Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

P607Olda,moje zkušenost s 2-tronic je,že klidně ve 120 i 130 si to podřadilo až na trojku.Nemáš s tím nějakou zkušenost?A to nemluvím o podřazování při dojezdu ke křizovatce.

Odesláno
Nerozumím. Automaty používá celá Amerika a jezdí jich dost i v Evropě, mají snad nějaké nevýhody nebo zrady?

nemám proti nim nic. problém je ve spojce mezi volantem a pedály, jsem zkrátka konzervativní. Chci mít nad řazením kontrolu. Je to o zvyku. Možná to příští už bude v automatu.

Odesláno

ozzy1: nemám špatnou zkušenost. Výhody převažují nad nevýhodou asi 99 ku 1. Řadí plynule, nahoru i dolů, bez cukání. Zatím mi nikdy neudělal \"nečekanou\" nebo \"nežádanou\" situaci.

Jediná nevýhoda je, že při předjíždění nesmíš dát bezhlavě plný plyn. Podrobnosti zde:

To se musí umět. Předjíždět můžeš dvěma způsoby:

- včas si pádlem podřadíš, převodovka pak nejméně 10 sekund drží ten podřazený kvalt - mezitím samozřejmě přidáš, takže ten podřazený kvalt je tam tak akorát, motor točí nad 2000

- anebo jsi už předtím tak \"zdravě\" zrychloval, takže je tam např. 4-ka a turbo jede, přišlápneš mírně a motor zrychluje velmi silně, ale neřadí

Pokud šlápneš naplno bez rozmyslu, tak bude řadit o jeden až dva stupně dolů, čímž se ztrácí čas.

[upravil dne 14.3.2012 21:03 od P607Olda]

Odesláno

tomypson: půjč si auto a vyzkoušej. Nad řazením máš kontrolu, když zařadíš M (manuál), tehdy můžeš řadit řadící pákou anebo snadněji pádlem prstem, aniž sundáš ruku z volantu. Ale automat se chová dobře, není potřeba korigovat.

Odesláno

Chalani sucitim s vami za prve 4mesiace co som mal auto mam preliacene kufrove dvere, skrabanec na vodicovych dverach a uz mam aj striekany zadny blatnik, narazdnik a menene zadne svetlo takze super:grr

Odesláno

Lidi jsou prostě dobytek.Né vždy se dá zaparkovat co nejdál kam to nikdo nedává aby nebyl daleko od vozíků.

Odesláno

To nic, mě auto ženuška škrábla při vjíždění do brány, zchytal to pravý blatník......takže i lidé z vlastních řad jsou nebezpeční...:-D

Odesláno

Vždy sa mi to nepáčilo, ale s takýmto veľkým autom už v takýchto prípadoch, keď nie je voľné miesto ďaleko od davu, parkujem ako k***t cez dva boxy a je pokoj, bohužiaľ už sa mi nechce tie škrabance stále opravovať.:grr

Odesláno

Zdravim vas,

ri dni mi trvalo preliezt cele toto forum a vyhladat vsetky info o Peugeote 5008. Vazne uvazujem nad kupou tohto auta, do teraz som majitelom Skoda Octavia, ktora uz ma 11 rokov, ale nemozem na svojho \"Ferda\" povedat krive slovo a tu je moj problem, zatial som bol s nim spokojny, ale odkedy mam maleho syna, autosedacku a v kufri prevazam kocik, tak by sa hodilo MPV.

A uprimne potreboval by som poradit. Vecna tema presklena strecha na tomto fore. Pekna vec, dokazem si ju na aute predstavit, ale ju aj ozeliet. Trosku sa bojim, ci by s nou neboli casom problemy, zatekanie, servo na otvarania zatvaranie. AKe mate skusenosti. Su s nou nejake problemy.

Dalej sa neviem rozhodnut 16 alebo 17 palcove kolesa? V com je rozdiel. Chcel by som strednu vybavu a tam sa davaju ako standard 16. stacia? alebo k comu je dobre mat vacsie kolesa, nikdy som sa tym nezaoberal, takze sa v tom ani nevyznam.

A viem mi niekto odpovedat kto si kupil auto v tomto roku ako je to teraz s tym ostrekovanim celeneho skla a kratsieho stieraca na strane spolujazdca?

Velka vdaka

Z

Odesláno

Hele vše je relativní.Spokojený s oktávkou jsi asi právě proto,že je 11 let stará i lepší antikoro úprava.S novýmy motory byly z počátku problémy s praskáním hlad.Myšleno u 2,0 TDi. Teď k pažoutům.5008 je velice povedené auto.Panorama je pevná,má ale elektrickou roletku.Spousta místa,pohodlí za velice rozumný peníz.

Nekupuj sedmi místnou verzi.Dle mého jsou to vyhozené peníze.To radši zainvestuj do výbavy.Kola 16\" jsou tak akorát.17\"

jsou na naše silnice hodně na hraně a auto je poté dost tvrdé.Alespoň to je můj poznatek z dvojkové Laguny. S 5008 chybu neuděláš.

Odesláno

dakujem. samozrejme 5 miestnu verziu

toto je moja konfiguracia:

5008 MPV ACTIVE 2.0 HDi 150 k FAP

ČERVENÁ PERLEŤOVÁ BABYLON

LÁTKA TRAMONTANE

Pack HiFi JBL

Alarm + superuzamykanie

a nad tymto vaham, predsa len dalsie navysenie ceny

Presklenná panoramatická strecha s elektricky nastaviteľnou clonou

Vyhrievané predné sedadlá, bedrové nastavenie sedadla vodiča (Nie pre poťah 4JFR/9RFR)

Hlinikové disky \"QUARK\" 17\"

ale ked 16 palcove stacia, tak usetrenych 350 Euro potesi

Odesláno

2,0 hdi chválím a doporučuji

Červené auta se obecně víc kazí, hlavně tady na foru:D

Látka mi je putna:P

JBL je nutnost, bez toho se nedá jezdit

Alarm je moje čivava:roker

Názor na prosklenou střechu tady každý zná, zbytečnost:roker:D

Vyhřívané sedačky nepotřebuji, aspoň se mi nepaří řitka:D

17\" jsou nutné:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...