Guest Lubk0 Odesláno 17. květen 2010 Odesláno 17. květen 2010 Původně zaslal: Fusion Kámošovi na firemním Meganu kombi při podřazení z 5 na 4 rupla poloosa, stále problémy s motorem, najeto okolo 40tis., na Masteru spáchala sebevraždu převodovka, najeto taky okolo 40tis. Výměna žárovky skoro nemožná, ceny v aut. servisu nesmyslný. Nevím z čeho ty auta dneska vyrábí. Toto mi s prepacenim pride ako rozpravka na dobru noc Pri 40 tis. KM a normalnom jazdeni, od novoty, sa tomu auto urcite nic nestane A zrovna na 2 renaultoch pri 40 tis. KM prevodovka To su reci, fakt, jedna pani povedala ... Citovat
BV406 Odesláno 17. květen 2010 Odesláno 17. květen 2010 Původně zaslal: pastorek Původně zaslal: Qcko Ak sa nemylim, tak Peugeot ako prvy prisiel s verziou karoserie coupe cabriolet... najkrajsi pug, P402 [upravil dne 16/5/10 Qcko] Ak myslíš pevnú sklápaciu strechu (roadster) tak nie, prvý bol Mercedes SLK. 402 eclipse byl jeden z prvnich coupe cabrio vozu .... Citovat
Grave Odesláno 30. červen 2010 Odesláno 30. červen 2010 Tohle je přesně rubrika pro mne :-) Musím pět samou chválu. Ač jsem po tom, co jsem uznal, že jezdit starou Simkou je sice paráda, ale přes zimu jsem byl bez auta a přes léto jsem ji hodně ojížděl a bylo mi ji jako veterána líto (nesmrtelný, krásný a pohodlný auto), jsem zauvažoval o zagarážování Simky a o koupi auta na celoroční provoz. Byl jsem v rozpacích ci si pořídit. Jelikož Simca a pozdeji Talbot byl velice uzce spjat s modelem Peugeot 309 (coz byl mesic pred uvedenim na trh Talbot Arizona, prejmenovan na Peugeot 309) o koupi 309ky. A ted nejlepe nejakou silnejsi, nejlepe GTI nebo tak, ale chtel jsem stary \"Talbotacky\" model, ale nic moc rozumnyho k mani nebylo. Pote se mi ozval kamarad, ze maj v jeho bazaru nejaky novy Peugeoty a to byl zacatek vseho. Trochu jsem se bal o spolehlivosti novejsich aut (oproti Simce 1301 z roku 1968 se kterou jsem byl i bez problému ve Španělsku) a choval jsem k nim trochu neduveru se posleze promenilo v pocit naprostyho spolehu. Koupil jsem 405ku 1.8 (v popisu a v avataru), mela na tacho 192tis.km (pozdeji jsem zjistil, ze to bylo stazeno o 140tis., takze real byl asi 332tis.), okna, sibr v elektrice, origo dalka s centralem, servem a ABS krasne zachovala ... koupil jsem ji. Musel jsem udelat !komplet! napravy, vsechno vymlaceny, komplet brzdy, rozvody, nova v.pumpa, vsechny naplne a pak uz jsem jen jezdil. S dodrzovanou udrzbou jsem najezdil dodnes 70tis. a resim jen veci jako deravej vyfuk, 1x novy cepy a jinak za celou dobu nic. Loni jsem s Peggynkou byl jak v Bratislave, tak v Paříži a slapala jak hodinky. Docela se obcas divim, jake problemy s temi auty lidi maj, protoze ja jsem koupil auto, jaky uz asi nikdy nekoupim, ktery je naprosto bezrpoblemu. 180km/h neni nic vyjimecneho, zrychleni cerny TDI třeste se-no problem a spotreba od 7 do 9,5L/km. Celou dobu. Koncem roku chci jet do Italie a samoztejme bez prohlidky nepojedu, ale nebojim se. At si kdo chce co chce o Peugeotech rika jaky to jsou nespolehlivy kramy, ja tvrdim, ze lepsi auto jsem koupit nemohl. Bojim se, ze novejsi modely na tom budou trochu hure a tak se mi ani nechce kupovat v pristich par letech jiny auto, ale kdo vi co bude - co se stane. Takze Peugeotum a Simkam zdar!!! :-)) [upravil dne 30/6/10 Grave] Citovat
Fusion Odesláno 1. červenec 2010 Odesláno 1. červenec 2010 Původně zaslal: Lubk0 Původně zaslal: Fusion Kámošovi na firemním Meganu kombi při podřazení z 5 na 4 rupla poloosa, stále problémy s motorem, najeto okolo 40tis., na Masteru spáchala sebevraždu převodovka, najeto taky okolo 40tis. Výměna žárovky skoro nemožná, ceny v aut. servisu nesmyslný. Nevím z čeho ty auta dneska vyrábí. Toto mi s prepacenim pride ako rozpravka na dobru noc Pri 40 tis. KM a normalnom jazdeni, od novoty, sa tomu auto urcite nic nestane A zrovna na 2 renaultoch pri 40 tis. KM prevodovka To su reci, fakt, jedna pani povedala ... Převodovka jenom na Masteru. Na Meganu zatím nejhorší je ta poloosa ale to auta je zhruba jednou měsíčně v servise (stále v záruce). Opravy zatím probíhají v rámci záruky, což je uznání nedostatku. Obě auta znám, jezdí ve stavební firmě, to je ale neopravňuje aby se rozpadaly tímto stylem. Citovat
Burisek Odesláno 3. červenec 2010 Odesláno 3. červenec 2010 i já se přidám......,moje první auto byl Renault 19 1.7 ie,krásné a v té době u mě velice spolehlivé auto...., neměl jsem nikde žádný problém,nepočítám provozní věci jako brzdy,destičky a kotouče atp., jiank spokojenost,pak jsem si koupil svého LVA..... a spokojenost ???? Na té nejvyšší možné úrovni,jednak spolehlivé,líbivé a velice svižné auto a navíc velmi pohodlné...... ,ano byly problémy s čerpadlem Lucas,ale to je vyměněné za mechaniku Bosch a tato francouzská V3Ska je tak tím pádem nesmrtelná..... ,slouží nikde mě nikdy nenechala,a to že mám projetou skorou celou EU. Já osobně francouzký auta doporučuju,jsou líbivé,pohodlné a spolehlivé,kamarád si po Felicii koupil Citroëna Xsaru a říká,že netušil že můžou bejt auta tak pohodlný,táta má Xantii také velice spokojený,kamarád má C5 a také velice spokojený,takže lidem,co v tom nikdy neseděli,natož s tím neujeli ani kilák říkám,půjč si to,svez se a pak teprve haň,jinak si takové keci nech pro sebe !! U mě vždy Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.