Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tak jsem reklamoval:vibrujici volant pri brzdeni,skubani pri regeneraci.ani jedno nevyreseno.brzdy chteji vyresit stocenim kotoucu:Ds cimz nesouhlasim,mam najeto 2300km a budu mit stocene kotouce:o blazni jedni:D skubani se pry neprojevilo a jeste se s tim nesetkali.to zase bude boj:roll ps.nevite v jakem pripade mam narok na nahradni vozidlo?

[upravil dne 4/7/12 07:52 od drroman1]

Odesláno

drroman- trvej na kompletní výměně kotoučů za nové.Je to na reklamaci.Měl jsem to samé,a bez řečí mi to v Praze vyměnili.Jo , a pokud jsi auto nekoupil na IČO, tak sebemenší závada,třeba prasklá žárovka,je pro tebe důvod ,aby Ti auto bylo vyměněno za zcela jiné.Vůbec nejsi ze zákona povinen chtít auto opravit.Toto ustanovení OZ téměř nikdo neví a nezná.Jde to uplatnit ale pouze ,viz výše, nesmí být nákup na IČO.Nedej se a chtěj to ,na co máš ze zákona nárok.Se stáčením kotoučů je pošli do PRDELE.Pohroz jim,třeba tím,že auto vrátíš.

Odesláno

jj,to ja vim,kotouce vymeni k tomu je donutim,koupil jsem auto ve kterem maji byt rovne kotouce.o te vymene vim pokud se vyskytne zavada do 6 mesicu od koupe tak mas narok na vymenu zbozi,nebo vraceni kupni ceny.funguje to ale i na ico a musis to pri sepisovani reklamacniho listu uvest.vice mne se..e ten motor,protoze to chcou resit s centralou a auto tam musi byt.ja jsem timto padem bez auta.ted ho musim stahnout protoze odjizdim.nevis jak je to stim nahradnim vozidlem?

Odesláno

Například pobočka Peugeot Kopecký v Bystřici u Nového Města na Moravě ho zapůjčuje zcela běžně.

Odesláno
tak jsem reklamoval:vibrujici volant pri brzdeni,skubani pri regeneraci.ani jedno nevyreseno.brzdy chteji vyresit stocenim kotoucu:Ds cimz nesouhlasim,mam najeto 2300km a budu mit stocene kotouce:o blazni jedni:D skubani se pry neprojevilo a jeste se s tim nesetkali.to zase bude boj:roll ps.nevite v jakem pripade mam narok na nahradni vozidlo?

[upravil dne 4/7/12 07:52 od drroman1]

Jak citelny mas to chveni volantu pri brzdeni? Ja mam najeto 30.000 a pri prudkem brzdeni se mi volant taky trochu chveje. Ale neprikladam tomu vyznam. A je to jen pri prudkem brzdeni pri vetsich rychlostech. Cca 110 a vic.

Odesláno

Minulej týden jsem jezdil chviku s Yetim a můžu říct, že 5008 s jejíma jak říkáte vybracema, je úplně skvělé tiché a klidné auto. Ten Yeti měl nalítáno něco přes 5000km a při mačkání spojky pedál vybroval, že jsem cítěl každou otáčku motoru, řadící páka se třepala a řazení nebylo tak přesné jak vychvalují média a jiní trotlové. O spracování interiéru radši pomlčím. No a chvění volantu mě dost silně překvapilo. A na mou otázku jestli tyto detajli majitel řeší, mě řekl že ne, že podle autoryzáku je to normální. No nevím:myslim

Odesláno

Mne se to chveje pri 70km a mirnem pribrzdeni.pribrzdim a zacnou mi cinkat hodinky na ruce:)neskutecne mne to vytaci.s yetim jsem jezdil taky a rekl bych ze je v pohode,jenom se mi nelibi a je neskutecne maly.nevim jak to mate vy,ale na 5008 icce se nekdy nemuzu sezbirat z nizkych otacek treba kdyz odbocim na krizovatce tak mam problem z ni na dvojku vyjet,nez zabere turbo tak je to auto strasne line.mel jsem pred tim teepe taky 1,6 a to jelo zespoda dobre,nepoznal jsem absolutne kdy zabralo turbo.5008 ma strasnou turbodiru.nevim,jestli je to vlastnost 5008 nebo je neco spatne?

Odesláno

Turbodíru:myslim , no je fakt že mám 2,0hdi a ta tahá pěkně od spoda. Ten yeti měl velkou turbodíru, šlápnu na plyn a nic, nic a pak najednou zátah.

Odesláno

To co popisuješ s tím chvěním jsem měl přesně já, v Kolíně mi to nechtěli uznat a v Praze to bylo v rámci záruky.Zvlněné kotouče.

Odesláno
Turbodíru:myslim , no je fakt že mám 2,0hdi a ta tahá pěkně od spoda. Ten yeti měl velkou turbodíru, šlápnu na plyn a nic, nic a pak najednou zátah.

A jak to mas tak do 2.000 otacek? Nerikej ze ti napr pri odboceni a prerazeni vystreli uz od 1.000 otacek.

Odesláno

Zdravím tak sa rozhodujem pre kúpu tohto krásavca ale neviem sa rozhodnúť presklenná strecha A/N niekde som počul či skôr čítal že sú s tým aj problémy že to vrže, praská ... má s tým niekto skúsenosti ale priamo otvorene a hlavne objektívne nechcel by som sa potom sklamal :bojim pls.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...