Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jo, teplo tam je. Tlumil jsem až na 20, pak jsem se v návodu dočetl, že to nejsou stupně Celzia, ale \"stupně pohodlí\".

Jízdní pocit bezvadný, člověk je prostě v jiném světě.

Spotřeba překvapivá, z Olomouce do Šumperka zatím asi 4,8.

Odesláno

Zeptám na salůnu, jestli o tom vědi a počkám co mi hezkýo řeknou. Jen doufám, že mi servisman nebude tvrdit, že jsou to naprosoto spolehlivý a parfektní motory.

P607Olda: na autí jsem měl vyčleněnej určitej rozpočet. 70 koliků za HDi na víc se mi do toho už nevejde.:(

Odesláno

tak pokud mas auto v zaruce neni co řešit , ale osobně bych taky do thp nešel, na to že nemam v lasce naftu tak do 5008 jedině 2,0hdi , u tech jinych aut nevim , na dilne mame ted dve thp obe 3008 jedno je tam po 3000km po vymene rozvodu z uvedenych duvodu.

Odesláno

Vyspi se z toho a kup hdi:D

Jinak zkus číst taky trochu mezi řádky :myslim

jinak já si na výkon 1,6 hdi neztěžuji , na opravdové závodění si kup ale jiné auto ne 5008

Odesláno

tu pepe: hela ja bych zas tak nestresoval... kolik tech motoru namontujou pezotaci do aut rocne? mym odhadem desitky tisic, a spise stovky tisic, kdyz uvazi,s ze je davaji do citroenu a davali i do BMW... nerek bych zrovna ze slychavam vsude ze je to motor na hovno. U VW se serou dizly jak rikaji,... a co? vsichni to kupujou, jo ok, se mozna pokazi odhadem nejake to procento motoru, ale kdyz lidi zacnou panikarit, tak to je proste vice videt, vice slyset, nez kdyz jsou spokojeni a na fora to nepisou... je to vsude u vsech znacek....

a to nerikam proto ze ten motor mam... ani nesu nejaky peugeot fanda. jen mi vadi reci jako ze ten ci onen motor je sunt ci dokonce s h i t :) atd... jen kvuli tomu, ze nekdo nekde slysel, nebo vi o dvou, trech autech, ktere mely nejakou zavadu .

[upravil dne 5/1/11 10:50 antired]

Odesláno

Vím, že si koleduju, ale když už tady přišla řeč na VW - služebně jezdím ve VW T5 4-motion a po roce a půl bych mohl vyprávět romány o tom, jaké závady se s ním dají \"zažít\"...:bacha

Takže, jak už to tady několikrát bylo napsáno, není to o značce, ale o tom, jaký je člověk klikař a jaký kus se mu zrovna dostane do garáže :D:papa

[upravil dne 5/1/11 17:14 radek76]

Odesláno
Vím, že si koleduju, ale když už tady přišla řeč na VW - služebně jezdím ve VW T5 4-motion a po roce a půl bych mohl vyprávět romány o tom, jaké závady se s ním dají \"zažít\"...:bacha

Takže, jak už to tady několikrát bylo napsáno, není to o značce, ale o tom, jaký je člověk klikař a jaký kus se mu zrovna dostane do garáže :D:papa

Ještě bych doplnil, že taky záleží na tom jak se kdo k autu chová, nechci rozvíjet nějakou složitou technickou diskusi ale jak jsem přelétl ty příspěvky o problému četl jsem , že auto papa abnormálně olej atd. pokud někdo točí pořád 7000.............:bacha:bacha:bacha

[upravil dne 5/1/11 19:39 petrpard]

Odesláno

23. 12. som prebral novučkú KIA Sorento, na ktorej som nabehal 2.000 a už obchádzam servis, lebo na zadnej náprave niečo hučí, ako by som jazdil po čiare na krajnici diaľnice. Takže aj nové po 2 týždňoch prevádzky a môže pokaziť. Dúfam, že moja 5008, ktorú som doviezol domov v pondelok tento vírus nechytí a bude mi robiť len radosť.

Dnes som sedel v garáži v aute jak pako a študoval som manuál aby som vedel telefonovať a používať navi.

Odesláno

Tak jsem zase tady.;) Uz jsem se trochu uklidnil, ale stejně, nevíte chlapi jak je to u peugeotu s prodlouženou zárukou, mají vůbec nějakou a kolik stojí? Už jsem z toho hledání unavenej... Já se prostě jen bojím, že dva roku holka ani neškytne a pak se to vys.... Což by mě šlehlo, lebo budu auto 3 roky splácet.

Ještě teda budu chvíli otravnej a zeptám se Pe.Tra, u jak velkýho procenta z prodaných HTP-ček se ty závady vyskytnout???

Vám všem, který HTP jezděj samo přeju, aby motůrky dobře šlapaly a dělal vám jen radost. Nejsem škarohlíd, ale prachy si netisknu a musím si pořádně rozmyslet, za co je pustím do světa...;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...