Stanislav Valeš Odesláno 15. květen 2010 Odesláno 15. květen 2010 Mám dotaz.Můžu použít tu část imobilizeru co je navlečená na spínací skříňce,plus čip s klíčku z jiné 306ky,nebo je toto párováno s řídící jednotkou motoru?Jde o 1,6ku benzin.Auto se totiž chová jako mrtvola,starter motorem točí,ale netočí se podávací čerpadlo benzinu.Ani se nepodařilo přihlásit k řídící jednotce diagnostiku.Po zapnutí klíčku se ani nerozsvítí kontrolka řízení motoru na palubovce,ostatní svítí normálně.Je to ročník 1997 po faceliftu. :fnuk:fnuk Citovat
Ferry Odesláno 15. květen 2010 Odesláno 15. květen 2010 tak to spis vypada na mrtvou jednotku, ale ani tak nejde o tu snimaci civku navlecenou na zapalovani, ale o sparovani cipu v klicku, ridici jednotky motoru a prevadece imobilizeru (cerna krabicka, nevim jak u 306, ale u 406 je za kastlikem spolujezdce a u 106 je vedle sloupku rizeni) Citovat
Stanislav Valeš Odesláno 15. květen 2010 Autor Odesláno 15. květen 2010 Tady to vypadá,že ten převaděč je u té snímací cívky je tam v krabičce plošňák se součástkama cca 3x3,5cm a 6ti pinovej konektor.Myslel jsem použít imobilizer s čipem kterej k němu patří. Stejně to dopadne-pokus-omyl,jenom sehnat z čeho zkoušet.Nechce se mi kupovat něco zbytečně. Citovat
Dopiťák Odesláno 16. květen 2010 Odesláno 16. květen 2010 Cus jakej mas presne immobilizer po faceliftu sou 2 druhy...jeden je na radiovej central a druhej je na infra central.. Tohle co tu popisujes muze mit na vine i spany bitron(vycefuncni rele) RJ.. Snimaci krouzek co je kolem spinacky je u peugeotu da se rict nepodstatny..ten je stejny pro vsechny 306ky a ma funkci jen predcitat signal pro RJ immobilizeru ktera je u 306tek po faceliftu je v tunelu.. Da se vymenit pouze RJ immobilizeru + chip a to cele se musi sparovat pres diagnostiku ..samozdrejme ze je k tomu potreba Pugeot Security Card, karticka delana primo na vozidlo mnohokrat se stava ze se k ceskemu majtely uz nedostane..potom je potreba ji obednat ..druha varianta je koupit celou sadu RJmotoru+RJ immobilizeru+chip..snimaci krouzek zustava stejny.. Citovat
Stanislav Valeš Odesláno 17. květen 2010 Autor Odesláno 17. květen 2010 Central tam mám infra,kartičku samozřejmě nemám.Ještě se zeptám,pokud bych pároval jinou ŘJ imobilizeru tak potřebuju kartičku od mého auta a nebo tu z kterého je imob.A v případě,že bych dával jinou ŘJ motoru tak kterou kartičku?Na kolik tak asi přijde nechat si vystavit kartičku novou?Jako první si nechám zjistit stav ŘJ motoru. Citovat
Ferry Odesláno 17. květen 2010 Odesláno 17. květen 2010 karticku potrebujes od te RJ, kterou budes davat jako novou, zjisteni kodu v peugeotu zalezi na koho narazis, zkus zavolat do nejakych peugeot servisu a zeptat se Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.