Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Spokojnosť s autami peugeot....

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Fusion

Kámošovi na firemním Meganu kombi při podřazení z 5 na 4 rupla poloosa, stále problémy s motorem, najeto okolo 40tis., na Masteru spáchala sebevraždu převodovka, najeto taky okolo 40tis. Výměna žárovky skoro nemožná, ceny v aut. servisu nesmyslný.

Nevím z čeho ty auta dneska vyrábí.

Toto mi s prepacenim pride ako rozpravka na dobru noc :)

Pri 40 tis. KM a normalnom jazdeni, od novoty, sa tomu auto urcite nic nestane :D A zrovna na 2 renaultoch pri 40 tis. KM prevodovka :D To su reci, fakt, jedna pani povedala ...

Odesláno
Původně zaslal: pastorek

Původně zaslal: Qcko

Ak sa nemylim, tak Peugeot ako prvy prisiel s verziou karoserie coupe cabriolet... najkrajsi pug, P402 :aut

[upravil dne 16/5/10 Qcko]

Ak myslíš pevnú sklápaciu strechu (roadster) tak nie, prvý bol Mercedes SLK.

402 eclipse byl jeden z prvnich coupe cabrio vozu ....

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Tohle je přesně rubrika pro mne :-)

Musím pět samou chválu. Ač jsem po tom, co jsem uznal, že jezdit starou Simkou je sice paráda, ale přes zimu jsem byl bez auta a přes léto jsem ji hodně ojížděl a bylo mi ji jako veterána líto (nesmrtelný, krásný a pohodlný auto), jsem zauvažoval o zagarážování Simky a o koupi auta na celoroční provoz. Byl jsem v rozpacích ci si pořídit. Jelikož Simca a pozdeji Talbot byl velice uzce spjat s modelem Peugeot 309 (coz byl mesic pred uvedenim na trh Talbot Arizona, prejmenovan na Peugeot 309) o koupi 309ky. A ted nejlepe nejakou silnejsi, nejlepe GTI nebo tak, ale chtel jsem stary \"Talbotacky\" model, ale nic moc rozumnyho k mani nebylo. Pote se mi ozval kamarad, ze maj v jeho bazaru nejaky novy Peugeoty a to byl zacatek vseho. Trochu jsem se bal o spolehlivosti novejsich aut (oproti Simce 1301 z roku 1968 se kterou jsem byl i bez problému ve Španělsku) a choval jsem k nim trochu neduveru se posleze promenilo v pocit naprostyho spolehu. Koupil jsem 405ku 1.8 (v popisu a v avataru), mela na tacho 192tis.km (pozdeji jsem zjistil, ze to bylo stazeno o 140tis., takze real byl asi 332tis.), okna, sibr v elektrice, origo dalka s centralem, servem a ABS krasne zachovala ... koupil jsem ji. Musel jsem udelat !komplet! napravy, vsechno vymlaceny, komplet brzdy, rozvody, nova v.pumpa, vsechny naplne a pak uz jsem jen jezdil. S dodrzovanou udrzbou jsem najezdil dodnes 70tis. a resim jen veci jako deravej vyfuk, 1x novy cepy a jinak za celou dobu nic. Loni jsem s Peggynkou byl jak v Bratislave, tak v Paříži a slapala jak hodinky. Docela se obcas divim, jake problemy s temi auty lidi maj, protoze ja jsem koupil auto, jaky uz asi nikdy nekoupim, ktery je naprosto bezrpoblemu. 180km/h neni nic vyjimecneho, zrychleni cerny TDI třeste se-no problem a spotreba od 7 do 9,5L/km. Celou dobu. Koncem roku chci jet do Italie a samoztejme bez prohlidky nepojedu, ale nebojim se. At si kdo chce co chce o Peugeotech rika jaky to jsou nespolehlivy kramy, ja tvrdim, ze lepsi auto jsem koupit nemohl. Bojim se, ze novejsi modely na tom budou trochu hure a tak se mi ani nechce kupovat v pristich par letech jiny auto, ale kdo vi co bude - co se stane. Takze Peugeotum a Simkam zdar!!! :-))

[upravil dne 30/6/10 Grave]

Odesláno
Původně zaslal: Lubk0

Původně zaslal: Fusion

Kámošovi na firemním Meganu kombi při podřazení z 5 na 4 rupla poloosa, stále problémy s motorem, najeto okolo 40tis., na Masteru spáchala sebevraždu převodovka, najeto taky okolo 40tis. Výměna žárovky skoro nemožná, ceny v aut. servisu nesmyslný.

Nevím z čeho ty auta dneska vyrábí.

Toto mi s prepacenim pride ako rozpravka na dobru noc :)

Pri 40 tis. KM a normalnom jazdeni, od novoty, sa tomu auto urcite nic nestane :D A zrovna na 2 renaultoch pri 40 tis. KM prevodovka :D To su reci, fakt, jedna pani povedala ...

Převodovka jenom na Masteru. Na Meganu zatím nejhorší je ta poloosa ale to auta je zhruba jednou měsíčně v servise (stále v záruce). Opravy zatím probíhají v rámci záruky, což je uznání nedostatku.

Obě auta znám, jezdí ve stavební firmě, to je ale neopravňuje aby se rozpadaly tímto stylem.

Odesláno

i já se přidám......,moje první auto byl Renault 19 1.7 ie,krásné a v té době u mě velice spolehlivé auto...., neměl jsem nikde žádný problém,nepočítám provozní věci jako brzdy,destičky a kotouče atp., jiank spokojenost,pak jsem si koupil svého LVA..... a spokojenost ???? Na té nejvyšší možné úrovni,jednak spolehlivé,líbivé a velice svižné auto a navíc velmi pohodlné...... ,ano byly problémy s čerpadlem Lucas,ale to je vyměněné za mechaniku Bosch a tato francouzská V3Ska :D je tak tím pádem nesmrtelná..... ,slouží nikde mě nikdy nenechala,a to že mám projetou skorou celou EU. Já osobně francouzký auta doporučuju,jsou líbivé,pohodlné a spolehlivé,kamarád si po Felicii koupil Citroëna Xsaru a říká,že netušil že můžou bejt auta tak pohodlný,táta má Xantii také velice spokojený,kamarád má C5 a také velice spokojený,takže lidem,co v tom nikdy neseděli,natož s tím neujeli ani kilák říkám,půjč si to,svez se a pak teprve haň,jinak si takové keci nech pro sebe !! U mě vždy :super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...