P607Olda Odesláno 4. leden 2011 Odesláno 4. leden 2011 Jo, teplo tam je. Tlumil jsem až na 20, pak jsem se v návodu dočetl, že to nejsou stupně Celzia, ale \"stupně pohodlí\". Jízdní pocit bezvadný, člověk je prostě v jiném světě. Spotřeba překvapivá, z Olomouce do Šumperka zatím asi 4,8. Citovat
PEEPEE Odesláno 4. leden 2011 Odesláno 4. leden 2011 Zeptám na salůnu, jestli o tom vědi a počkám co mi hezkýo řeknou. Jen doufám, že mi servisman nebude tvrdit, že jsou to naprosoto spolehlivý a parfektní motory. P607Olda: na autí jsem měl vyčleněnej určitej rozpočet. 70 koliků za HDi na víc se mi do toho už nevejde. Citovat
elton Odesláno 4. leden 2011 Odesláno 4. leden 2011 PEEPEE, tak že, v 5008mě je 156k a jak píše Buga, nejsou s tímto tak velké problémy. Citovat
elton Odesláno 4. leden 2011 Odesláno 4. leden 2011 Jinak cenový rozdíl mezi 1,6thp 1,6hdi je 20000,- Což není tak hrozné. Citovat
PEEPEE Odesláno 4. leden 2011 Odesláno 4. leden 2011 1.6 hdi jsem zkoušel a pro mě má málo koníků. Citovat
elton Odesláno 4. leden 2011 Odesláno 4. leden 2011 Ale zase má lepší krouťák a nižší spotřebu:D Citovat
Pe.Tr Odesláno 4. leden 2011 Odesláno 4. leden 2011 tak pokud mas auto v zaruce neni co řešit , ale osobně bych taky do thp nešel, na to že nemam v lasce naftu tak do 5008 jedině 2,0hdi , u tech jinych aut nevim , na dilne mame ted dve thp obe 3008 jedno je tam po 3000km po vymene rozvodu z uvedenych duvodu. Citovat
elton Odesláno 4. leden 2011 Odesláno 4. leden 2011 No na 2,0hdi je cena už větší, ale stojí to za to:mrk Citovat
PEEPEE Odesláno 4. leden 2011 Odesláno 4. leden 2011 Aha, aha... A ve 3008-mě je už 156 k, takže maličká změna výkonu zřejmě nic neřeší. Ach joooo:( Citovat
PEEPEE Odesláno 4. leden 2011 Odesláno 4. leden 2011 Tak chlapáci, dobrou, jdu se z toho vyspat. Ráno moudřejší večera, tak snad už nebudu tak hysterickej... Citovat
petrpard Odesláno 4. leden 2011 Odesláno 4. leden 2011 Vyspi se z toho a kup hdi:D Jinak zkus číst taky trochu mezi řádky jinak já si na výkon 1,6 hdi neztěžuji , na opravdové závodění si kup ale jiné auto ne 5008 Citovat
antired Odesláno 4. leden 2011 Odesláno 4. leden 2011 tu pepe: hela ja bych zas tak nestresoval... kolik tech motoru namontujou pezotaci do aut rocne? mym odhadem desitky tisic, a spise stovky tisic, kdyz uvazi,s ze je davaji do citroenu a davali i do BMW... nerek bych zrovna ze slychavam vsude ze je to motor na hovno. U VW se serou dizly jak rikaji,... a co? vsichni to kupujou, jo ok, se mozna pokazi odhadem nejake to procento motoru, ale kdyz lidi zacnou panikarit, tak to je proste vice videt, vice slyset, nez kdyz jsou spokojeni a na fora to nepisou... je to vsude u vsech znacek.... a to nerikam proto ze ten motor mam... ani nesu nejaky peugeot fanda. jen mi vadi reci jako ze ten ci onen motor je sunt ci dokonce s h i t atd... jen kvuli tomu, ze nekdo nekde slysel, nebo vi o dvou, trech autech, ktere mely nejakou zavadu . [upravil dne 5/1/11 10:50 antired] Citovat
elton Odesláno 5. leden 2011 Odesláno 5. leden 2011 Antired souhlasím. Celou dobu jsem se to snažil vysvětlit. Ty můžeš přímo potvrdit co jsem celou dobu psal:potlesk Citovat
radek76 Odesláno 5. leden 2011 Odesláno 5. leden 2011 Antired - konečně rozumný názor...:potlesk:potlesk Citovat
Guest peter68 Odesláno 5. leden 2011 Odesláno 5. leden 2011 pridavam se, na dukaz toho ze zatim s THP bez problemu Citovat
radek76 Odesláno 5. leden 2011 Odesláno 5. leden 2011 Vím, že si koleduju, ale když už tady přišla řeč na VW - služebně jezdím ve VW T5 4-motion a po roce a půl bych mohl vyprávět romány o tom, jaké závady se s ním dají \"zažít\"... Takže, jak už to tady několikrát bylo napsáno, není to o značce, ale o tom, jaký je člověk klikař a jaký kus se mu zrovna dostane do garáže :papa [upravil dne 5/1/11 17:14 radek76] Citovat
petrpard Odesláno 5. leden 2011 Odesláno 5. leden 2011 Vím, že si koleduju, ale když už tady přišla řeč na VW - služebně jezdím ve VW T5 4-motion a po roce a půl bych mohl vyprávět romány o tom, jaké závady se s ním dají \"zažít\"... Takže, jak už to tady několikrát bylo napsáno, není to o značce, ale o tom, jaký je člověk klikař a jaký kus se mu zrovna dostane do garáže :papa Ještě bych doplnil, že taky záleží na tom jak se kdo k autu chová, nechci rozvíjet nějakou složitou technickou diskusi ale jak jsem přelétl ty příspěvky o problému četl jsem , že auto papa abnormálně olej atd. pokud někdo točí pořád 7000.............:bacha:bacha [upravil dne 5/1/11 19:39 petrpard] Citovat
vd1 Odesláno 5. leden 2011 Odesláno 5. leden 2011 23. 12. som prebral novučkú KIA Sorento, na ktorej som nabehal 2.000 a už obchádzam servis, lebo na zadnej náprave niečo hučí, ako by som jazdil po čiare na krajnici diaľnice. Takže aj nové po 2 týždňoch prevádzky a môže pokaziť. Dúfam, že moja 5008, ktorú som doviezol domov v pondelok tento vírus nechytí a bude mi robiť len radosť. Dnes som sedel v garáži v aute jak pako a študoval som manuál aby som vedel telefonovať a používať navi. Citovat
PEEPEE Odesláno 5. leden 2011 Odesláno 5. leden 2011 Tak jsem zase tady. Uz jsem se trochu uklidnil, ale stejně, nevíte chlapi jak je to u peugeotu s prodlouženou zárukou, mají vůbec nějakou a kolik stojí? Už jsem z toho hledání unavenej... Já se prostě jen bojím, že dva roku holka ani neškytne a pak se to vys.... Což by mě šlehlo, lebo budu auto 3 roky splácet. Ještě teda budu chvíli otravnej a zeptám se Pe.Tra, u jak velkýho procenta z prodaných HTP-ček se ty závady vyskytnout??? Vám všem, který HTP jezděj samo přeju, aby motůrky dobře šlapaly a dělal vám jen radost. Nejsem škarohlíd, ale prachy si netisknu a musím si pořádně rozmyslet, za co je pustím do světa... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.