Přema Odesláno 1. červen 2010 Odesláno 1. červen 2010 Původně zaslal: sekaj Nějak mi nejde do hlavy ten wufer že ho schovaj za plasty .To ti potom nepujde zvuk do prostoru ale bude ti rezonovat celé auto.Asi mi uniká smysl této zástavby. Jsi asi neslyšel hrát JBL v 407 že???? Taky to má za pravým bočním čalouněním.......kdyby si slyšel určo mluvíš jinak.... Citovat
sekaj Odesláno 3. červen 2010 Odesláno 3. červen 2010 Možná máš pravdu ale určo to nehraje lépe jak RD3 v 307 :D:D:aut. Citovat
Šalda Odesláno 3. červen 2010 Odesláno 3. červen 2010 Tak dneska jsem byl na testovací jízdě testuj a vyhraj s 5008 premium pack 2.0 hdi tuším 110kw: Byla v černé barvě, moc jí slušela:D Jinak musím uznat že to jede opravdu moc pěkně, pěkně svižný, tichý a hlavně pohodlný. Jen mě vadilo že jsem neviděl na čumák auta a ve vnitřním zpětným zrcátku toho taky moc vidět není, ale vynahradí to zpětný vnější zrcátka, jsou nádherně velký a je v nich všechno vidět. Na budíky jsem se vůbec nedíval, rychlost jsem vždy pozoroval v tom plexi na palubce, je to super. Na navigaci je taky pěkně vidět. Celkově auto na mě působilo robustním dojmem, musím uznat že se jim moc povedlo. Cena testované 5008 byla 680 000.-, měla asi vše co bych chtěl, jen bych si dodal xenony za 21 000.- a prosklenou střechu za 15 000.- ( tyhle ceny mě říkala asistenka která jela se mnou:D) Shrnutí: masakr, prostě jsem se zamiloval:D Citovat
elton Odesláno 3. červen 2010 Odesláno 3. červen 2010 Šaldo, kdybys dojel na Seč, tak ses mohl svést a nečekat na testuj a vyhraj:aut Citovat
Šalda Odesláno 3. červen 2010 Odesláno 3. červen 2010 Eltone, ani nevíš jak moc jsem chtěl přijet:fnuk:fnuk:fnuk Ale ode dneška Ti zase závidím o něco víc, jen škoda že nemáš prosklenou střechu, to je požadavek kterej tam musím mít :aut:aut Citovat
sekaj Odesláno 3. červen 2010 Odesláno 3. červen 2010 Jo ta střecha je fakt čupr,ale skoušeli jste senzor deště?Řekl bych že má dosti nelogické ovládání. Citovat
Přema Odesláno 3. červen 2010 Odesláno 3. červen 2010 Moc mu tu jeho .........nechval bo bude mít nos nahoru a jak ho potkám tak ani nepozdraví .. Citovat
Šalda Odesláno 3. červen 2010 Odesláno 3. červen 2010 Já jsem ho puštěnej měl, zapl jsem ho stejně jako na mé 406, a stíral přesně tak jak jsem chtěl, takže no problém Citovat
Přema Odesláno 3. červen 2010 Odesláno 3. červen 2010 Prosklená střecha je věc bez které bych se fakt v klidu obešel......vůbec ji nepoužívám Citovat
elton Odesláno 3. červen 2010 Odesláno 3. červen 2010 Původně zaslal: Přema Moc mu tu jeho .........nechval bo bude mít nos nahoru a jak ho potkám tak ani nepozdraví .. nejlepší je, že když se potkáme tak jsme v autech a to ani moc nepokecáme:D:papa Citovat
Šalda Odesláno 3. červen 2010 Odesláno 3. červen 2010 Já vím že u řidiče ta střecha stejně není moc vidět, ale pro ten pocit bych ji tam vážně chtěl, jezdil sem takhle s kamošovou 307SW a bylo to super:aut Citovat
sekaj Odesláno 3. červen 2010 Odesláno 3. červen 2010 Jestli jsem během jízdy neudělal ňákou chybu tak to bylo tak že v 1 poloze se aktivoval a též deaktivoval.Tzn. 0>1 zapnuto,spět na 0 stále aktivováno,opět na 1 deaktivace.Byl jsem v šoku když jsem vrátil stěrače na 0 a stěrače stále stírali . Citovat
elton Odesláno 3. červen 2010 Odesláno 3. červen 2010 Na prosklené střeše fakt nic nevidím a připadne my úplně zbytečná. Citovat
mildo Odesláno 9. červen 2010 Odesláno 9. červen 2010 Ahojte , pozerám že už tu máme samostatnú sekciu, 23.6.2010 bude deň D auto má byť vyrobené - potom ešte 2 týždne na prepravu a máme ho celkom pekné objednané koncom 4. mesiaca. Citovat
elton Odesláno 9. červen 2010 Odesláno 9. červen 2010 mildo, tak tu hned hod svoje první dojmy a foto. Citovat
MilhausF Odesláno 13. červen 2010 Autor Odesláno 13. červen 2010 Mildo, co máš objednané za výbavu ? A jaký motor ? Citovat
Šalda Odesláno 13. červen 2010 Odesláno 13. červen 2010 Přemo, dobrá, už Eltonovi nebudu chválit tu jeho obyč. 5008 bez střechy:aut:aut:aut Citovat
elton Odesláno 14. červen 2010 Odesláno 14. červen 2010 Šaldo, ale to není kabriolet:aut:aut:aut, to má střechu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.