elton Odesláno 24. červen 2010 Odesláno 24. červen 2010 A to jako máte všichni tu Vapor grey? Citovat
JohnyLee Odesláno 24. červen 2010 Odesláno 24. červen 2010 2 elton: mnooo... je fakt, že jsem zatím v té naší kotlině jinou barvu neviděl... Jo, není nad to si vybrat konfekční barvu, když ona se nám fakt líbí nejvíc a navíc je praktická - jak říká moje Zuzka - barva bláta... alespoň toho u nás... bydlíme momentálně na vsi - bílá by se nám taky moc líbila, ale ta by nám vydržela tak jednu cestu dom a ven... A i tak - tu béžová se nám fakt líbí... Hádej, jaká byla barva 206-ky i 307-ky... Citovat
elton Odesláno 25. červen 2010 Odesláno 25. červen 2010 Radši se na barvu 206ky 307my ani neptám:D Ale vím, že moje bílá perleť je mezi vámi jako růže mezi trním:aut:aut:D:D:D [upravil dne 25/6/10 elton] Citovat
JohnyLee Odesláno 25. červen 2010 Odesláno 25. červen 2010 2 elton: jedna bílá perleť byla zaparkovaná na dovolené hned vedle nás - chodil jsem kolem ní několikrát za den a v duchu jsem ti gratuloval k výběru - fakt jí moc sluší... Já barvu na autě nikdy nijak zásadně neřeším - ono to rychleji nepojede a brzdit to taky líp nebude , ale musím brát ohledy na moji ženu - tam je barva zásadní... Jak jsem již psal, zatím nejlíbivější mi přijde - černá (a to ji obecně na autech nemám rád), bílá a béžová... V souvislosti s barvou se mi přihodila komická věc - na parkovišti u jednoho hradu ve Francii jsem zastavil ve druhé řadě a Zuzka asi po třech minutách hlásila dva body - hledal jsem hledal, ale nic jsem neviděl, jen samé Clio, Megane, 308, 206.... Až když mi Zuzka odpočítala od kraje řady jsem zaregistroval 5008 v té bleděmodré barvě - na živo je ještě divnější než na obrázku - stála přímo proti nám, asi deset patnáct metrů daleko - a já jí úplně přehlédl (a to hrajeme na body, tak jsem pořád podvědomě ve střehu), ta barva je fakt nevýrazná... Takže jedno zááásadní doporučení od JohnyLee- pokud nechcete budit rozruch s novou 5008 - kupte si tu bleděmodrou...:D jl Citovat
elton Odesláno 25. červen 2010 Odesláno 25. červen 2010 Nad bleděmodrou jsem uvažoval, protože se mi hodně líbí, ale jak jsem viděl bílou na obrázku, tak mé srdce zaplesalo a bylo rozhodnuto. Ale jsem zvědavej, kdy z pění óóód přejdeme na poruchy, hi hi:D Snad to tak brzo nebude:D Citovat
JohnyLee Odesláno 25. červen 2010 Odesláno 25. červen 2010 2 elton: ...a dobře jsi udělal, vážně.. A co se týká té druhé VĚCI: to se nesmí nahlas říkat!!! to máš jako s hláškou: neolizujte zábradlí, mrzne! Do té doby by to nikoho nenapadlo! U nás platí zásada - kolem ani uvnitř auta se nesmí mluvit a to ani v náznaku o TÉ VĚCI!!! A pak ti auto dlouho slouží bez TÉ VĚCI (pssst, raději to píšu takhle v náznaku, co kdyby mi auto sjíždělo emaily, když mám noťas v kufru... jeden nikdy neví..) :D:D jl Citovat
Šalda Odesláno 25. červen 2010 Odesláno 25. červen 2010 na tom něco je, asi před 2 roky mě v práci zastavil šéf a ptal se mě na spolehlivost auta, já jsem auto vychválil do nebes, že mě nikdy nikde nenechalo a když jsem jel dom ( teda chtěl jsem jet dom:)) tak jsem nemohl nastartovat jelikož mě uhnila kostra od baterky:aut Citovat
elton Odesláno 25. červen 2010 Odesláno 25. červen 2010 Šaldo a to člověka vždycky pěkně nesere:D, taky mám podobný zážitek a pak jsem to musel pěkně obkecat:D Citovat
Šalda Odesláno 25. červen 2010 Odesláno 25. červen 2010 Jo jo, taky mě to dalo dost práce kolegy v práci zase přesvědčit že Peugeot je neporuchový auto:D Citovat
Pe.Tr Odesláno 25. červen 2010 Odesláno 25. červen 2010 Původně zaslal: elton Ale na klubu jsem jedinej s bílou:aut Jinak na zadním okně mám klubovou nálepku, podle toho mě poznáš. jj má jitam foto by Martinsk of Piestany Citovat
jjxing Odesláno 25. červen 2010 Odesláno 25. červen 2010 Zitra v AUTO MOTO STYL - 5008 http://www.ceskatelevize.cz/program/ams/clanek179/ Citovat
chauffeur Odesláno 26. červen 2010 Odesláno 26. červen 2010 Původně zaslal: jjxing Zitra v AUTO MOTO STYL - 5008 http://www.ceskatelevize.cz/program/ams/clanek179/ Ten tomu teda dal. Idem si do auta skúsiť sadnúť na zadné sedadlá, ale doteraz sa mi zdali dobré. Citovat
elton Odesláno 26. červen 2010 Odesláno 26. červen 2010 Teď jsem se podíval na ten minitestík a teda nic moc:myslim Zadní sedačky mě připadnou dost velké a dostatečné. Hold samozřejmě v tom pořadu nemají moc rádi francouze, tak jak v každém pořadu o autech. Citovat
Šalda Odesláno 26. červen 2010 Odesláno 26. červen 2010 Taky sem se díval na ten minitest, a kupodivu tehdy na Primě měli o něco lepší názor než teď, ale je vidět že všeobecně frantíci moc oblíbení nejsou, hlavně jak sou teď všichni pokakaní z nové Fabie RS:) Ale musím říct že v té červené nevypadala 5008 vůbec špatně myslím že vypadala líp než v bílé:aut:aut [upravil dne 26/6/10 Šalda] Citovat
elton Odesláno 26. červen 2010 Odesláno 26. červen 2010 hele Šaldič, zase kecáš jako dlaždič. jinak na té primě měli předtím lepší názor, ale nechápu proč jsou tak pokakaní z té fabky RS, auto nic moc, ale je německé, tak asi proto. Citovat
Šalda Odesláno 26. červen 2010 Odesláno 26. červen 2010 Souhlasím, prostě vše co je německý je špičkový Tak já už budu držet hubu, bílá je hezčí:super Citovat
elton Odesláno 26. červen 2010 Odesláno 26. červen 2010 Držet nic nemusíš aspon je sranda, hezké jsou všechny barvy na 5008mách:D Citovat
Šalda Odesláno 26. červen 2010 Odesláno 26. červen 2010 Ta červená se mě líbila víc protože měla prosklenou střechu:D:P Ale je fakt že kousek ode mě stává 5008 ve stříbrné a taky nevypadá vůbec špatně Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.