Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

No já jen, že když jsem v loni v Dojče zkoušel kolik udělá 307, která ma max. 185, tak při 180-ce mi to ukazovalo 18.5. A noha se mi hned odlehčila. Cítil jsem jak ten vír v nádrží cloumá z autem:aut:aut:aut.

Akorát, že toto téma nemá nic společného z navigací.:bojim:bojim:bojim

Odesláno
A kolik to při té dvoustovce papááá.:fnuk

Kolik to papá netuším... ale žere to asi dost...:D:o:papa

Jo a nebo jsi to myslel tak, že dáváme naftě v nádrži pápá??:myslim

Teď vážně - netuším, kolik byla aktuální spotřeba při 200 - to jsou chvíle, kdy si sakra rozmyslím koukat jinam než před sebe a kdy je mi úplně jedno, kolik mi to bude stát za naftu - používám dlouhodobě jen a pouze na D dálnicích a jen když opravdu, ale opravdu - ještě jednou se zamyslím - skutečně opravdu někam spěchám... A i tak se dlouhodobě 200 použít nedá - je to na samé hraně - v určitých protikopcích a protivětrech za hranou - výkonu toho motoru.. Ale cestovní rychlost od 170 do 185 je reálná - i v tomhle režimu si motor nárokuje méně nafty, než 1,6 benál v naší 307 Break při rychlosti 130...

Prostě 2 Vastug - jo, holt všechno něco stojí, počítám s tím...;)

Ale občas je třeba udělat i něco nezodpovědného...:D

jl:P:papa

Odesláno

Dneska jsem si všiml,že mají v nabídce novou výbavu auta Famyli .Moc zajimavé:D:mrk:D

A jak se vám jezdi,když je tak krásně:D Dneska v Opavě byl nějaký sraz motorkářů a to bylo pokoukaníčko.;)

Odesláno

musím se podělit o veselou příhodu z natáčení :) - prohazoval jsem zimní a letní kola a tudíž jsem chtěl sundat rezervu, abych se dostal k heveru - poté, co jsem deset minut kroutil jak debil proti směru hodinových ručičet (pokud vím, tak se všechny normální šrouby a matky, pokud není řečeno jinak, jako třeba u levé šlapky na jízdním kole, takto povolují...). No soudruzi ve Francii se rozhodli, že pro zpestření se to u 5008 bude povolovat na druhou stranu... (doufám, že to není jen anomálie u mě...)

Odesláno
Dneska jsem si všiml,že mají v nabídce novou výbavu auta Family .Moc zajimavé:D:mrk:D

JJ - koukal jsem na to - jako Premium, navíc zadní asistent, Head-up, hliníkové lišty, roletky,ale nejzajímavější mi přijde video pack v základu :):):)

Odesláno

micha: zhodou okolností mi to včera nedalo a také jse se chtěl podívat jestli tam je vůbec hever. Úplně stejné překvapení. Točím doleva nějak to jen přeskakuje, tak si říkám,že se to asi odjišťuje. Po čase se mi to zdálo být divné, tak zatočím doprava a ejhle ono to jde dolů. Fakt debilovina.:myslim Nevím co tím sledovali. Ovšem další poznatek: kolo bylo mokré jako kdybych zrovna dojel po bouřce a v disku byly kamínky. To vše po 2 a půl měsících. Jak to bede vypadat třeba po 3 letech si ani neodvažuji :bojim představit. U 307 bylo kolo jen trochu zaprášené.

Odesláno

Zkoušel jsi vyndat rezervu?Jak to jde nandat zpátky?Takhle umístěnou rezervu mám na Vitu,ale ještě jsem jí nemusel vyndavat.Proto chci vědět jestli se mám bát:bojim

Odesláno
micha: zhodou okolností mi to včera nedalo a také jse se chtěl podívat jestli tam je vůbec hever. Úplně stejné překvapení. Točím doleva nějak to jen přeskakuje, tak si říkám,že se to asi odjišťuje. Po čase se mi to zdálo být divné, tak zatočím doprava a ejhle ono to jde dolů. Fakt debilovina.:myslim Nevím co tím sledovali. Ovšem další poznatek: kolo bylo mokré jako kdybych zrovna dojel po bouřce a v disku byly kamínky. To vše po 2 a půl měsících. Jak to bede vypadat třeba po 3 letech si ani neodvažuji :bojim představit. U 307 bylo kolo jen trochu zaprášené.

taky mi to přijde horší než u 307SW... Do toho kaslíku teče voda, takže ten hever už byl taky chycenej rezí. to u 307SW nebylo...

No nemůže být všechno lepší...

Měl jsem strach, že jsem ten závit přetáhl, uvažoval jsem i o tom, že to pojedu nechat zkrotrolovat, ale vypadá to, že to kolo drží, tak snad to nespadne... to by byl docela průser... (hlavně pro toho za mnou...)

Odesláno
Zkoušel jsi vyndat rezervu?Jak to jde nandat zpátky?Takhle umístěnou rezervu mám na Vitu,ale ještě jsem jí nemusel vyndavat.Proto chci vědět jestli se mám bát:bojim

Když přijdeš na to, že ten závit je obrácený, tak už to jede jako po másle. Zpátky to jde taky v poho. Akorát si musíš přesně zapamatovat, jak je uloženej hever v tom plastovým kaslíku, jinak ti nepůjde zavřít

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...