Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: sekaj

Nějak mi nejde do hlavy ten wufer že ho schovaj za plasty :bojim.To ti potom nepujde zvuk do prostoru ale bude ti rezonovat celé auto.Asi mi uniká smysl této zástavby.

Jsi asi neslyšel hrát JBL v 407 že???? Taky to má za pravým bočním čalouněním.......kdyby si slyšel určo mluvíš jinak....

Odesláno

Tak dneska jsem byl na testovací jízdě testuj a vyhraj s 5008 premium pack 2.0 hdi tuším 110kw:

Byla v černé barvě, moc jí slušela:D

Jinak musím uznat že to jede opravdu moc pěkně, pěkně svižný, tichý a hlavně pohodlný. Jen mě vadilo že jsem neviděl na čumák auta a ve vnitřním zpětným zrcátku toho taky moc vidět není, ale vynahradí to zpětný vnější zrcátka, jsou nádherně velký a je v nich všechno vidět. Na budíky jsem se vůbec nedíval, rychlost jsem vždy pozoroval v tom plexi na palubce, je to super. Na navigaci je taky pěkně vidět. Celkově auto na mě působilo robustním dojmem, musím uznat že se jim moc povedlo.

Cena testované 5008 byla 680 000.-, měla asi vše co bych chtěl, jen bych si dodal xenony za 21 000.- a prosklenou střechu za 15 000.- ( tyhle ceny mě říkala asistenka která jela se mnou:D)

Shrnutí: masakr, prostě jsem se zamiloval:D

Odesláno

Eltone, ani nevíš jak moc jsem chtěl přijet:fnuk:fnuk:fnuk

Ale ode dneška Ti zase závidím o něco víc, jen škoda že nemáš prosklenou střechu, to je požadavek kterej tam musím mít :P:aut:aut

Odesláno
Původně zaslal: Přema

Moc mu tu jeho .........nechval bo bude mít nos nahoru a jak ho potkám tak ani nepozdraví ..:aut

nejlepší je, že když se potkáme tak jsme v autech a to ani moc nepokecáme:D:papa

Odesláno

Já vím že u řidiče ta střecha stejně není moc vidět, ale pro ten pocit bych ji tam vážně chtěl, jezdil sem takhle s kamošovou 307SW a bylo to super:aut

Odesláno

Jestli jsem během jízdy neudělal ňákou chybu tak to bylo tak že v 1 poloze se aktivoval a též deaktivoval.Tzn. 0>1 zapnuto,spět na 0 stále aktivováno,opět na 1 deaktivace.Byl jsem v šoku když jsem vrátil stěrače na 0 a stěrače stále stírali :aut:o.

Odesláno

Ahojte , pozerám že už tu máme samostatnú sekciu, 23.6.2010 bude deň D auto má byť vyrobené - potom ešte 2 týždne na prepravu a máme ho celkom pekné objednané koncom 4. mesiaca.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...