jjxing Odesláno 26. červen 2010 Odesláno 26. červen 2010 A kdy to bylo na primě ? Jinak test ala, už se to blíží německým sračkám... co k tomu dodat. Zbytečné řešit. Citovat
Šalda Odesláno 26. červen 2010 Odesláno 26. červen 2010 na primě to bylo tady: http://www.autosalontv.cz/?year=2010&week=15 Citovat
nikol Odesláno 26. červen 2010 Odesláno 26. červen 2010 Zdarec,máte někdo přehled,kolik stojí nové přední sklo i s prací?Na kolik ho máte připojištěné? Citovat
chauffeur Odesláno 26. červen 2010 Odesláno 26. červen 2010 Tento test sa mi páči, hlavne tá fotogaléria - Vapor Grey s presklenou strechou http://www.aad.sk/sections.php?op=viewarticle&artid=679 Citovat
chauffeur Odesláno 26. červen 2010 Odesláno 26. červen 2010 Původně zaslal: nikol Zdarec,máte někdo přehled,kolik stojí nové přední sklo i s prací?Na kolik ho máte připojištěné? Ja som to mal vždy normálne v havarijnej poistke. Iba tak orientačne na Xsaru Picasso stálo 17 000 Sk vrátane zrkadla. Citovat
jjxing Odesláno 1. červenec 2010 Odesláno 1. červenec 2010 Tak jsem se byl včera zeptat jak to s mým objednaným krasavcem vypadá. Bylo mi řečeno, že je ve výrobě , což je otázka cca. 3 dnů, no a pak tak 3 týdny doprava:cool: no uvidíme kdy vlastně na tu dovolenou novým vozem vyrazíme. Chlapi, kde se vůbec 5008 vyrábí? Ví to někdo ? Citovat
elton Odesláno 1. červenec 2010 Odesláno 1. červenec 2010 Doprava jim trvala asi 10 dní, jinak se vyrábí určitě ve Francii:D Tlač na ně, ať už dáme to kavčo:) Citovat
chauffeur Odesláno 1. červenec 2010 Odesláno 1. červenec 2010 Včera sa mi podarilo dostať ručičku rýchlomeru cez 190 a objaviť odkladaciu schránku pod volantom Inak sa vyrába v Sochaux, jednej z vôbec prvých tovární Peugeotu Citovat
elton Odesláno 1. červenec 2010 Odesláno 1. červenec 2010 Ty závodníku jeden:D A pod sedadlem řidiče je další schránka. Citovat
jjxing Odesláno 1. červenec 2010 Odesláno 1. červenec 2010 Jo chlapi, dík za radu. Na to kafčo se už fakt těším. A na projížďku ještě více. Citovat
JohnyLee Odesláno 1. červenec 2010 Odesláno 1. červenec 2010 ...za včerejší cestu Praha Liberec a zpět dvanáct bodů - jedna Vapor a jedna bílá... 2 elton: BÍLÁ!! jl Citovat
bob1975 Odesláno 3. červenec 2010 Odesláno 3. červenec 2010 Ahoj šťastní majitelé 5008ky, tak si tak prohlížím net a koukám, že existuje pokec majitelů těchto aut a žasnu, že jsem asi jedinej, kdo si pořídil tu benzínovou verzi Pravda je, že jsem tomu, kterou vybrat, věnoval spoustu času a nakonec to vyhrál benzín 1.6 THP. Dlouho jsem jezdil v benzínech, moje poslední auto byla nafta (a jsem rád že jsem zase v benzínu). Patřím mezi ty \"úchyly\" který pořád \"něco\" v autě slyší a teď jsem maximálně spokojen - když jsem si tu 5008 půjčil, tak jsem se přistihl, že jsem chtěl na křižovatce znova nastartovat (to se mi u TDCi nestalo:)) . Trochu mě zarazila spotřeba - 8.5-9l (jezdím spíš město, najel jsem s ním cca 1t km), nepatřím mezi gumovače, ale pravda, že se to s tou naftou nedá srovnat (byl jsem na to upozorněn, ale než spotřebuju rozdíl mezi cenou motorů, tak už to řešit nebudu). Jinak moje postřehy? Prosklená střecha? ANO! Já jí chtěl, přítelkyně ne. V Peugeotu mi řekli: to je otázka prvních 2minut, buď si jí zamilujete nebo ne. Když jsme volili výbavu, střecha byla první na řadě i u polovičky Sedačky mi plně vyhovují (190cm) a nemám tam nikde problém s místem. Četl jsem, že se moc nikomu nelíbí šířka středovýho tunelu - bez problému. Jediný, s čím se potýkám, je ovládání výdechů u zadních sedaček - už jsem to několikrát zarazil do sloupku kolenem (ani to už nevracím), ale pravda je, že vzadu mají sedět děcka a né takovej mastodont )))) Podle mě malý přední dveře, chvilku mi trvalo, než jsem se naučil správný grif \"vklouznutí\" do auta - většinou jsem nechal zadek na sloupku. Výbavu, barvu atak napíšu snad někdy jindy. Jinak tady v okolí (Cheb) jezdím v 5008 zatím úúúúplně sám. Tak snad nebudu dlouho.... Citovat
elton Odesláno 3. červenec 2010 Odesláno 3. červenec 2010 Bobe, gratuluji ti k autí a ať ti dělá samou radost. Pak teda popiš barvu atd. A výtám tě mezi náma:papa Citovat
jjxing Odesláno 4. červenec 2010 Odesláno 4. červenec 2010 No tak o tom benzinu jsem Bobe také hodně přemýšlel (měl jsem doteď AR159 benzin), ale jelikož jsem vybíral mezi mnohými auty a mnoho si o nich zjišťoval, tak jsem byl důrazně upozorněn, ať si to s tím benzínem v tomhle případě rozmyslím. Pokud to píši dobře, je to nějaká nová kooperace s BMW, ovšem je to vše natolik nové a nevyzkoušené, že se v servise setkali u několika aut s tímto motorem s několika problémy. Takže jsem šel nakonec do nejsilnějšího HDI, což jak víme, je motor mnoha léta prozkoušený i když nyní s mnoha novými vylepšeními. Nicméně ti přeji z celého srdce mnoho radosti s tímto krásným autem a spoustu bezproblémově najetých kilometrů. I když zase na druhou stranu, pokud splní Peugeot slib mobility tak tě to zase až tak nemusí u nové káry trápit. Mimochodem, máte někdo již zkušenost s tím , že ho jeho nový miláček nechal někde na cestě ve štychu a popř. jak se k tomu u Peugeotu stavěli? Citovat
MilhausF Odesláno 7. červenec 2010 Autor Odesláno 7. červenec 2010 Ta prosklená střecha se mi taky moc líbí. V nějakých testech 3008 si stěžovali na povrzávání při přejezdu nerovností. Jak je to tady ? Citovat
elton Odesláno 7. červenec 2010 Odesláno 7. červenec 2010 A to je jeden z důvodů proč jsem ji nechtěl. Citovat
jjxing Odesláno 7. červenec 2010 Odesláno 7. červenec 2010 Zdarec bando Pežoťácká Tak mi bylo dnes slavnostně sděleno, že bylo auto vyrobeno. Teď už mám očekávat termín dovozu, což prý bude trvat cca. 14 dnů. No tak to jsem tedy zvědav jak se pochlapí. Potom jsem ještě uvažoval o tom, který den ho vlastně vyráběli. Jestli to bylo nechvalně známé a pro výrobu nevhodné \"pondělí\" tak to se mám na co těšit. Ale tak snad tam mají nějaké to ISO a pořádně mi to proklepnou, ať mne autíčko někde nenechá ve štychu. No už se těším jako malý Jarda.... Citovat
Guest peter68 Odesláno 9. červenec 2010 Odesláno 9. červenec 2010 Zdravim cleny tohoto fora! Mne bylo vcera neslavnostne sdeleno, ze moje vytouzena 5008, ktera mela byt dodana pristi tyden bude az nekdy v zari (pry tam bylo nejake krupobiti ci co a vyrobene vozy jsou na odpis - ale ver dealerovi). Tak jsem alespon na zaklade zdejsich diskuzi trochu modifikoval konfguraci vybavy nez bude auticko vyrobeno a pridal se na stranu vyznavacu prosklene strechy. Bila perlet samozrejme zustala. Jsem zvedav zda bude moci byt v 7 mistne verzi JBL, v ceniku je poznamka, ze ne, dealer rika: pockejte na logistiku, mozna to vyjde. Tak nevim, mate nekdo s tim zkusenosti? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.