Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Takže jsem z jadranu zpět. Co říct o jízdě s 5008:myslim, nemám slov a tak nebudu psát:D:aut

ps: až se trochu proberu po cestě, tak něco malého napíšu. Ale jede to jak sv..a, je to bomba.

Odesláno

Ahojte, súhlas s Eltonom, bol som s 5008 v MNE , fakt to ide ako sviňa, spotreba za cca 2500 km 6,5 L . Test z Trnavy do Bratislavy po diaľnici 150 km spotreba 7,5l. Takže tak. V Blave sa začínajú objavovať daľšie 5008. Tá kamošova čo som písal vyššie bola vo štvrtok 26.8.2010 opravená, budem s ním dám info čo tomu bolo ale bolo to dosť dlho v servise a chce to riešiť priamo z importérom.Ahoj.

Odesláno

Mildo, hlavně zněj vytáhni co tomu bylo. Jinak spotřeba do HR a zpět byla 6,8, po jejich dálnici jsem se pohyboval i 190 km/h.

Odesláno

Aktuální Svět motorů:

...zajímavý článeček o 3008 - HYbrid4 - už se těším, až se tahle technologie trochu oběhá a dostane pod kabát 5008...

...navíc hodnocení prodejů MPV - ve své kategorii 5008 na čtvrtém místě - před ním RGS, CGP, FCM, - prodáno něco nad 300 kusů... A já se ptám přátelé - kde je těch 293 - proč tu nejsou registrovaní?:bacha:D:D

jl

[upravil dne 2.9.10 JohnyLee]

Odesláno
Původně zaslal: JohnyLee

A já se ptám přátelé - kde je těch 293 - proč tu nejsou registrovaní?:bacha:D:D

jl

[upravil dne 2.9.10 JohnyLee]

To jsou asi jen předváděčky:D

Odesláno

včera som sa vrátil z chorvátska, kde som bol prevetrať rodinu a môjho mazlíka. auto šlapalo celú cestu absolútne bez problémov s priem. spotrebou 6,8 a to sme boli plne naložení (2+2 deti+full kufor aj s pitím a potravinami). Motor si tú váhu pri predbiehaní ani len nevsimol.

Až po ceste späť mi odišli jedny bluetooth slúchadlá k Video packu a pri zvýšenej vlhkosti predný park. senzor stále hlásil prekážku. Inak auto prešlo plne záťažovým testom, vrátane 7 sedadiel počas výletov s mojimi rodičmi v horách nad Podgorou.

Inak maximálne spokojnosť, decká si užili presklenú strechu aj obrazovky v operkach :super

V budúcom týždni mi ešte idú domontovať USB pripojenie (nejak ho tam chlapci z Francie zabudli podľa objednávky dať) a prepnú mi 12V zásuvky tak aby boli funkčné aj mimo zapaľovania.

Odesláno

Pred chvilkou mi prisel od prodejce tento mail:

\"Dobrý den,

Váš nový vůz je již vyroben a nyní je na cestě do ČR.\"

UUAAAAAAA!!!! :D

Odesláno

hojte, vsechny zdravim:papa.... tak se mi konecne nejak zazrekem povedlo prihlaseni na forum...

Nazev topicu je \"zkusenosti\"

takze jen ty nejlepsi zatim .podnik jsem cestu do HR jako elton, velice pohodlna jizda... spotreba ne taka jako u eltona, prece jen je to benal ale i 6.9 L je pro me super...

Auto mam cca 3 mesice, najeto uz65OO....

Mam WIPnav, co rikate na to ze k zakladnimu radiu dostanete USB a k WIPnav jen jacka? to me trooosku zklamalo ale da se s tim zit:D

Jinak nevim jestli jsem uved barvu, cervena perlet. Kdo ji jeste ma? Jinak jsem hoooodne vahal nad bilou perlou, ale nakonec nebyla ve skladovych v solidnejsi vybave takze smula....ale i ta cervena je, dle meho, nadherna!

Odesláno

sorrry, predchozi odpoved jsem odeslal pod jiz smazanym profilem,

hojte, vsechny zdravim:papa.... tak se mi konecne nejak zazrekem povedlo prihlaseni na forum...

Nazev topicu je \"zkusenosti\"

takze jen ty nejlepsi zatim .podnik jsem cestu do HR jako elton, velice pohodlna jizda... spotreba ne taka jako u eltona, prece jen je to benal ale i 6.9 L je pro me super...

Auto mam cca 3 mesice, najeto uz65OO....

Mam WIPnav, co rikate na to ze k zakladnimu radiu dostanete USB a k WIPnav jen jacka? to me trooosku zklamalo ale da se s tim zit:D

Jinak nevim jestli jsem uved barvu, cervena perlet. Kdo ji jeste ma? Jinak jsem hoooodne vahal nad bilou perlou, ale nakonec nebyla ve skladovych v solidnejsi vybave takze smula....ale i ta cervena je, dle meho, nadherna!

JInak: take by jste radeji brali palubku z 3008? ja teda rozhodne, me proste ty dve diry na kafe v 5008 chybi...

Odesláno

antiorange výtám tě mezi náma:papa, ať autí jezdí. Jinak mě to, že je tam jen jack, mě vůbec nevadí. Jenom mě trochu vadí, že nemám aktuální mapy.

Odesláno

antiorange uz neni, jen antired....

:)

Antiorange byl novy profil ktery jsem ze zoufalstvi vytvoril, kdyz se neslo prihlasit. ted je jiz smazan

[upravil dne 3/9/10 antired]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   1 registrovaný uživatel

• Vytvořit...