Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Přema

A co tam píšou v tom bazaru?????

Skoro, že je to hrozné auto, novinářská klasika :( Jestli jsi netrpělivý, tak si dojeď:aut

[upravil dne 3/8/10 elton]

Odesláno

Tak to my ani nevoz...takové kecy nemíním číst......beztak je tam i psané jak všechny německé auta jsou super a hlavně škoda,vw a audi ne.....ale že 8 z 10 passatů VII. s 2.0 TDI 103 kw ani nesjede z převozního nákladáku to už tam nepíšou že?No hold placená reklama ...ty časáky musí přece z něcěho žít ne?

Odesláno

Myslím že v tom článku o 407 píšou jen pouhou pravdu:P

O 5008 to napsali pěkně, jen nevím proč by měla mít delší sedáky, mě se tam sedělo pohodlně:myslim

Odesláno

Přemo, když už seš u těch kober( a chřestýšů, zmijí a pod.), až je budeš držet v ruce jako já tak pak něco piš:D

Já je totiž mívám v ruce asi jednou týdně;)

Odesláno

Tak díky moc Eltone. Jak jsem čekal , vesměs pozitivní článek, jako všechny ostatní :D .

Akorát to srovnání s Touranem? To bych tam necpal. No nevím , kolega má úplně nového, ale řekl bych sebekryticky, že se to moc nedá srovnat. Touran je ve výrobě přece jen o dost déle na to, aby v některém ohledu mohl držet s 5008 krok. A Design? Ať venku či uvnitř ... bez komentáře. Ty VW knoflíky ve všech modelech stejné už mi lezou krkem. Ale defakto je mi to fuk. At si jezdí v čem chtějí. Já se zatím nemůžu nabažit. Průměrná spotřeba se silnější automatem zatím prum. 7,3 , najeto 1500km. A to má ještě klesnout ? :D

Odesláno

Šaldíku, vím že to myslíš asi určo ve srandě ale o 407 by měl psát ten kdo ji dlouhodobě používá ......víš. Taky nepomlouvám třeba 807,5008,4007 když sem se v nich max. projel či jen seděl..... víš snad o co my jde....

Odesláno

Přemíčku, vím o co Ti jde, taky mě štve že všude pořád upřednostňujou das auto a na frantíky jen hážou špínu, taky se u toho vždycky vztekám:D

Odesláno
Původně zaslal: jjxing

Kratší sedáky :D:D:D

Holý nesmysl. Jak já si v tom autě se svými 198 cm lebedím. No úplní trotli. Nic nemohli najít, tak našli .......:D

No museli si přece vymyslet něco aby podpořily své chlebodárce, my víme kde je pravda:D

• O 2 týdny později...
Odesláno

Zdarec,v sobotu 21.8.2010 o pul jedné si zapněte čt1. Bude tam auto moto revue a bude se testovat Peugeot 5008,jsem zvědavéj jak bude ohodnocenéj.Nějak nám to tu zamrzlo:mrk

Odesláno

Eltone: TY LEDky jsem tam ještě nezkoušel, protože v prodejně v Ostravě to nemají skladem. Musel bych si je objednat a pak vyzkoušet, což je samozřejmě nesmysl. Nicméně jízda čím dále tím lepší. Už mám najeto přes 3.000 km a nemůžu se nabažit. No prostě paráda. ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...