo, které to občas nevydrží a bouchne.

O předním okně nikdo nic neříkal.

Odesláno

takze je tam, vymena trvala neco pres hodku a zaplatil jsem 75eu, pojistka nepojistka, spoluucast tam je. Jo a jak rikali kluci na servisu, mechanik nasel dobanec po kaminku a bylo vymalovano:P

• O 2 týdny později...
Odesláno

jo a jeste k tomu sklu, utrpel jsem nejen financni ztratu, ale i na dusi. Uz nemam na prednim skle LVICKA ale nejaky jiny hnusny emblem, a navic je krapitek jinak tonovane nez ostatni:mad:

Odesláno

tady to funguje jinak, byl jsem v autorizovanem servise - ale na skla!!! pojistovna ma uzavrene smlouvy s urcityma opravna a ty to bud respektujes, nebo ne - a cekas x platis vic:cool:

Odesláno

Já jsem měl také prasklé přední sklo a v aut. servisu mi dali vybrat. Neorigo ta týden a za levnej peníz, nebo origo se lvíčkem za 3 týdny a dražší. Jelikož to platila pojiš?ovna, tak nebylo co řešit. ;)

• O 1 rok později...
Odesláno

tak mam take praskle predni sklo...(sutr od kamionu), nastesti to mam pojistene...nevite kolik stoji orig. predni sklo a kolik nejaka kopie???

a dalsi otazka, nevite jak to mam udelat s dalnicni znamkou kdyz ji mam na tom starem skle??? da se to nejak vymenit???

Odesláno

Tak kdyz to mas pojistene tak si tam nech dat original, stoji podle me tak kolem 10 az 15 tisic, pokud tam mas teda ty automaticke sterace. Jinak znamku by ti meli premenit primo tam, kde ti to budou menit, mne to tak udelali.

Odesláno

jj znamku ti prelepi ale trvej na orig. skle. Mne to bylo tak nejak fuk a ted se mi porad zda ze ma jiny odstin nez ty bocni -- teda nezda - urcite je jine, ale nevim jestli to origo bylo taky jine nebo ne coz me s...:aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...