Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 2 týdny později...
Odesláno

Nevím, jestli ti poradíme. Krásné auto, když ho máme, že jo :aut

Za mě - do černé bych nešel, je na něm pořád vidět špína i když se mi v té barvě to auto líbilo (na fotkách i v reálu, ale zvolil jsem méně náchylnou barvu). Též si myslím, že i klíma si v létě s tím autem užije daleko víc práce. Výbava je tedy access + Navi (já bych za navi neplatil - ale to je můj osobní názor, prostě mě navigace v autě neoslovují). Cena asi odpovídá stavu a najetým km, může tě brzy čekat nějaký zásah FAP (kapalina, renovace), ostatní je na osobním vyzkoušení.

Každopádně, je to krasavec ;):roker

Odesláno

Joozino, pohoda, s 2,0 hdi máš zkušenost, s navi taky (jak si na ní člověk zvykne tak ani jinak nechce). Prověřil sis už vin?

Odesláno

čeče eltone, mě ta navigace nechybí vůbec. Ve služebákách ji máme, v minulým autě jsem ji taky měl, ale v novém autě jsem si ji neobjednal. Důvod - špatná aktualizace map (a to musím říct, že u koncernu se to hodně zlepšilo, jinde nevím, ale kolega co má BMW z navigace moc nejásá). Další důvod je nemožnost naplánovat trasu mimo auto (že by se mi chtělo sedět v garáži, když potřebuju nějaké údaje z navigace, to ani náhodou, protože bydlím v bytě a jezdit do garáže je opruz). Navíc jsem si zvykl na Garmin, zvykl jsem si plánovat trasy na PC, pak to jen přenést do navigace. Dá se s tím chodit i pěšky, když je potřeba, když jsem v dálavách, jsem zvyklý prsknout si do navigace, kde jsem nechal auto, s přesedáním do aut nemusím přemýšlet nad ovládáním navigace, prostě navi v autě má jediné plus - nepřekáží, netaháš kabel (tedy upřímně, když jsem viděl navi v touranu u kolena, tak jsem si řekl, že je to skoro úchylárna). A když si vezmu co stojí, kolik jsi dal za češtinu, tak to si můžu každej rok \"životnosti\" koupit úplně novýho Garmina s celou Evropou... Nevím, můžeš mi eltone osvětlit výhody pežoťácký navigace v autě? krom tedy hezčího displeje k rádiu?

Odesláno

Jak jsem jednou zkusil navi v autě tak jinak nechci. U přenosné se mi pořád stávalo, že jsem ji pravidelně zapomínat doma a pak když jsem ji potřeboval tak byla doma. Takhle je pořád v autě a mám klid. Je to každého věc jestli ji má nebo ne. Aktualizace zatím pohoda, mám i 2012/2013 i když zatim použivám 2011/2012. Zase se ty cesty tak nemění tak si myslím, že by stačili jednou za dva roky.

Odesláno

No nám se tady v Praze cesty mění... I tam kde jezdím celkem pravidelně. Kdybych neměl aktuální mapy, ani bych nevěděl, že se to dá jet jinudy. Jsem za aktuální mapy rád.

Navi mám velké jak telefon a nosím ji pořád v tašce, stejně jako flashku, externí disk... Používám garmina, přestože služebáky mají navi a většinou jezdím jedním autem skoro 2 roky :-). Každopádně, přenosnou navigaci si mohu v autě taky nechat, temná přihrádka mezi sedadly přijme i veeelmi objemné kousky :D

Odesláno

Tak ať za rok jako já nebo za tři jako elton napíšeš, že bys ji koupil znova. To je ta nejlepší vizitka. Já musím, zaklepat, ale nemůžu si na nic stěžovat. Až na pár detailů nemám žádné výhrady.

Odesláno

no snad jo, snad bude šlapat dobře x let, přece jen přechod z 406 byl těžký... zatím spokojenost. Pomalu objevuji co v tom autě má být a není a nebo je jiné...

Odesláno

Dotaz na zkušené uživatele, je někde nějaká funkce na ověření tlaku v pneu? nebo to hlásí jen kontrolkou při tom poklesu, druhá otázka u 406 hlásil otevřené dveře na display.., tady je na tom jen jedna kontrolka a na člověku aby přišel které to jsou?? díky za info..

Odesláno

No tak jistě najdeš pár věcí, které chybí, některé nejsou vůbec, některé třeba ve výbavě s navi.

Když to sepíšu za sebe, co chybí mě, stejně jsou to drobnosti, bez kterých to přežiju:

1. Stěrač na jedno setření aktivuje senzor, vypnutí je už přes cyklovač, nebo udělat jedno setření přes zapnutí a vypnutí cyklovače. Z cyklovače také nejsem úplně nadšený

2. Nemožnost si objednat zadní parkovací kameru

3. Možnost zapnout/vypnout přiklápění zrcátek v menu palubního počítače.

4. Možnost zapnout/vypnout automatickou parkovací brzdu v menu palubního počítače

5. Možnost sklápění zrcátek při couvání (proč to 308 má a 5008 ne?)

6. Funkčnost MP3 - seznamy z USB a jejich třídění - to je naprosto úchylné, grafika základního rádia a zobrazování českých znaků v názvech písniček ale hlavně v telefonním seznamu.

7. Možnost elektrického otevírání a zavírání pátých dveří.

8. Osvětlení středové přihrádky

9. Normální držák na kafe/pití

10. Ostřikovače při dálniční jízdě stříkají nízko.

Jo a co považuji za naprosto k ničemu, to je měření vzdálenosti od vozidla přede mnou. Pokud to nemá adaptivní funkci, je to úplná kravina (a mám ji vypnutou). Uvítal bych raději třeba funkci hlídání mrtvého úhlu. Jinak HUD je skvělá záležitost, mohlo by být více možností vybrat, co bude zobrazovat.

[upravil dne 29.4.2013 10:23 od Pacho69]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...