Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Teda neviem ako je to v Česku, ale na Slovensku som si zobral najvyššiu výbavu a nemám ani USB ani DVD. Skoro som dostal šok, keď som si preberal nové auto. Keď mi predvádzal auto ešte pred kúpou, tak to malo výbavu strednú bez navigácie ale s USB. Ale keď mám WIP Navi, tak nemám USB a ak chcem mať DVD musím mať tú vyššiu navigáciu. Potom som zistil, že existuje niečo ako USB modul za nejakých 200EUR, aj by som si ho objednal, ale už nechcem otravovať šéfa.

Odesláno

Ale to je detail, zvyknem si aj bez USB. Auto zatiaľ ide (jede), prvých 2000km bez problémov. Len neviem, koľko km ho mám zabehávať, na Mégane sa mi prepol režim po 5tis. km.

Odesláno

Tak mě docela zklamaly xenony na 5008. Byli jsme se už za tmy u prodejce projet s 508SW i 5008, a ty xenony na 508SW šajní mnohem, mnohem víc. A mají takový bělejší světlo... úplně jiná liga. Skoro se mi nechtělo po jízdě tou 508SW věřit, že ta 5008 má v sobě taky xenony, ale prodejce tvrdil, že má ... Jak je to možné? Já myslela, že xenon je prostě xenon, ale on asi není xenoun jako xenoun...:)

Odesláno

Nu ... sakryš, proč by to dělal? ... já nevím. :mad: Tvrdil, velmi přesvědčivě tvrdil, že ta 5008 má v sobě také příplatkové bixenony. Ale já si po jízdě tou 508SW v té 5008 případala, jak kdybych neviděla na cestu pomalu. Fakt velkej rozdíl. A i rozdíl v barvě toho světla tam byl. Ta 508SW prostě svítila jak ďas, ale to 5008 o dost méně. Nevím čím to je. :myslim Je mi to samotné dost divné.

Odesláno

Teda jsem dojatý. Na Primě v autosalonu nám vychválili autí. To je snad poprvé co pochválili Peudeota:potlesk:potlesk:potlesk

[upravil dne 30/4/11 09:32 elton]

Odesláno

Já xenony mám a jsem max. spokojený. Možná, že je to tím, že jsem měl předtím halogeny, ale ten rozdíl je markantní, Svítí krásně do široka a ani mi někdy nepříjde, že bych mohl použít dálkové. Jsem starší a zrak už není co býval, ale s xenony jsem opravdu prozřel. :super:super:super 5008 má opravdu bixenony a zátěžové čidlo. Takže si při každém nastartování seřídí výšku světel.

a bacha- bílou mám i já.:roker Jestli se mi to podaří, tak vložím fotky, jak se mi jí podařilo ušpinit na balkáně.

Odesláno

Takže jsem si udělal svůj vlastní testík 5008 a to i v extrémních podmínkách. Jak jsem nedávno avízoval, tak jsem vyrazil na jih Evropy Balkán a to přes Slovensko, Maďarsko,Slovinsko, Chorvatsko, Černou Horu, Albánii, Řecko, Turecko, Bulharsko, Srbsko, Maďarsko, Slovensko domů do Čech. Celkem 4 600 km za sedm dní.. Auto šlapalo téměř tak, jak bych si představoval. Když říkám téměř, tak není něco O.K. To něco začalo asi po 100 km ještě v Česku. Něco mi začalo jemně kovově lupkat u předního levého kola a cítil jsem to i ve volantu. Stávalo se to při zhoupnutí auta nebo v zatáčkách např. když jsem točil volant vlevo a následně ho přetáčel v pravo. Slyšet a cítit to bylo při malé rychlosti a na dobrém povrchu vozovky, když nehučely pneumatiky.V Chorvatsu na horších cestách a pak v Albanii na špatných cestách se to projevovalo poměrně dost a upřímně řečeno, měl jsem z toho špatný pocic. Někdo tu psal, že měl volný brzdíč. Tak jsem sundal kolo a se vším zkoušel hýbat, zda není něco volné, ale nic jsem nezjistil. Při vyšších rychlostech po řeckých dálnicích to nebylo nebylo tak znát a tak mě to trochu uklidnilo. Na konci cesty je to tak jak na začátku, tj. jemné lupkání při točení volantem na jednu a poté druhou stranu a při zhoupnutí vozidla.

A co se týče spaní v autě?:myslim Nou problem. Poklopy vydržely a do prostoru po sedačkách 3 řady se vejde fůra věcí, které se tak často nevytahují. Jedíná vada na kráse při spaní v autě je el. stahování oken vzadu. Měl jsem pootevřené okna a v noci začalo pršet. U 307 jsem zatočil kličkou a bylo po problému. Tady jsem se musel natáhnout dopředu, strčít klíček do zapalování a otočit. A co to udělalo?? Objevil se napis Economy mode. Tzn. nastartovat motor. Jenže jsem tam měl pro jistotu kvalt a na něm a předních sedadlech tašky s věcma zezadu. Musel jsem si tam udělat místo, vyřadít a pak nastartovat.

:bacha Bože, jak já bych chtěl mít vzadu ty obyčejné kličky na stahování oken.....:fnuk:fnuk:fnuk

A co se týče spotřeby napíšu do patřičného vlákna.....

Odesláno

Elton- kde se ti podělo to kouzelné prasátko. Ty ses nechal ostřihat na helmu(nebo tak něco,nebo mě napadá, že bouráš ten barák a potřebuješ helmu) Kde se nachází pravda? Ale na co tam je ten meč:myslim Jak jinač pokračuješ na domečku? A dneska je hokej,tak fandime:D:aut:D

Ted jsem si v šiml že jsi ze Zlína, v pondělí jsme byli v Lešné a lidí jako blázen, ale bylo nádherně a dokonce mají i nové věci. Vřele doporučuji:papa

[upravil dne 30.4.2011 17:04 nikol]

Odesláno

Tento víkend jsem sám doma s dcerou,hlídám a tak trochu si užívám.Že mám doma jen jednu holku,jinač pořád to je přesila 3 proti jednomu:D

Neboj jednou určitě dorazím,v které jsi fázi? :) A hle helmice je pryč a je tam kuře na grilu:D

[upravil dne 30.4.2011 19:48 nikol]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...