Laďa Odesláno 7. duben 2012 Odesláno 7. duben 2012 jj už to není co bývalo. A Merunka už by měl jít do p....e vlastně důchodu. Citovat
elton Odesláno 7. duben 2012 Odesláno 7. duben 2012 Že bych jim taky napsal ať je sranda? Ten pořad je čím dál horší, radši už se na něj pořádně ani nedívám. Citovat
robozv Odesláno 7. duben 2012 Odesláno 7. duben 2012 Vatsug tak to je koniec sveta. Tiez si vsimam ze vseobecne Peugeot neni ich znacka na porovnavanie. Dost prirovnavaju vsetky auta k Fordom a Oplom. V poslednom case na so sa oplati pozerat je testexpertka Bára:D ale to je asi tak vsetko [upravil dne 7.4.2012 21:06 od robozv] Citovat
radek76 Odesláno 7. duben 2012 Odesláno 7. duben 2012 Hele chlapi, to je docela náhoda - před čtrnácti dny jsem jim taky psal, že bych byl docela zvědav na slibované výsledky testu 5008... Akorát, že mě se neráčili ani odpovědět :grr:grr Co takhle jim dát nějakou e-mailovou masáž??? Citovat
elton Odesláno 7. duben 2012 Odesláno 7. duben 2012 A jakého že to mají meila? Začnem psát:D:D:D Citovat
radek76 Odesláno 7. duben 2012 Odesláno 7. duben 2012 info@autosalontv.cz http://autosalontv.cz/kontakty [upravil dne 7/4/12 22:05 od radek76] Citovat
Vatsug Odesláno 8. duben 2012 Odesláno 8. duben 2012 Jó, na Báru se da koukat a co uvádí je mi celkem fuk...:D:D Citovat
Vatsug Odesláno 8. duben 2012 Odesláno 8. duben 2012 Tak jsem jim tam napsal ještě za mně. Slušně, ale jako správně naštvaný divák.:grr:grr Citovat
antired Odesláno 8. duben 2012 Odesláno 8. duben 2012 Sem tu furt... Jen nejak nemam co bych napsal No ... Blizi se konec zaruky tak sepisuji seznam co chci jeste poresit. Prkotinky... Jinak auto jede ...tuk tuk tuk... Ahoj. Co mas na tom seznamu napsáno ? no v prve rade se znova poptam na ukradene poutko pro sklapeni sedadel. Pak zpuchrely chrom na chromovanych plastovach listach na prednim grilu. Potom takove ty plastove krytky na prednich dveriv ...nezi okny , sjeli asi o 3 mm dolu a je tam nepekna skvira. Pak jeste nwjaky zvonici bazmek pod autem ,asi uvolneny nejaky tepelny stit. Dal uz z hlavy nevim. Citovat
radek76 Odesláno 8. duben 2012 Odesláno 8. duben 2012 No alespoň si třeba uvědomí, že existují i jiné značky než fauvé Citovat
antired Odesláno 9. duben 2012 Odesláno 9. duben 2012 No .. Mi neprijde ze by testovali jen vw. Citovat
elton Odesláno 9. duben 2012 Odesláno 9. duben 2012 Ne jenom, ještě testují jen MB a BMW, do toho se vleze někdy něco mírně luxusnějšího. Ostatní značky jsou pro ně out. Citovat
Laďa Odesláno 10. duben 2012 Odesláno 10. duben 2012 Chlapci spíše měl ty dotazy být napsány zde http://www.autosalontv.cz/diskuze/obecna-diskuze tady se zatím odpovídá. Protože jak to vypadá, tak na ty naše dotazy směřované konkrétně na adresu se odpovědí nedočkáme. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.