Sagi-5008 Odesláno 21. srpen 2010 Odesláno 21. srpen 2010 Dnes to nebylo. Dnes byl Auto Moto Styl a test bude za týden v auto moto revue příští sobotu (28.8). Citovat
nikol Odesláno 28. srpen 2010 Odesláno 28. srpen 2010 TAk co bylo v testu na Čt1? Nestihl jsem to:( Citovat
Laďa Odesláno 28. srpen 2010 Odesláno 28. srpen 2010 Nic jen ho představili tak jak jsem dával v předešlém odkazu. Citovat
elton Odesláno 28. srpen 2010 Odesláno 28. srpen 2010 Takže jsem z jadranu zpět. Co říct o jízdě s 5008:myslim, nemám slov a tak nebudu psát:D:aut ps: až se trochu proberu po cestě, tak něco malého napíšu. Ale jede to jak sv..a, je to bomba. Citovat
mildo Odesláno 29. srpen 2010 Odesláno 29. srpen 2010 Ahojte, súhlas s Eltonom, bol som s 5008 v MNE , fakt to ide ako sviňa, spotreba za cca 2500 km 6,5 L . Test z Trnavy do Bratislavy po diaľnici 150 km spotreba 7,5l. Takže tak. V Blave sa začínajú objavovať daľšie 5008. Tá kamošova čo som písal vyššie bola vo štvrtok 26.8.2010 opravená, budem s ním dám info čo tomu bolo ale bolo to dosť dlho v servise a chce to riešiť priamo z importérom.Ahoj. Citovat
elton Odesláno 29. srpen 2010 Odesláno 29. srpen 2010 Mildo, hlavně zněj vytáhni co tomu bylo. Jinak spotřeba do HR a zpět byla 6,8, po jejich dálnici jsem se pohyboval i 190 km/h. Citovat
JohnyLee Odesláno 1. září 2010 Odesláno 1. září 2010 ...jen doufám, že mu tu 5008 ten jouda neprostřelil... http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/210234-stav-postreleneho-cecha-na-slovensku-zustava-vazny.html jl [upravil dne 1.9.10 JohnyLee] Citovat
JohnyLee Odesláno 2. září 2010 Odesláno 2. září 2010 Aktuální Svět motorů: ...zajímavý článeček o 3008 - HYbrid4 - už se těším, až se tahle technologie trochu oběhá a dostane pod kabát 5008... ...navíc hodnocení prodejů MPV - ve své kategorii 5008 na čtvrtém místě - před ním RGS, CGP, FCM, - prodáno něco nad 300 kusů... A já se ptám přátelé - kde je těch 293 - proč tu nejsou registrovaní?:D jl [upravil dne 2.9.10 JohnyLee] Citovat
elton Odesláno 2. září 2010 Odesláno 2. září 2010 Původně zaslal: JohnyLee A já se ptám přátelé - kde je těch 293 - proč tu nejsou registrovaní?:D jl [upravil dne 2.9.10 JohnyLee] To jsou asi jen předváděčky:D Citovat
nikol Odesláno 2. září 2010 Odesláno 2. září 2010 A lidé co nemají vůbec žádné problémy s pežotkama:mrk Citovat
ptrizuli Odesláno 2. září 2010 Odesláno 2. září 2010 včera som sa vrátil z chorvátska, kde som bol prevetrať rodinu a môjho mazlíka. auto šlapalo celú cestu absolútne bez problémov s priem. spotrebou 6,8 a to sme boli plne naložení (2+2 deti+full kufor aj s pitím a potravinami). Motor si tú váhu pri predbiehaní ani len nevsimol. Až po ceste späť mi odišli jedny bluetooth slúchadlá k Video packu a pri zvýšenej vlhkosti predný park. senzor stále hlásil prekážku. Inak auto prešlo plne záťažovým testom, vrátane 7 sedadiel počas výletov s mojimi rodičmi v horách nad Podgorou. Inak maximálne spokojnosť, decká si užili presklenú strechu aj obrazovky v operkach V budúcom týždni mi ešte idú domontovať USB pripojenie (nejak ho tam chlapci z Francie zabudli podľa objednávky dať) a prepnú mi 12V zásuvky tak aby boli funkčné aj mimo zapaľovania. Citovat
Přema Odesláno 2. září 2010 Odesláno 2. září 2010 Pořádně přišroubuj přední SPZ tak aby podložka ani kousek neodsávala a byla přesně na nárazníku......čidlo může chytat bokem podložku...... Citovat
Guest peter68 Odesláno 3. září 2010 Odesláno 3. září 2010 Pred chvilkou mi prisel od prodejce tento mail: \"Dobrý den, Váš nový vůz je již vyroben a nyní je na cestě do ČR.\" UUAAAAAAA!!!! Citovat
antiorange Odesláno 3. září 2010 Odesláno 3. září 2010 hojte, vsechny zdravim:papa.... tak se mi konecne nejak zazrekem povedlo prihlaseni na forum... Nazev topicu je \"zkusenosti\" takze jen ty nejlepsi zatim .podnik jsem cestu do HR jako elton, velice pohodlna jizda... spotreba ne taka jako u eltona, prece jen je to benal ale i 6.9 L je pro me super... Auto mam cca 3 mesice, najeto uz65OO.... Mam WIPnav, co rikate na to ze k zakladnimu radiu dostanete USB a k WIPnav jen jacka? to me trooosku zklamalo ale da se s tim zit:D Jinak nevim jestli jsem uved barvu, cervena perlet. Kdo ji jeste ma? Jinak jsem hoooodne vahal nad bilou perlou, ale nakonec nebyla ve skladovych v solidnejsi vybave takze smula....ale i ta cervena je, dle meho, nadherna! Citovat
antired Odesláno 3. září 2010 Odesláno 3. září 2010 sorrry, predchozi odpoved jsem odeslal pod jiz smazanym profilem, hojte, vsechny zdravim:papa.... tak se mi konecne nejak zazrekem povedlo prihlaseni na forum... Nazev topicu je \"zkusenosti\" takze jen ty nejlepsi zatim .podnik jsem cestu do HR jako elton, velice pohodlna jizda... spotreba ne taka jako u eltona, prece jen je to benal ale i 6.9 L je pro me super... Auto mam cca 3 mesice, najeto uz65OO.... Mam WIPnav, co rikate na to ze k zakladnimu radiu dostanete USB a k WIPnav jen jacka? to me trooosku zklamalo ale da se s tim zit:D Jinak nevim jestli jsem uved barvu, cervena perlet. Kdo ji jeste ma? Jinak jsem hoooodne vahal nad bilou perlou, ale nakonec nebyla ve skladovych v solidnejsi vybave takze smula....ale i ta cervena je, dle meho, nadherna! JInak: take by jste radeji brali palubku z 3008? ja teda rozhodne, me proste ty dve diry na kafe v 5008 chybi... Citovat
elton Odesláno 3. září 2010 Odesláno 3. září 2010 antiorange výtám tě mezi náma:papa, ať autí jezdí. Jinak mě to, že je tam jen jack, mě vůbec nevadí. Jenom mě trochu vadí, že nemám aktuální mapy. Citovat
antired Odesláno 3. září 2010 Odesláno 3. září 2010 antiorange uz neni, jen antired.... Antiorange byl novy profil ktery jsem ze zoufalstvi vytvoril, kdyz se neslo prihlasit. ted je jiz smazan [upravil dne 3/9/10 antired] Citovat
elton Odesláno 3. září 2010 Odesláno 3. září 2010 A napiš si do podpisu i popis auta, motorizace atd. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.