Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

2 elton: mnooo... je fakt, že jsem zatím v té naší kotlině jinou barvu neviděl... Jo, není nad to si vybrat konfekční barvu, když ona se nám fakt líbí nejvíc :mad: a navíc je praktická - jak říká moje Zuzka - barva bláta... alespoň toho u nás... bydlíme momentálně na vsi - bílá by se nám taky moc líbila, ale ta by nám vydržela tak jednu cestu dom a ven... A i tak - tu béžová se nám fakt líbí... Hádej, jaká byla barva 206-ky i 307-ky...:D

Odesláno

Radši se na barvu 206ky 307my ani neptám:D Ale vím, že moje bílá perleť je mezi vámi jako růže mezi trním:aut:aut:D:D:D

[upravil dne 25/6/10 elton]

Odesláno

2 elton: jedna bílá perleť byla zaparkovaná na dovolené hned vedle nás - chodil jsem kolem ní několikrát za den a v duchu jsem ti gratuloval k výběru - fakt jí moc sluší... Já barvu na autě nikdy nijak zásadně neřeším - ono to rychleji nepojede a brzdit to taky líp nebude :nevim, ale musím brát ohledy na moji ženu - tam je barva zásadní... Jak jsem již psal, zatím nejlíbivější mi přijde - černá (a to ji obecně na autech nemám rád), bílá a béžová...

V souvislosti s barvou se mi přihodila komická věc - na parkovišti u jednoho hradu ve Francii jsem zastavil ve druhé řadě a Zuzka asi po třech minutách hlásila dva body - hledal jsem hledal, ale nic jsem neviděl, jen samé Clio, Megane, 308, 206.... Až když mi Zuzka odpočítala od kraje řady jsem zaregistroval 5008 v té bleděmodré barvě - na živo je ještě divnější než na obrázku - stála přímo proti nám, asi deset patnáct metrů daleko - a já jí úplně přehlédl (a to hrajeme na body, tak jsem pořád podvědomě ve střehu), ta barva je fakt nevýrazná... Takže jedno zááásadní doporučení od JohnyLee- pokud nechcete budit rozruch s novou 5008 - kupte si tu bleděmodrou...:papa:D:D

jl

Odesláno

Nad bleděmodrou jsem uvažoval, protože se mi hodně líbí, ale jak jsem viděl bílou na obrázku, tak mé srdce zaplesalo a bylo rozhodnuto. Ale jsem zvědavej, kdy z pění óóód přejdeme na poruchy, hi hi:D Snad to tak brzo nebude:D

Odesláno

2 elton: ...a dobře jsi udělal, vážně..:super

A co se týká té druhé VĚCI: to se nesmí nahlas říkat!!! to máš jako s hláškou: neolizujte zábradlí, mrzne! Do té doby by to nikoho nenapadlo! U nás platí zásada - kolem ani uvnitř auta se nesmí mluvit a to ani v náznaku o TÉ VĚCI!!! A pak ti auto dlouho slouží bez TÉ VĚCI (pssst, raději to píšu takhle v náznaku, co kdyby mi auto sjíždělo emaily, když mám noťas v kufru... jeden nikdy neví..:myslim) :D:D:D

jl

Odesláno

na tom něco je, asi před 2 roky mě v práci zastavil šéf a ptal se mě na spolehlivost auta, já jsem auto vychválil do nebes, že mě nikdy nikde nenechalo a když jsem jel dom ( teda chtěl jsem jet dom:)) tak jsem nemohl nastartovat jelikož mě uhnila kostra od baterky:aut

Odesláno
Původně zaslal: elton

Ale na klubu jsem jedinej s bílou:aut Jinak na zadním okně mám klubovou nálepku, podle toho mě poznáš.

jj má jitam :D

foto by Martinsk of Piestany

Odesláno

Teď jsem se podíval na ten minitestík a teda nic moc:myslim Zadní sedačky mě připadnou dost velké a dostatečné. Hold samozřejmě v tom pořadu nemají moc rádi francouze, tak jak v každém pořadu o autech.

Odesláno

Taky sem se díval na ten minitest, a kupodivu tehdy na Primě měli o něco lepší názor než teď, ale je vidět že všeobecně frantíci moc oblíbení nejsou, hlavně jak sou teď všichni pokakaní z nové Fabie RS:)

Ale musím říct že v té červené nevypadala 5008 vůbec špatně:super

myslím že vypadala líp než v bílé:D:aut:aut

[upravil dne 26/6/10 Šalda]

Odesláno

hele Šaldič, zase kecáš jako dlaždič:aut:P:D. jinak na té primě měli předtím lepší názor, ale nechápu proč jsou tak pokakaní z té fabky RS, auto nic moc, ale je německé:nevim, tak asi proto.

Odesláno

Ta červená se mě líbila víc protože měla prosklenou střechu:D:P

Ale je fakt že kousek ode mě stává 5008 ve stříbrné a taky nevypadá vůbec špatně:mrk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...