Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

5008-osmičkáři, jak to máte se světly u denního svícení. Mně svítí jen přední, ale zadní obrysové néééé. Ptal jsem se prodejce a prý je vše v pořádku. Tak je to údajně nastavené, ale není to proti předpisům.:myslim:myslim:myslim Nějak se mi to nezdá. I při tom denním svícení občas na mně někdo blikne, protože si myslí, že svítím obrysovkama.:bacha

Odesláno

Tak na pátek jsem objednaný na montáž tažného zařízení - Hurá :D

Nakonec jsem se rozhodl svěřit se do péče svého prodejce - kdyby se v budoucnu něco \"vys...kytlo\", nebudou to alespoň mít na koho svádět :bacha

Odesláno

Jasně převládlo moje těšení...

Na to, že budu potřebovat zimní obutí jsem taky přišel, až když mě volali, že si můžu auto převzít :roll:roll:roll

Odesláno
Já spíš uvažuju nad tím, jak je možný, že jsem při kupování auta na objednání TZ zapomněl :myslim

kdyby ti po namontovani TZ pipaly zadni senzory ... tak > viz poruchy 5008:)

Odesláno

Jojo, díky za radu - už jsem to četl :papa

Spíš mě štve, že budu muset kvůli přihlášení TZ zase na magistrát - kdybych nebyl blbej, mohl jsem to spláchnout z jedný vody načisto při přihlšování auta :D

[upravil dne 1/2/11 19:26 radek76]

Odesláno

chaffeur - jj, to by mohlo být ono. Domluvali jsme se na nějakém TZ ze Slovenska...

Mělo by to stát nejak kolem 6000,- Kč :super

[upravil dne 2/2/11 22:23 radek76]

Odesláno

Ja som objednal spolu s autom, predajca mi namontoval origo na Peugeot a stálo ma to 600.- €. Musí sa to namontovať tak, že keď pripojím vozík, prestanú fungovať zadné senzory, aby to stále nepískalo.

Odesláno

Jojo, tak uvidím, co na mě zítra v Peugeotu vybalí ;)

Na druhou stranu - jak už jsem psal, tak vozejk netahám zase tak často, takže pokud by to stálo o polovinu míň, tak budu klidně parkáče vypínat manuálně :roker

[upravil dne 4/2/11 15:19 radek76]

Odesláno

Tak tažné zařízení úspěšně namontováno. :D

Je to Galia, jak už tady psal chauffeur - cena včetně montáže 8676,- Kč :super

[upravil dne 4/2/11 18:45 radek76]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...