Samc0 Odesláno 16. květen 2010 Odesláno 16. květen 2010 Zdravím Vás, som tu v clube nový, aj ked uz odtialto čerpám informácie uz nejaký ten týždeň. Je tomu tak preto, že som sa rozhodol obstarať nového člena rodiny a to červené cupátko 406. Je to dvojliter benzín so 132 koňmi pod kapotou. Rok výroby 1998. Budem rád, ak mi ho pochválite, ale každopádne budem rád aj za každú kritiku a radu. Auto nieje nijak vytunené, nakoľko sa mi páči, také aké je, aj keď sa nebránim v budúcnosti nejakým kozmetickým upravám. Ale to sa najprv budem musiet dostat z momentálnej finančnej krízy A tu su fotky toho leva, tak nech sa páči, píšte, co si o tom myslíte, co by ste tam upravili, pridali a hocičo, čo Vás napadne. Za všetky príspevky ďakujem Nove foto: A este nejake: [upravil dne 23/5/10 Samc0] [upravil dne 23/5/10 Samc0] Citovat
Dave_k Odesláno 16. květen 2010 Odesláno 16. květen 2010 Vítej v clubu. Pěkná barva a auto vypadá velmi pěkně. Ještě přihoď pár fotek interiéru. Tak ať dobře slouží a najezdíš mnoho km bez nehody. [upravil dne 16/5/10 Dave_k] Citovat
Y2K Odesláno 16. květen 2010 Odesláno 16. květen 2010 Farba pekna ako aj auto...vitaj medzi nami Za mna iba...skoda tej motorizacie Citovat
Andreww Odesláno 16. květen 2010 Odesláno 16. květen 2010 Samc0: Moc hezké autíčko. A motor? Mě by to teda stačilo...aspoň na chvilku:D Hodně štastně ujetých kilometrů. Y2K: Já jsem přemýšlel nad tímhle, ale tobě by asi slušelo víc http://aukro.cz/item1035975116_peugeot_406_coupe_gate.html Sorry za [upravil dne 16/5/10 Andreww] Citovat
Aluška Odesláno 16. květen 2010 Odesláno 16. květen 2010 Zase klasika, aby si \'\'třílitrář\'\' nerejpnul . Ne každej touží po autě, který žere i trávu kolem silnice a co si budem povídat, ani s třílitrovým motorem to v dnešní době není žádná raketa. 2.0 je v autě na každodenní ježdění daleko vhodnější než 3.0. Autíčko máš pěkný, hezká barva, už jen ty fotky interiéru . Citovat
Fr3sh Odesláno 16. květen 2010 Odesláno 16. květen 2010 Nechci flame, kazdej ma jiny predstavy o aute. Hlavne o motoru a i veci do 1.8 dokazou byt hodne moc zive... Ale k tematu..moc hezky auto, barva fakt krasna...jednou bych si ho taky poridil Citovat
Y2K Odesláno 16. květen 2010 Odesláno 16. květen 2010 Rypat som urcite nechcel... Tiez tvrdim ze ten 3liter nic moc, chcelo by to viac.. Dakujem za odkaz na model, uz aj idem na to PS: este pre tych ktori si myslia ze rypem... Ja netvrdim ze to co mam doma je najlepsie, skor naopak, ja mam doma to co si myslim ze je dobre [upravil dne 16.5.2010 Y2K] Citovat
martis Odesláno 16. květen 2010 Odesláno 16. květen 2010 vitaj mas pekne auto,ale musis dat aj foto interieru kupe sa mi pacia!taky maly sportak Citovat
Samc0 Odesláno 16. květen 2010 Autor Odesláno 16. květen 2010 Diki za odpovede.....no, myslim, ze dvojliter mi postacuje. Trojliter by mi asi pri tazsej nohe zožral aj tenisku Fotky interieru prilozim coskoro. A k tej farbe, uz ma nejake tie chybicky krásy......predchádzajúci majitel asi tazko odhadoval, kde mu zacina predok aj zadok, bo na kazdom rohu auta su nejake skrabance. Ale zas nieje to nic vážneho, na to, ze to auticko ma uz nejaky ten rocik za sebou. Kazdopadne som rad, ze sa paci. Citim sa ako hrdy majitel Citovat
Y2K Odesláno 16. květen 2010 Odesláno 16. květen 2010 Původně zaslal: Samc0 ... Trojliter by mi asi pri tazsej nohe zožral aj tenisku Toto je dobre ako fama...pravda je vsak ina... Ak chces mozme o tom cez SZ pokecat, sem to pisat nebudem, lebo by som sa opakoval a asi par ludom by to zasa dvihalo tlak Citovat
Samc0 Odesláno 16. květen 2010 Autor Odesláno 16. květen 2010 Původně zaslal: Y2K Původně zaslal: Samc0 ... Trojliter by mi asi pri tazsej nohe zožral aj tenisku Toto je dobre ako fama...pravda je vsak ina... Ak chces mozme o tom cez SZ pokecat, sem to pisat nebudem, lebo by som sa opakoval a asi par ludom by to zasa dvihalo tlak No jasne, rad sa necham poucit Citovat
jozefsv Odesláno 16. květen 2010 Odesláno 16. květen 2010 Původně zaslal: Y2K Původně zaslal: Samc0 ... Trojliter by mi asi pri tazsej nohe zožral aj tenisku Toto je dobre ako fama...pravda je vsak ina... Ak chces mozme o tom cez SZ pokecat, sem to pisat nebudem, lebo by som sa opakoval a asi par ludom by to zasa dvihalo tlak naco pisat,ukazem kazdemu palubak.vies aku mam spotrebu;) Citovat
jozefsv Odesláno 16. květen 2010 Odesláno 16. květen 2010 Původně zaslal: Aluška Zase klasika, aby si \'\'třílitrář\'\' nerejpnul . Ne každej touží po autě, který žere i trávu kolem silnice a co si budem povídat, ani s třílitrovým motorem to v dnešní době není žádná raketa. 2.0 je v autě na každodenní ježdění daleko vhodnější než 3.0. Autíčko máš pěkný, hezká barva, už jen ty fotky interiéru . to nie je len o motorizacii,ale aj o ostatnej vybave co 2,0 nema Citovat
Y2K Odesláno 16. květen 2010 Odesláno 16. květen 2010 Presne to iste o tej vybave som napisal autorovi do SZ Ale v jednom maju chalani pravdu, nezakladajme tu zbytocny flame, toto je o novom prirastku do coupe family tak podme radsej o nom Citovat
Aluška Odesláno 17. květen 2010 Odesláno 17. květen 2010 To se ráda nechám poučit, co má tak super navíc 3.0 oproti 2.0?? Vím jen o lepších brzdách a o stavitelným podvozku, či co to je, což je stejně téměř na nic. A napiště tedy vaši průměrnou spotřebu, ať si každej udělá obrázek, jakej je tam rozdíl. Ale pochybuju, že jste s tím ve městě schopni jezdit za 9l . A hlavně v klidu, nebudem se rozčilovat . Citovat
chechet Odesláno 17. květen 2010 Odesláno 17. květen 2010 vitej v klubu! krasna barva! co krasna, hezci nez moje! a to uz je co rict vzhledem k barve me kary!! nahod i interier, at ukojis nas zvedavce. jinak ja mam za poslednich 1000 km prumernou spotrebu 9,5 l/100 km, s automatem. ale Aluška ma pravdu, kdybych jezdil jen po meste, tak je prumer tak 14 l/100 km a kara by zrala i chodce. Citovat
OK406 Odesláno 17. květen 2010 Odesláno 17. květen 2010 Pěkná 406 coupé. Jen nevím, co by si chtěl ,,tunit\"? Možná dát venkovní zpětná zrcátka do barvy auta. Přeji ti mnoho šťastných kilometrů + chvil + zážitků. A vítej v P-C. Citovat
Samc0 Odesláno 17. květen 2010 Autor Odesláno 17. květen 2010 Interier prihodim, len cakam na lepsie pocasie, nech v nom mozem spravit trosku poriadok A co chcem tunit? Do kopy nic extravagantneho, auto je krasne samo o sebe. Ale mozno casom dat tie spatne do farby auta, dat na zadne okna folie, alebo ich dat vytonovat. Dalej som nasiel v jednom prispevku (tusim od Y2K) jedno pekne, decentne zadne kridlo a ked zoderiem pneu, tak by som chcel kupit 16ky elektrony. Na co sa teraz hlavne zameriavam, tak to je vymena rozvodov ( to je prvorade) a druha vec je hudba. Zadny reproduktor ma uz asi dosluzene, lebo strasne klepe a mne z toho stupa tlak. A dalsie vec je vymena radia. Teda, moc sa mi do toho nechce, ale kazety sa mi tam tiez nechcu pocuvat. A kedze mam starsi model, tak sa tam asi neda namontovat namiesto cd menica vstup pre USB. Inak len tak mimochodom, niekde som tu zbadal na miesto popolnika nejaky nastavec, ktory sluzi ako ulozny priestor. Neviete nahodou, kde sa to da zohnat? Diki za kazde info Citovat
Y2K Odesláno 17. květen 2010 Odesláno 17. květen 2010 Vieme Origos v pazote ze 31 evri....prave v piatok som to objednaval, malo by to prist tento tyzden Za mna folie ee, ale kazdy ako chce, kridielko ako mam ja je fajn, myslim ze to nijak nekazi dojem... Ta hudba ma celkom zaujima, aj ja by som cosi poriesil aj ked som spokojny tak ako to je, kazeta mi nevadi, mam changer A este som skoro zabudol, tie spetaky sa mi pacia ked nie su vo farbe, takze aj tu za mna ee PS: este k tym vybavam, menej ako 3,0 tusim nemali ESP ale to neviem ci mam pravdu [upravil dne 17.5.2010 Y2K] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.