ozzy1 Odesláno 9. říjen 2012 Odesláno 9. říjen 2012 THPéčka nejsou ani v konfiguraci Peugeot.cz Citovat
ozzy1 Odesláno 9. říjen 2012 Odesláno 9. říjen 2012 Ten motor tam neměl být od prvopočátku.****.To jsou ty kooperace. Citovat
ozzy1 Odesláno 9. říjen 2012 Odesláno 9. říjen 2012 Hele, ono to nebere sprostá slova v angličtině? Citovat
elton Odesláno 9. říjen 2012 Odesláno 9. říjen 2012 Ne, nemáš mluvit sprostě. Tak mluví jenom nevychovanci....:aut:D:D Citovat
ozzy1 Odesláno 9. říjen 2012 Odesláno 9. říjen 2012 ale nyní vážně, když to vidím u nás na dvoře , kde je autoservis, tak tam často stávají BMW 1 s touto motorizací. Citovat
radim.1008 Odesláno 9. říjen 2012 Odesláno 9. říjen 2012 Ozzy, jak jsi vůbec dopadl po těch kroupách v Kolíně? Citovat
ozzy1 Odesláno 9. říjen 2012 Odesláno 9. říjen 2012 radime, tento týden teprve frantíci mají poslat střechu, moc nespěchají.Auto je v servisu cca 5 týdnů.Zatím mi to neva, jelikož mám náhradní. Ale podivuji se nad nepružností frantíků o to víc v dnešní době, kdy na tom Peugeot není nijak valně. Asi tak. Jinak výměna : kapota, č. sklo, střecha, zadní dveře. Suma sumárům 100.000,-. Citovat
ozzy1 Odesláno 9. říjen 2012 Odesláno 9. říjen 2012 Už jsem si připravil zimáky.Až si pojedu pro auto, tak už asi budou potřeba!:D:D Citovat
elton Odesláno 9. říjen 2012 Odesláno 9. říjen 2012 Už jsem si připravil zimáky.Až si pojedu pro auto, tak už asi budou potřeba!:D:D No s jejich rychlostí asi zůstaneš na letních....:aut:aut Citovat
radim.1008 Odesláno 10. říjen 2012 Odesláno 10. říjen 2012 radime, tento týden teprve frantíci mají poslat střechu, moc nespěchají.Auto je v servisu cca 5 týdnů.Zatím mi to neva, jelikož mám náhradní. Ale podivuji se nad nepružností frantíků o to víc v dnešní době, kdy na tom Peugeot není nijak valně. Asi tak. Jinak výměna : kapota, č. sklo, střecha, zadní dveře. Suma sumárům 100.000,-. Tak to je velmi \"hezká\" cenovka. Kroupy se teda vyplatily a pojišťovna se prohne. Ale nechápu, co trvá pět týdnů na dodání střechy v dnešní době? Co máš za náhradní auto? Citovat
Vatsug Odesláno 10. říjen 2012 Odesláno 10. říjen 2012 No, ale jestli stáhli THP motory úplně a navždy, tak ty 120 k mi přijdou k tomuto autu nezáživné. Jako příznivec benzínu bych už pak šel raději do nafty. Citovat
taylor Odesláno 10. říjen 2012 Odesláno 10. říjen 2012 Vatsug, řekl bych že vzali statistiky prodejů a statistiky reklamací a upravili si to tak, aby lépe šlapal bussines. Žádnou logiku bych v tom nehledal, čistý kalkul a ověčky budou kupovat co se nabízí a co se nereklamuje. Citovat
ozzy1 Odesláno 10. říjen 2012 Odesláno 10. říjen 2012 radime, jako náhradní auto mám 3 měsíce starou 308 1,6 VTi benzín v té nejvyšší výbavě s panoramou.Motor,když ho vytáčíš, tak s tím autem vcelku dobře cvičí a též žere.Jinak dnes jsem se dozvěděl, že auto jde zítra do laku. Citovat
drroman1 Odesláno 12. říjen 2012 Odesláno 12. říjen 2012 tak jsem byl dneska v servise zjistit,co se deje.reklamoval jsem,to skubani pri regeneraci a bude mi prehrany software řj.dale jsem reklamoval vibrace pri brzdeni,tak mi bylo receno,ze mi budou stacet kotouce,s cimz nesouhlasim a pozaduju vymenu.dale tlacitka na klicku udelaly boule.k tomu se mi pry vyjadri reklamacni technik,uz se tesim na ty jeho kecy:D takze ve zkratce auto je v servise od pondelka a jedine co udelali je to,ze pridelali chromovanou listu na dverich ktera vyjizdela:)a pripravili si spoustu kecu o tom za co si muzu sam:)(teda pokud se reklamacni technik vyjadri tak jak si myslim) bude to boj. Citovat
zooloo Odesláno 15. říjen 2012 Odesláno 15. říjen 2012 nebudem zakladat novu temu, ale otazka na vas co mate 5008 uz nejaky ten rok. blizi sa prva zima mojej 5008 a ja stale premyslam nad tym ci dat zablokovat automaticke zatiahnutie rucnej brzdy po vypnuti motora. neviem si predstavit, ze nezamrzne pri takych mrazoch ako boli poslednu zimu. aku mate skusenost? Citovat
elton Odesláno 15. říjen 2012 Odesláno 15. říjen 2012 Zatím mám s autí dvě zimy za sebou a nebyl žádný problém ani s brzdou a ani se sklápěním zrcátek. Citovat
ozzy1 Odesláno 15. říjen 2012 Odesláno 15. říjen 2012 Jinak motory THP opět v nabíce Peugeot. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.